Narstil Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ehh 3 bitti artık 4ü burda bekleyelim 3. ü bitirenler olarak :D Ne zaman haberi olan varmı ?çıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Abi yapmayın böyle, daha dokuz ay var hem , hem de hazır unuttuk lostu hatırlatıp delirtmeyin insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 9 ay önceden başlık parselliyor adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Hit almaya calısma 9ay var daha. Banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben de noluyoruz diyorum, daha 1'i izleyememişim tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 [spo]hazır unuttuk lostu hatırlatıp delirtmeyin insanı[/spo] hahah +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Lost sezon 5'i de açalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 spoiler kullanılmayan 4. sezon lost topici de açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben kararlıyım valla bu sefer, bitsin önümüzdeki 3 sezon öyle izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 niye izliyosunuz bu diziyi ya adamlar işkence çektirio resmen, bekleyin şimdi işiniz yoksa.. baksanıza taa şimdiden başlık açıyorsunuz. 5'i 6'yı da açın.. 2010 başlıklarını açın şimdiden kalmasın :D [spo]a: xaty sen izliyormusun? xaty: Lost mu? İzlemem mi yaf, Charlie ölmedi diolar, bence de öyle[/spo] [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 11:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5. sezon için topic i ben açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 en son kesin sinema filmi çekilir bende onun topicini açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 snema filmi hiç sanmıorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Asmalı Konak'mı lem bu?? :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bilgisayar oyunun topiini açtılar bile. püh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 daha aylar var ne bu parselleme sevdası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Neden yüklendiniz yahu adama bu kadar, izleyenler burada fikirlerini, tahminlerini, beklentilerini, v.b. konuşabilir. Benim mesela bir sürü tahminim, ve sorularım var. [spo] 1- jack'in gittiği cenaze kimin cenazesiydi? Kesin adadan biri. (Tahminim ya Ben ya da Juliette) 2- Adada kalmayı seçenler olmuş belliki, kimler kaldı? Others tayfası da o helikopterle kurtarıldı mı? 3- Bu meşhur blackrock ne iş? 4- Black smoke ve jakop ayni şey/kişi mi? Ne iştir bu? 5- Ben'in bi zamanlar dahil olup da dharma'yı yok ettiği hostiles ne oldu? Hepsi others grubuna mı katıdı? Yoksa hostiles biyerlerde halen daha kendi düzenlerini sürdürüyor mu?[/spo] Bunlar ve daha bir çok merak ettiğim konu var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 [spo]1- jack'in gittiği cenaze kimin cenazesiydi? Kesin adadan biri. (Tahminim ya Ben ya da Juliette) gazetedeki yazıda çocuğu olduğundan bahsediodu sanırım..o yüzden micheal olabilir belki ama kate ile hiç bir işi olmazdı o zaman..nese bilemiyorum. 2- Adada kalmayı seçenler olmuş belliki, kimler kaldı? Others tayfası da o helikopterle kurtarıldı mı? bence others komple ölecek..locke kesin kalır orda dönmez. 3- Bu meşhur blackrock ne iş? zamanında manyetik dalga falan ayağına adaya girmiş yanlışlıkla iş o=) 4- Black smoke ve jakop ayni şey/kişi mi? Ne iştir bu? değil büyük ihtimal..nası iş olduğunu son sezondan önce öğreneceğimizden de şüpheliyim. 5- Ben'in bi zamanlar dahil olup da dharma'yı yok ettiği hostiles ne oldu? Hepsi others grubuna mı katıdı? Yoksa hostiles biyerlerde halen daha kendi düzenlerini sürdürüyor mu? hepsi katıldı diye düşünüyorum..ama tabi daha 3 sezon var..sezonu uzatmak için aradan bir yerlerden çıkabilirker..sonuçta tek bir ada yok etrafta.ayrıca onlarla ilgili flashback yaparlar kesin [/spo] [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 13:26 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Eh görüldüğü üzere bu soruların yanıtları halen daha bilinmezliğini koruyor. Bu başlık altından sezon4'e dair tahminler öngörüler tartışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 lost a kısa bi süre once meraktan başlamış biri olarak,3 sezonu 1 haftada izledim bitirdim.ve 4. sezonu bekliyorum.öyle bi durumki sanki o adaya düşen benmişim jack sawyer kate benim arkadaşlarımmış gibi oldu. ard arda izleyince böyle oluyomuş demek :) 4. sezonda şubatta geliyomuş sanırım merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Dedim herkes konusuyor, Ne ki bu ki diyip başladım. 234324 tane soru işareti bıraktı kafamda. Subatta 4. sezon başlıcakmıs.Askerde olcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 daha çoook soru çıkacak karşımıza. şöyle ki şu an yazarlar lost'un son sahnesinde bile ne olacağını biliyorlar. öyle planlanmış yani ve iki senedir de final bölümü üzerinde çalışıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 final gene kanser eder adamı ben diyim ömür boyu bekleriz neydi lan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]sezon 3. ün finaldeki flashforward öldürdü zaten yani :). [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]flashforward olduğu belirsiz, bazı teoriler flashback diyor;)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar