Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 şu spoiler a dikkat edin artık ya hasta mısınız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ALLLAHHHHH ABİ O NE SONDU ALLAH KAHRETSIN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 biatch kate başta kocaman bi VAY ORRSPU dedim ama olay farklıda olabilir claier yattara olunca sahiplenmişte olabilir bebegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 LasT_SuRviVoR said: oha ya , claire ölüyo mu yaner? ... spoyler taktıracam arabama, sanada alim istermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sende alıntı yapıp gözümüze sok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 öeh bomboş bir bölümdü. Son repliğin öyle olacağı dizinin taa ortasından bellydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kate bölümleri hep bayık oluyor zaten. neyseki birdahaki bölüm desmond'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Krusty said: kate bölümleri hep bayık oluyor zaten. neyseki birdahaki bölüm desmond'un. Kate bölümlerinin hep bayık olduğuna katılıyorum (Sawyer bölümleri de öyle zati) Desmond baba! Desmond babanın bölümünde onun askerlik ve mapushane günlerine dönecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya oyle demeyin ama, kate cok seksi !! :D he he.. bu bolum hakikaten boştu biraz, ama kate'in jack'i satmayacagini gorduk, jack'in de kate'i satmayacagini tabii. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baluu onu bunu bırak da altyazı nerde onu söyle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 olm lost'un 4 atlisi basmiş ya altyazi. :D sdgsdg http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ahaha, bilinmedik sürpriz yapıcaz diye iyice saçmaladılar, üstelik de başından belli bişi koydular ortaya acaba yutan "anaa harbi mi lan" diyen var mıdır? Bu kadar bariz şeyi görmemek mümkün değil yani. spoilertaktırdımuçuyorum Öte yandan Oceanic 6 Jack Hugo Kate Sayid garantilendi 2 kişilik yere de çin çon ailesi ya da Rose ve Bernard gibi geliyor bana. Sawyer genel olarak tam bir "survivalist" olmasına ve benim favorim olmasına rağmen elenecek gibi. Tabii ne idüğü belirsiz ve gereksiz çinçonlar yerine onun kurtulmasını isteriz biz de. Claire boş bir karakter, 1. sezonda çok ön plandaydı o zamandan sonra da yitti gitti. Tek olayı Charlie'ydi, artık o da olmadığına göre yakında mefta olur. Locke dışarı çıkmaz. Ya ölür ölmeyecekse de adada kalır. Zaten iyice kafayı sıyırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sürpriiiz Ben sonunu aklımdan bile geçirmemiştim. Cidden sürpriz oldu. Bu arada 1.2GB'lık HDTV indirdim ilk defa. 22" geniş ekran monitör de var zaten. O nası bi görüntüdür kardeşim. Kate ekrandan çıkacak yanıma gelcek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bölüm 4 divx altyazı http://rapidshare.com/files/94039257/losts4b4hdrip.rar bölüm 4 720p altyazı http://rapidshare.com/files/94039295/losts4b4720p.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 baluu said: ya oyle demeyin ama, kate cok seksi !! abi hic mi kadin odakli filmler izlemiyosun? kate den 15 defa daha guzel kadinlar var her tarafta bu ne aclik hic seksi kadin yokmus gibi. ben de erkegim ve gay falan degilim.kadinlara karsi hislerim tipki siradan erkeklerinki gibi.fakat anlamiyorum lost diyince "kate ne yaman kari" diye firlayanlari.super mega olsa ne yazar 15 sezon onu mu izleyecem? bi de hic bi numarasi yoksa dizide.neymis izciymis iz surermis.peh peh yesinler onu.surda desmond 4 bolumdur ortada gorunmuyor ama her bolumde kate asagi kate yukari.bu ne bicim izleyici kate diyor baska bisey demiyor, filmi yapanlar da kate i gosterip duruyor. banane kkardesim adadaki karilarin sevgi dunyasindan bana mi kaldi televole muhabirligi? ister sawyer a versin ister jacke.ortada bir ask hikayesi olur izlersin, o da yok.bi karis surat biraz da et.baska ne var bu kate de.bugun olse ne eksikligini cekeriz kate in? ac youtube u telekizlik zamanindan videolarini izle lost izleyecegine. yetti be kardesim.her dizinin boyle izleyicileri var, yok starbucks ne super kadin yok kate ne kadar seksi.. sonuc ne oluyor, diziyi yapanlar izleyici icin salak kadinlari gozumuze sokup duruyor ve boylece