Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

bu sezonun kuşkusuz en iyi bölümüydü the constant. şu 4 sezon boyunca yayınlanan bölümlerde de ilk üçe girer benim gözümde. desmond'ın ön planda olduğu tüm bölümler muhteşem oluyor dizide.

dizide ilk belirdiği andan beri faradayz rulz diyordum, hala diyorum. adada yanıtlanmamış soru kalmıycak bu adamın sayesinde :P

Sosyal ağlarda paylaş

4x05

Evet belki yanlış anlamış olabilirim ama yorumlarım:

Açık arttırmada satılan kitap adada bulunan blackrock gemisinin kaptanına filan ait sanırım. Bunuda penny'nin babası alıyor taa 1996 yılında. Burdan pennynin babasının bu işlerin içinde olabileceği yorumunu çıkartıyorum. Bir arkadaşın dediği gibi belkide bu faraday ekibini tutan pennynin babası olabilir. Benjamininde 3.2 milyon doları bulacağı bağlantısının pennynin babası olma ihtimali var çünkü bu bölümde bu konuyla ilgili hiç bir şey geçmedi.

Bir diğeri ise Faraday telefonda Desmond ile konuştuğunda ilk sorduğu şey herhangi bir elektromanyetik etkiye maruz kaldınmı filan oldu. Buda desmond ve jackin 3. sezonda ambarında patladığı sırada birlikte olduklarını aklıma getirdi. Desmondun bu duruma gelmesi bunun yüzünden oldu herhalde. Bu durumda Jack de aynı etkiye maruz kalacak ve Jackin geçmişte, gelecekte farklı etkilere yol açıp herşeyi değiştirebilme ihtimali var.

Bunun üzerine 1996 yılındaki Faraday geleceği değiştiremezsin diyor Desmonda. Fakat bölüm sonunda ajandasında yazdığı "My constant will be Desmond" yazısı ile bir nevi geleceğin değiştiğini düşünüyorum.

Son olarak çok güzel bir bölümdü ve herşeyi dallandırıp budaklandırdılar. Bundan sonra karşımıza ne geleceği neler olacağı hayli süpriz artık. Umarım bundan sonraki bölümlerde bu bölüm gibi olur.

Sosyal ağlarda paylaş

«dodo» said:

4x05

Evet belki yanlış anlamış olabilirim ama yorumlarım:

Açık arttırmada satılan kitap adada bulunan blackrock gemisinin kaptanına filan ait sanırım. Bunuda penny'nin babası alıyor taa 1996 yılında. Burdan pennynin babasının bu işlerin içinde olabileceği yorumunu çıkartıyorum. Bir arkadaşın dediği gibi belkide bu faraday ekibini tutan pennynin babası olabilir. Benjamininde 3.2 milyon doları bulacağı bağlantısının pennynin babası olma ihtimali var çünkü bu bölümde bu konuyla ilgili hiç bir şey geçmedi.

Bir diğeri ise Faraday telefonda Desmond ile konuştuğunda ilk sorduğu şey herhangi bir elektromanyetik etkiye maruz kaldınmı filan oldu. Buda desmond ve jackin 3. sezonda ambarında patladığı sırada birlikte olduklarını aklıma getirdi. Desmondun bu duruma gelmesi bunun yüzünden oldu herhalde. Bu durumda Jack de aynı etkiye maruz kalacak ve Jackin geçmişte, gelecekte farklı etkilere yol açıp herşeyi değiştirebilme ihtimali var.

Bunun üzerine 1996 yılındaki Faraday geleceği değiştiremezsin diyor Desmonda. Fakat bölüm sonunda ajandasında yazdığı "My constant will be Desmond" yazısı ile bir nevi geleceğin değiştiğini düşünüyorum.

Son olarak çok güzel bir bölümdü ve herşeyi dallandırıp budaklandırdılar. Bundan sonra karşımıza ne geleceği neler olacağı hayli süpriz artık. Umarım bundan sonraki bölümlerde bu bölüm gibi olur.

kesinlikle doğru anladın dostum
baştan beri zati panny babasının bi ibrisliği oldugunu biliyorduk
zati pannde telefonda demiyormu adayı biliyorum gelimce seni alıcam diye

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

kesinlikle doğru anladın dostum
baştan beri zati panny babasının bi ibrisliği oldugunu biliyorduk
zati pannde telefonda demiyormu adayı biliyorum gelimce seni alıcam diye

Pennynin adayı bildiğini zaten 3. sezondan biliyoruz. Patlama sırasında kutup bölgesinde bulunan pennynin ekibi bu patlamayı tespit edip pennye bildiriyor. Fakat şuan adayı bulan ekibin pennynin ekibi olmadığınıda biliyoruz. Babası pennynin arkasından bir işler çeviriyor olabilir.

Gelince seni alıcam demiyor ne olursa olsun seni bulucam diyor ayrıca. Adanın varlığından haberdar sadece.

Sosyal ağlarda paylaş

«dodo» said:

Pennynin adayı bildiğini zaten 3. sezondan biliyoruz. Patlama sırasında kutup bölgesinde bulunan pennynin ekibi bu patlamayı tespit edip pennye bildiriyor. Fakat şuan adayı bulan ekibin pennynin ekibi olmadığınıda biliyoruz. Babası pennynin arkasından bir işler çeviriyor olabilir.

Gelince seni alıcam demiyor ne olursa olsun seni bulucam diyor ayrıca. Adanın varlığından haberdar sadece.

zati adamda aradığını söylüyor yatakta..
adadaydım diyor gemideyim diyor ama desmınt o yüzden bulucam diyor seni yani tam nerde oldugunu bilse mutlaka alıcam derdi

Sosyal ağlarda paylaş

@dodo

demişsin de 3. sezonda ambar patladığında desmondla jack birlikte değildi charlie,mr.eko,john ve desmond vardı.

Sosyal ağlarda paylaş

birakin sadece 4. sezonun, lost un en hasta birkac bolumunden birisiydi. zaten hastayisiyz desmond un. uzun suredir fazla gorunmuyordu, demek ki duydular sesimizi bolumu adamin uzerine yapmislar. super de olmus.

4.05

yaklasik 1 gun surmus helikopterin adadan gemiye ulasmasi (ogleden sonra ucmuslardi gemiye indiklerinde aksam ustuydu). bu blackrock un kitabini pennynin babasi aliyorda sanki su murettebat o herifle alakali olcakmis gibi durdu. hatirlarsak blackrock adanin ortasinda karadaydi. blackrock un kaptani essek degildir herhalde, murettebatinda desmond yada minkowski gibi kecileri kaciran olursa yazmistir deftere. bu kitabi alan penny nin babasi da bu ekibi kurup yollamis olabilir.

bi de harbiden faraday super oldu ya. adam geldigi gun cat diye ana karakterlerden biri gibi oldu serefsizim. konustuklarini, yaptiklarini digerlerinden daha dikkatli dinliyorum mesela. bu adamdan cok sey cikacak eminim

Sosyal ağlarda paylaş

baya iyi bölümdü.

yahu bu telefon hattı sabote edilirken kimsenin ruhu duyadımı? yada kapıyı açarken birileri(tahminen ben'in adamı). ne yani elini kolunu sallaya sallaya geldi açtı kapıyı ve gerimi gitti adam? bide telefon hatlarını önceden parçalamış galiba ben'in adamı bu ölen adamın dediğinden anladığımız kadarıyla. oda mı gemi içinde soruşturmalara yol açmamış hiç?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...