Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

sipaylür

sawyer adada kalmış kendi isteğiyle (yani ölen o değil)

sonra claire bebeği bırakıp gitti, kate böylece bebekle adadan kaçtı.

jack'in nası ilaçlara bağımlı olduğunu gördük, yani geçen sezon sonu flashforward bundan sonra oluyo.

Birde jack'in flashforward'da yara izi yoktu!? (apandistin alındı lan)

Birde şu duman dedektörü bendede bişeler uyandırdı, smokey olabilir valla çünkü insan şekline girebildiğini biliyoruz kara dumanın, yani adanın dışına kaçmış şerefsiz milleti rahatsız ediyor:D

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

sipaylür

sawyer adada kalmış kendi isteğiyle (yani ölen o değil)

sonra claire bebeği bırakıp gitti, kate böylece bebekle adadan kaçtı.

jack'in nası ilaçlara bağımlı olduğunu gördük, yani geçen sezon sonu flashforward bundan sonra oluyo.

Birde jack'in flashforward'da yara izi yoktu!? (apandistin alındı lan)

Birde şu duman dedektörü bendede bişeler uyandırdı, smokey olabilir valla çünkü insan şekline girebildiğini biliyoruz kara dumanın, yani adanın dışına kaçmış şerefsiz milleti rahatsız ediyor:D

Genel olarak boş bir bölümdü. Önemli sayılabilecek şeyler ; Duman dedektörü ile black smoke arası ilişki kurulması, Jack in giderek babasına benzemeye başlaması idi. 3. sezonun sonu bu bolumun ff lerinden sonra büyük ihtimalle. Kate in mahkemesi -> Jack ve Kate in birlikte yaşamaları -> 3. sezon sonu Jack in adaya donmek istemesi sırasında. Jack in neden adaya donmek istemesi açıklanmadı bir türlü.

O yara izi var bu arada, netten birkaç resim gordum ufak bir yarık ama var yani.

Ayrıca black smoke o asker tipleri nasıl ve neden oldurmedi çok ilginç bir durum.

Sosyal ağlarda paylaş

4.10 ve devamı hakkında teoriler

Herkesin unuttuğu ve Jack'in bilmediği bir detay var, Claire aslında Jack'in üvey kardeşi. Yani Aaron tamam Kate'le alakalı değil ama Jack'in akrabası gayet, ama tabii kendisi henüz bunu bilmiyor daha.

Bu arada umarım Sawyer gerçekten de adada kalmıştır da ölmemiştir.

Zira bir yerlerde dizi listesinden çıkarıldığını duymuştum yalan da olabilir, öyleyse ölmüştür demiştim. Hele son 2-3 bölümde geçirdiği evrim sonucu eski vurdumduymaz ve bencil halinden çıkıp halk kahramanı da olunca aha gidiyo lan adam ölcek diyodum. Çok kötü olur valla. Ölmesin, dizideki tem aklı başında adam valla...

Yanlız benim korkum şu: Jack sawyer kalmayı seçti dedi ama öyle olmayabilir. Düşünün jackler şu anda sawyer kalıyo diye düşünüyolar, oysa sawyer dönmeye çalışıyo onlara. Ormanda kurtlar tecavüz edip kara dumanlar öldürse kimsenin haberi olmicak, "Sawyer kaldı" olcak. Ha ama o zaman Aaron nasıl gidecek Kate'e o ayrı tabii... Yani Sawyer'in yaşadığı kesin değil, umarım yaşıyodur ama.

Dizide 2 önemli şey vardı evet bence de, 1- black smoke - dedektör olayı. 2- jack'in hastalanması. Herkes iyileşirken adanın jacke hastalık göndermesi eğer gerçekten de bir kontrollü güç varsa adada (hani ölmelerini de engelliyo falan gibi) "Burdan ayrılmayın lan bak kötü olur, sen ayartıyosun bunları da zaten" şeklinde bir uyarı olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

black smoke dediginiz sey üzerine

Yalnız acayip güldüm :D 1. sezonda ilk defa o black smoke dediginiz "yaratıgı" yada "icadı" yada "doga üstü" seyi gördügümüzde insanlar onu dış görünüşüne göre isimlendirirler. Dogru dumana benziyo ve siyah bu yüzden siyah duman diyoruz tamam güzelde :D soru surada: Duman dedektoru içine dumandan havaya karışan bazı kimyasallarla öter ve bu bizim kara duman öle kimyasal yayan kükürtü is i olan bisi deil :D sadece dış görünüşünden dolayı black smoke diyoruz lütfen yapmayın etmeyin :D ironi mi olmuş komiklikmi olmuş bu dediniz anlamadım yani :D

Sosyal ağlarda paylaş

4x10

9. bolume nazaran yavasti ama keyifle izledim yinede. Ben bu bolumde, yukarda ki bir arkadasin aksine Sawyer`in oldugunu anladim. Sawyer`in ruhuda Kate`e gozukuyor. Jack`in babasi Jack`e, Charlie Hurley`e, Jack`in babasi Claire`e gozukuyor. Herkesin gordugu biri var. Bu benim teorim.

Ama onu gectimte 11. bolumde saglam bir karakter bizi bekliyor :)

Sosyal ağlarda paylaş

gene vakit gecirme icin yapilmis bolumlerden birisi. 2 tane jackle kate in opustugu flashforward sonra ustune apandist geyigi. al sana bitti bolum. bi tek sonda jackin babasini (jacop geliyo sdf) gorduk. 11 ise locke ile ilgili olcagindan jacob ve claire e ne oldugunu iyi izleriz gibi. gemiyi gene pass gecip sezon finaline saklayabilirler.

Sosyal ağlarda paylaş

skyly said:

Yalnız acayip güldüm :D 1. sezonda ilk defa o black smoke dediginiz "yaratıgı" yada "icadı" yada "doga üstü" seyi gördügümüzde insanlar onu dış görünüşüne göre isimlendirirler. Dogru dumana benziyo ve siyah bu yüzden siyah duman diyoruz tamam güzelde :D soru surada bizim kara duman öle kimyasal yayan kükürtü is i olan bisi deil :D sadece dış görünüşünden dolayı black smoke diyoruz lütfen yapmayın etmeyin :D ironi mi olmuş komiklikmi olmuş bu dediniz anlamadım yani :D

baya komik gelmiş sanada şunu dicem, Nerden biliyosun kimyasal yaymadığını yaw? sanki sen icat ettinde yapmayın etmeyin öyle olurmu diyosun.

Bende sana diyorum olur öyle, istediği kadar icat yada doğa üstü olsun, yapısını açıkla bana tamam birşey demem ama gelipte alvar hanso'nun evladı gibi burda konuşma, daha smokey'nin ne olduğunu oyuncular bile bilmiyo. Biliyosan gel açıkla. Nedir? Neden oluşur? Naapar nasıl yapar nerede yaşar??? ironi komiklik... baya iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

4.10 ve devamı hakkında teoriler

2- jack'in hastalanması. Herkes iyileşirken adanın jacke hastalık göndermesi eğer gerçekten de bir kontrollü güç varsa adada (hani ölmelerini de engelliyo falan gibi) "Burdan ayrılmayın lan bak kötü olur, sen ayartıyosun bunları da zaten" şeklinde bir uyarı olabilir.

yorum

adaya hasta gidenler iyleşiyor. orda hasta olanlar iyileşmiyor. yani bunu hep biz böyle gördük. benjamin öyle misal. ki şuda şimdi geldi aklıma. uçak düşerken claire'in bebeği zarar gördü ama adaya düştüğü için sağlıklı oldu. yani ordan uçak düşüyor ama hamile kadının bebeği sağlıklı. olabilir mi bu? pes. buda bir yorum tabi :)

Sosyal ağlarda paylaş

skyly said:

Yalnız acayip güldüm :D 1. sezonda ilk defa o black smoke dediginiz "yaratıgı" yada "icadı" yada "doga üstü" seyi gördügümüzde insanlar onu dış görünüşüne göre isimlendirirler. Dogru dumana benziyo ve siyah bu yüzden siyah duman diyoruz tamam güzelde :D soru surada: Duman dedektoru içine dumandan havaya karışan bazı kimyasallarla öter ve bu bizim kara duman öle kimyasal yayan kükürtü is i olan bisi deil :D sadece dış görünüşünden dolayı black smoke diyoruz lütfen yapmayın etmeyin :D ironi mi olmuş komiklikmi olmuş bu dediniz anlamadım yani :D

Pardon da öyle olmadığını nerden biliyosun diye sorarlar adama :)

Nasıl ve neden isimlendirildiği önemli değil. Benzer tipte bir şey olduğuna göre benzer kimyasalları da içeriyor olabilir gayet. Ne olduğu belli olmadığına göre tutup da "öyle değildir çok güldüm eki eki eki" demek bence asıl saçma olan. Komik bir mesaj olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız katee dio ya jack u are not even related to him diye işte demek ki claire'ın üvey kız kardeşi olduğunu öğreniyor ama öğrenebileceği tek bi kaynak var oda babası. demek ki babasıyla bi muhabbet edecekler ilerde yani geride işte bilmiyorum flashback flashforward kafa kalmadı

Sosyal ağlarda paylaş

skyly said:

Şu da var ki, dizide ruhlarla konuşabilen onları görebilen bi adam var. Jack ve Claire'in babasını öldü biliyo olsak da durmadan görüyoruz. Aynı şekilde, Locke Jacob'ın mekanının oralardayken çukura düştüğünde çukurun başında Walt'u görmüştü. Hurley durmadan Charlie'yi gördüğünü söylüyo.
Kısacası dizide bitakım doğa üstü olgular var ve bunların sayısı da sürekli artıyo gibi. Durum böyleyken bi duman dedektörünün nasıl çalıştığını ve "black smoke"'un neden onu çalıştıramayacağının analizini yapmak pek sağlıklı olmaz.
Rewendor'un dediği o black smoke ve dedektör olayına bi +1 de benden. Black smoke'un nasıl davrandığını az çok biliyoruz; birine yaklaşırken o kişinin tanıdığı ve sevdiği insanların şekline bürünüyo. Jack ve Claire için babaları, Mr.Eko için kardeşi Yemi, vs.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...