dizinin yanina koyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bölüm 4 o değil de kate'in çocuğu ne tipsiz lan ! gerçi kate'in değil çocukta :) aaron bombok olmuş çıkmış hani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ninjaturtles said: baluu said: ya oyle demeyin ama, kate cok seksi !! abi hic mi kadin odakli filmler izlemiyosun? kate den 15 defa daha guzel kadinlar var her tarafta bu ne aclik hic seksi kadin yokmus gibi. ben de erkegim ve gay falan degilim.kadinlara karsi hislerim tipki siradan erkeklerinki gibi.fakat anlamiyorum lost diyince "kate ne yaman kari" diye firlayanlari.super mega olsa ne yazar 15 sezon onu mu izleyecem? bi de hic bi numarasi yoksa dizide.neymis izciymis iz surermis.peh peh yesinler onu.surda desmond 4 bolumdur ortada gorunmuyor ama her bolumde kate asagi kate yukari.bu ne bicim izleyici kate diyor baska bisey demiyor, filmi yapanlar da kate i gosterip duruyor. banane kkardesim adadaki karilarin sevgi dunyasindan bana mi kaldi televole muhabirligi? ister sawyer a versin ister jacke.ortada bir ask hikayesi olur izlersin, o da yok.bi karis surat biraz da et.baska ne var bu kate de.bugun olse ne eksikligini cekeriz kate in? ac youtube u telekizlik zamanindan videolarini izle lost izleyecegine. yetti be kardesim.her dizinin boyle izleyicileri var, yok starbucks ne super kadin yok kate ne kadar seksi.. sonuc ne oluyor, diziyi yapanlar izleyici icin salak kadinlari gozumuze sokup duruyor ve boylece dizinin yanina koyuluyor. ayy, kiyamam.. Tamam aga seksi degil, yarin mesaj atarim bir daha ki bölümde katei göstermezler.. Yani kate'i seksi bulmamdan, buralara kada uzandin ya, helal ! Beni mi tasvir ettin, kendini mi dışarı vurdun, artik bilemiyecem. Ama ben afedersin ama, olgun bir bireyim. Hayııır, sen daha abazasın geyigine girmiyecegim, çünkü Lost ile bi ilgisi yok, ve maalesef Lost üzerinde konusmayi yeglerim. Burda kimseyi egitimden gecirecek halim yok !!! Son olarak, Danasin olm ! O kadar yani danasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sawer said: 1- Kate çooook Güzel:D 2-Sonu muhteşem bitti:D kate = şeker Arabanın içinde gördüm kate'i bi bağırma geldi içimden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 desmond, tüm bunların suçlusu desmond! lanet olsun eğer claire ölürse onun suçlusu da desmond! şimdi delilercesine merak ettiğim tek nokta var, biçok olması gerekirken sadece bitaneye kafam takıldı kaldı; claire kate'e "bebeğimi güvenle amerikaya götür" dedi de mi verdi bebeği, yoksa claire ölücek mi? ikinci seçenek gerçekleşirse desmonda olan tüm saygım gidicek niye charlie nin ilk seferde ölmesine izin vermedin diyerekten küfredicem. zaten pb arada, dexter arada, house arada, son çare olarak başvuracağım heroes bile arada, bi lost zevkim var, claire ölmesin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kate = canım benim masum o masum claire büyük ihtimal ölmez, bebeği bence kate'e bilerek verdi. Ada'da büyümesinde doğru düzgün eğitim görsün adam olsun istedi. Ada'da kalsa süperberduş yaşardı yoksa güzelim aaron'ımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ama olmaz ya iyi güzel de çok fazla kate odaklı oldu ve baydıbu bölüm gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lost bu sezon çok iyi gidiyor.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baluu said: Ama ben afedersin ama, olgun bir bireyim. ...... Hayııır, sen daha abazasın geyigine girmiyecegim, çünkü Lost ile bi ilgisi yok, ve maalesef Lost üzerinde konusmayi yeglerim. Burda kimseyi egitimden gecirecek halim yok !!! Son olarak, Danasin olm ! O kadar yani danasin. ben soyleyim ben boyleyim sen danasin hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Claire Adadaki en güzel kız Claire bence. Hastasıyım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kate in bebegi hakkinda kate gordugunuz gibi numaradan jack'in bebegiymis gibi davraniyor cocuga.ve hayatinda bir defa hayirli bir ise karismamis milleti asmis kesmis dolandirmis olan adanin en gereksiz karakterlerinden ikincisi kate (birincisi sharon du vefat etti), kimbilir ne alavere dalaverelerle o cocugu alip getirdi oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar