Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 katil uşak çıkıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ohaoha neler dönmüş ya. Spoilera aldım sanıyodum çok çok pardon :( Her zaman en ufak bi spoiler ihtimaline karşı spoiler alıyodum ya yuh bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o değil de Ben: Selam Jack Jack: Lan? Senin ne işin var burda Ben: İşe geri dönmeye karar verdim. Ne dersin? Jack: Benden geçti o işler. Genç değilim artık. Saçlar beyazladı baksana Ben: Öyle deme, eğlenceli olacak. Eski günlerdeki gibi. Takımı topluyoruz. Sen, ben, Necla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 COK IYI ABOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bu arada Rew'le konusuyorduk da eksisozlukten buldu, Jack'in dinledigi sarki Pixies'ten Gouge Away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 alt yazı alt yazı alt yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evet yaa türkçe altyazı yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yedincigemi pert durumda altyazı bulamıyorum help me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ingilizce çıkmış şimdilik birazdan gelir heralde türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rewendor said: o değil de Ben: Selam Jack Jack: Lan? Senin ne işin var burda Ben: İşe geri dönmeye karar verdim. Ne dersin? Jack: Benden geçti o işler. Genç değilim artık. Saçlar beyazladı baksana Ben: Öyle deme, eğlenceli olacak. Eski günlerdeki gibi. Takımı topluyoruz. Sen, ben, Necla... böyle bi konuşma geçtimi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 izlemiş olanlardan acil bi cevap bekliyorum şimdi indirdim anında hurley sawyerla konuşmaya başladı nerde lahn ozaman bunlar falan dedi o şekilde mi başlıyo bölüm yoksa torrent bozuk mu çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Öyle başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 adamınbiri said: izlemiş olanlardan acil bi cevap bekliyorum şimdi indirdim anında hurley sawyerla konuşmaya başladı nerde lahn ozaman bunlar falan dedi o şekilde mi başlıyo bölüm yoksa torrent bozuk mu çıktı? jackle sawyerdan başlıyor hani buluşmuşlardı ya en son bi yerde ordan gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nası ya benmi indirdim yoksa yanlış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eyvallah tamam hallettim sanırım =) yok yok sample'mış benim izlediğim sonradan farkettim sakin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 O zaman ben mi yanlıs indirdim acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 abi aman diyim haa panik etmeyin bizi D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yaaa off evden çıkmadan bitmedi dl izliyemicem akşama kadar. çok bişey yazmaynda kaçırmıym sonra bişeylre dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hepiniz yanlış indirdiniz, hepinize 0 puan bana 100 puan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ingilizce altyazı çıkmış da bunu nezaman türkçeye çevirirler acaba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Orta seviye falan da olsa ingilizceniz varsa rahatça anlarsınız konuşmaları. En kötü ingilizce altyazıyla anlarsınız yani beklemeyin bence boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hala yok lan alt yazı yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben vazgeçtim valla dışarı çıkıyorum:D akşamda çıkmazsa artık ne yapalım ingilizce alt yazı ile izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yalnız unutmuşum ben 3. sezon finalini falan, görünce hatırladım olayları.. sanırım 5. sezondan önce hepsini oturup baştan bi izlemek şart. ayrica adına yakışır bi finaldi her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar