Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

niye izliyosunuz bu diziyi ya adamlar işkence çektirio resmen, bekleyin şimdi işiniz yoksa.. baksanıza taa şimdiden başlık açıyorsunuz. 5'i 6'yı da açın.. 2010 başlıklarını açın şimdiden kalmasın :D

[spo]a: xaty sen izliyormusun?
xaty: Lost mu? İzlemem mi yaf, Charlie ölmedi diolar, bence de öyle[/spo]

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 11:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden yüklendiniz yahu adama bu kadar, izleyenler burada fikirlerini, tahminlerini, beklentilerini, v.b. konuşabilir.

Benim mesela bir sürü tahminim, ve sorularım var.

[spo] 1- jack'in gittiği cenaze kimin cenazesiydi? Kesin adadan biri. (Tahminim ya Ben ya da Juliette)
2- Adada kalmayı seçenler olmuş belliki, kimler kaldı? Others tayfası da o helikopterle kurtarıldı mı?
3- Bu meşhur blackrock ne iş?
4- Black smoke ve jakop ayni şey/kişi mi? Ne iştir bu?
5- Ben'in bi zamanlar dahil olup da dharma'yı yok ettiği hostiles ne oldu? Hepsi others grubuna mı katıdı? Yoksa hostiles biyerlerde halen daha kendi düzenlerini sürdürüyor mu?[/spo]

Bunlar ve daha bir çok merak ettiğim konu var benim.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]1- jack'in gittiği cenaze kimin cenazesiydi? Kesin adadan biri. (Tahminim ya Ben ya da Juliette)
gazetedeki yazıda çocuğu olduğundan bahsediodu sanırım..o yüzden micheal olabilir belki ama kate ile hiç bir işi olmazdı o zaman..nese bilemiyorum.
2- Adada kalmayı seçenler olmuş belliki, kimler kaldı? Others tayfası da o helikopterle kurtarıldı mı?
bence others komple ölecek..locke kesin kalır orda dönmez.
3- Bu meşhur blackrock ne iş?
zamanında manyetik dalga falan ayağına adaya girmiş yanlışlıkla iş o=)
4- Black smoke ve jakop ayni şey/kişi mi? Ne iştir bu?
değil büyük ihtimal..nası iş olduğunu son sezondan önce öğreneceğimizden de şüpheliyim.
5- Ben'in bi zamanlar dahil olup da dharma'yı yok ettiği hostiles ne oldu? Hepsi others grubuna mı katıdı? Yoksa hostiles biyerlerde halen daha kendi düzenlerini sürdürüyor mu?
hepsi katıldı diye düşünüyorum..ama tabi daha 3 sezon var..sezonu uzatmak için aradan bir yerlerden çıkabilirker..sonuçta tek bir ada yok etrafta.ayrıca onlarla ilgili flashback yaparlar kesin
[/spo]

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 13:26 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
lost a kısa bi süre once meraktan başlamış biri olarak,3 sezonu 1 haftada izledim bitirdim.ve 4. sezonu bekliyorum.öyle bi durumki sanki o adaya düşen benmişim jack sawyer kate benim arkadaşlarımmış gibi oldu.

ard arda izleyince böyle oluyomuş demek :)

4. sezonda şubatta geliyomuş sanırım merakla bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...