demise666 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 HADI BAHAM GOCUMANLAR, HEPINIZE BASARILAR!!1. Ivy bunu okuyosan rahatlamaya calis, harbiden heyecan yapacak hic bisey yok. Hadi bakalim, ben de yola duseyim okula dogru, seviyorum anacim hepinizi. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 08:25 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aha başladı.Allah yardimcilari olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Tahmini Ivy Türkçe - I'i bitirmiş Mat veya Sosyal'e başlamıştır :) P.S: Bu ne garip duygudur be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Türkçeden başlanmaz sdgf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Oha, asgfd!!! Cok kolaydi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 lol ben bitiş saatini 11.45 sanıyorum.aradım aradım niye açmıyo diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Son 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 -Herşeyin hayırlısı.. -Ohg bitdiya sıkma artık canını -Senden önemli deilya kızım/oğlum. Sınavdan çıkar çıkmaz en çok duyacağınız cümleler topluluğu. Bide ekstradan benim gibi 40 kere öss girme potansiyeli olanlara ''seneye daha iyi olur işallah'' bunuda duymaları mumkun,=) Sınav bittikten sonra acaip rahatlıyosunuz zaten 3-4gün falan sonrada tercih heycanı,işallah tüm patilerin iyi geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 zaten. sınavdan çıktıktan sora güneş daha bi parlak renkler daha bi canlı gözüküyor insana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Çevreden sorarlarsa "süper geçti kesin kazandım, aştım süperim gömdüm owned" filan demeyin, ne olur ne olmaz, eh işte diyin geçin. Sonra sonuçlar gelince beklediğiniz gibi bişey gelmezse dumur olmayın, çevredekiler "ee nooldu?" dediğinde sudan çıkmış balığa dönmeyin. Mütevazilik her zaman iyidir, kaybederseniz o kadar koymaz, ama kazanırsanız zaferinizi doyasıya yaşamanız hala mümkündür:) Çünkü televizyonda filan cevaplar yayınlıyolar ya orda insan aşırı derecede yanılıyo, yanlış yaptıklarını bile orda karıştırıp doğru diye karışıyo, o açıdan aşırı sağlam bir hafızanız yoksa televizyondan yaptığınız karşılaştırmadaki netlerinizden 1 ila 5 arasında bi sayı düşürün derim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Son 5 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 İyi haberler bekliyoruz Edit:imla [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:07 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ee ivyciğim nasıldı? istanbul kazan damlayla gezdirelim:p [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:09 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 öss den sonra stres falan kalmamıştır haliyle bende girdim ne olucak acaba herkesin iyi geçmiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 beklediğim gibi geçmedi tabi ikinci bölümün zor olduğunu düşünüyorum. ama oluyor ankarada bi yerler. internetim bozuk kendimi alışverişe verdim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tüh desene kurtulamadık senden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yok ya yırttık olum bize gelmio başkente gitcek(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aman aman iyi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar