Lost 4. Sezon
kevin johnson mu ne o nerden çıktı yaw nerde geçiyo ismi ben kaçırmışım?
bütün sayfaları okumadım , bahsedildimi bilmiyorum ama bu bilgiler ilginç geldi bana...
faraday
adadaki elektromanyetik tepkimelerle alakalı olaylar olabilir. Mesela ordaki siyah bulut klor'un gaz hali olabilir :p
Göndermeler güzel John Locke da güzeldi.
ancak kotunun iyisiydi bu bolum.
Jack kafeste tutulurken, ucagin kacirilan hostesi ve kacirilan cocuklari ona bakmaya gelmisti ve jack "ne varlan ne bakiyonuz?" diye bagirmisti hatirladiniz mi?
noldu o cocuklara ve hostese? others ciplak ayaklarla ormanda gezinirken yanlarinda bu cocuklari tasiyordu. simdi others mothers kalmadi, e nerde bu cocuklar nerde bu hostes? nerde kacirilan garibanlar? insaf yahu.
others in insanlari kacirma nedeni, biraz dizi icin gerilim sosu ve merak uyandirma mi yontemi miydi?
bunu gecelim.john locke adadaki bir bitkiyle, shanon un kardesine ruya gordurmustu hatirladiniz mi? bu tip gariplikler nicin karsimiza cikarildi bi daha hic konusu gecmeyecekti de.
bi ara 108 olayi vardi, kimse kalkip benjamin e sormuyor neydi bu 108 nicin basiliyordu bu tusa? dharmanin o ussune neden hic dokunulmadi? veya benjamin adada teror estirirken neden desmond ve arkadasi nasil o kadar rahat girip cikti o usse?
dizinin sirri bu iste.her sezona ayri merak uyandiran gizemli seyler.sanki 1. ve 2. sezondaki olaylar hic yasanmamis gibi davranan karakterler.desmond hakkinda neler beklerken adamlar neler gosterdi. bakalim onumuzdeki bolumler nasil gececek.
108 olayını açıklıyodu o dev manyetik yapının için oluşan bilmem neyi 108 dk sonra kapatmak gerekiyomuş olayı buymuş
johnun rüya gördürten olayından sadece boone ve shananon haberi vardı ki ikiside ölü
others sadece hamile kadın ve cocukları kaçırıyodu ki bunuda açıkladılar deney yapmak için diye o hostes zaten onlardan biri olabilir uçakta yaşıyan
hem jack nicin others tan ask yaptigi hatuna sormuyor "nerde bu cocuklar nerde kacirdiginiz insanlar" diye?
108 olayina gelince.makinenin neden calistirilmasi gerektigini biliyoruz sevgili arkadasim.peki o makinenin ne zmaan yapildigi belli mi? 30 sene oncesini gosterdiler, o zaman o makine var miydi? onemli olan makinenin yapilisi zaten.peninin babasi nasil o ussu kontrol ediyor nasil yuruyor bu isler bunu ogrenmek istiyorum.
hepsinin belirli bi mantığını veriyolar açıklamıycaklar diye bişi yok 4. sezon başında 1. sezonun en başındaki olayıda gösterdiler yani
johnun rüya gördürten olayından sadece boone ve shananon haberi vardı ki ikiside ölü
desmond olse ve bi suru sir perdesi kapansa "e adam oldu napalim" mi diyeceksin? sacmalama.
töbe töbe manyakmıdır nedir
bu arada
MÜK-KEM-MEL BİR BÖLÜMDÜ.
gerçekten bir paradox var ortada. desmond ilk olarak bu adamla 1996da tanıştıysa eğer 2004'ü görmeden nasıl haberi oluyor. bariz bir paradoxtan bahsediyoruz burada. bunun açıklamasını 5 dkya 75 dkyla verir gibi oldular fakat tam oturtamadım henüz mantığını.
ha bu arada black rockun 1800lü yıllarda karaya oturduğunu söylediklerine göre, french chick nasıl oluyor da hala bu halde? (burada kafam baya karıştı benim, french chickin gemisiydi değil mi o?)
hem ayrıca pennynin adadan nasıl haberi olur da nerede olduğunu bilmez? hadi onu geçtim charlie'ye yalana yatmıştı "what boat?" diye. madem tekneyle iletişimdeydi birisi kabloları kesene kadar, niye charlieye "what boat?" dedi.
sorulaaar sorular.
ama çoğunluğun aksine bu sezon baya iyi gidiyor bana göre.
edit2: bu adamların pennynin babası tarafından gönderildiği de neredeyse kesin. (ve bu adamın dharma için çalıştığı belliydi zaten. desmondun evlilik izni istemek için gittiği zaman adamın odasındaki posterde "namaste" yazıyordu). ve şu anda bu adam adayı tekrar bulabilmek için BlackRock'ın ikinci kaptanının günlüğünü kullanacak.
Öne çıkan mesajlar