Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye izliyosunuz bu diziyi ya adamlar işkence çektirio resmen, bekleyin şimdi işiniz yoksa.. baksanıza taa şimdiden başlık açıyorsunuz. 5'i 6'yı da açın.. 2010 başlıklarını açın şimdiden kalmasın :D

[spo]a: xaty sen izliyormusun?
xaty: Lost mu? İzlemem mi yaf, Charlie ölmedi diolar, bence de öyle[/spo]

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 11:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Neden yüklendiniz yahu adama bu kadar, izleyenler burada fikirlerini, tahminlerini, beklentilerini, v.b. konuşabilir.

Benim mesela bir sürü tahminim, ve sorularım var.

[spo] 1- jack'in gittiği cenaze kimin cenazesiydi? Kesin adadan biri. (Tahminim ya Ben ya da Juliette)
2- Adada kalmayı seçenler olmuş belliki, kimler kaldı? Others tayfası da o helikopterle kurtarıldı mı?
3- Bu meşhur blackrock ne iş?
4- Black smoke ve jakop ayni şey/kişi mi? Ne iştir bu?
5- Ben'in bi zamanlar dahil olup da dharma'yı yok ettiği hostiles ne oldu? Hepsi others grubuna mı katıdı? Yoksa hostiles biyerlerde halen daha kendi düzenlerini sürdürüyor mu?[/spo]

Bunlar ve daha bir çok merak ettiğim konu var benim.
Mesaj tarihi:
[spo]1- jack'in gittiği cenaze kimin cenazesiydi? Kesin adadan biri. (Tahminim ya Ben ya da Juliette)
gazetedeki yazıda çocuğu olduğundan bahsediodu sanırım..o yüzden micheal olabilir belki ama kate ile hiç bir işi olmazdı o zaman..nese bilemiyorum.
2- Adada kalmayı seçenler olmuş belliki, kimler kaldı? Others tayfası da o helikopterle kurtarıldı mı?
bence others komple ölecek..locke kesin kalır orda dönmez.
3- Bu meşhur blackrock ne iş?
zamanında manyetik dalga falan ayağına adaya girmiş yanlışlıkla iş o=)
4- Black smoke ve jakop ayni şey/kişi mi? Ne iştir bu?
değil büyük ihtimal..nası iş olduğunu son sezondan önce öğreneceğimizden de şüpheliyim.
5- Ben'in bi zamanlar dahil olup da dharma'yı yok ettiği hostiles ne oldu? Hepsi others grubuna mı katıdı? Yoksa hostiles biyerlerde halen daha kendi düzenlerini sürdürüyor mu?
hepsi katıldı diye düşünüyorum..ama tabi daha 3 sezon var..sezonu uzatmak için aradan bir yerlerden çıkabilirker..sonuçta tek bir ada yok etrafta.ayrıca onlarla ilgili flashback yaparlar kesin
[/spo]

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 13:26 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lost a kısa bi süre once meraktan başlamış biri olarak,3 sezonu 1 haftada izledim bitirdim.ve 4. sezonu bekliyorum.öyle bi durumki sanki o adaya düşen benmişim jack sawyer kate benim arkadaşlarımmış gibi oldu.

ard arda izleyince böyle oluyomuş demek :)

4. sezonda şubatta geliyomuş sanırım merakla bekliyorum
Mesaj tarihi:
daha çoook soru çıkacak karşımıza.

şöyle ki şu an yazarlar lost'un son sahnesinde bile ne olacağını biliyorlar.

öyle planlanmış yani ve iki senedir de final bölümü üzerinde çalışıyorlarmış.
  • Yeni Oluştur...