Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ece'nin konusunu okuyunca benim de aklıma geldim okulumuzun önünde geçen gün kaldırım kazılıyordu(aman istanbul'da da her yer her gün kazılıyor değil mi : ) ), işçiler (amele demiyorum, bene çok ayıp böyle hitap etmek : ) ) Tam önlerinden geçerken, "necla hanım" diye seslendiler, birinin elinde kırışık bir çizim.. bana uzatıyor. bir an afalladım, duruverdim, çok da korktum. Meğerse beni mimarları zannetmişler :)))))). neyse gerçekten çok korktum, beni kaçıracaklar diye (istanbul'da kız olmak çok zor) ps: üzerimde jile yoktu. varsa da önü kapalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyla alakasız ama imzana hayranım.. Konuya gelirsek güzel anı da yani bu herkese olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aman ya içti içti, aklınca beni kızdırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gayet ayığım. :( her beni anlamadığında böyle söylüyorsun/diyorsun/yazıyorsun. belki de.. ... gerisini sen doldur. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 01:54 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 o da güzelmiş te aranızdaki problemleri msn de konuşsanız yani gölge sanadır lafım.. (ayar verme olarak algılamayın sakın ... öyle değil çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 arcanede mesela ron jeremy potansiyeli war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ya forumda kız görüp atlayan kefaller gibi olmasın ama Hayatımın şokunu yaşıyorum Gölge-i Khan nasıl kız olur ya yoksa ortada dönen ince ayarlar var da ben mi anlamıyorum? Ayar yasak artık ona göre! [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 02:09 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ghost o başlattı. ben mi başlattım, sölye bana bunu; söyle.. neden herkes üstüme geliyor bugun inanamıyorum. : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sen de lütfen negatif birşey söylemüyor ol sensible. lütfen sen de yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 seks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tüm imzama takılanlara: Cinsel enerji diye bir şey yoktur. Enerji tek ve birdir. Bu da, yaşam enerjisidir. Seks, bir doğrultudur. Eğer yaşam enerjisi biyolojik yönde akarsa, cinsel enerji haline gelir. Seks yaşam enerjisinin kullanılış şekillerinden biridir. Onu yüceltmek de söz konusu değildir. Eğer yaşam enerjisi başka bir yöne akarsa cinsellik kaybolur. Bu bir yüceltme değil, bir değişimdir. Piere gulheim "bence", Can yayınları 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 beni de herkes hayal kahramanı zannediyor! geçen gün afedersiniz martının biri cama pörtletmiş.. pörtletmek ne kelime sıçmış sıvamış kanadını kırdığımının yaratığı.. taktım eldiveni falam çıktım cama.. aşağıdan teyze baarıyor "ömürcekadam ömürcekadam! suadiyede bi binada yangın çıkmış! içinde iki çocuk mahsur kalmış!" öncelikle teyzecim bana ne! ikinci olarak... sananelam! yok nereden haber aldın suadiyede yangın çıkan binayı, çocukların içeride olduğunu nereden biliyon.. biliyon niye itfaiye çağırmıyon.. son olarak manyak mısın lam! ne ömürcekadamı nereden çıkartıyorsun bunları? teyze bi saniye niye çıartıyorsun.. teyze sakin dur üstünü başını çıkartma? bi sn! teyze? neyse teyzenin ateşini üstüne bi kova sovuk sovuk su dökerek alıverdim.. tam içeri girdim zırrr kapı.. Hayırdır inşallah.. açtım kapıyı.. bi abla "az önce tepeden sovuk sular dökerken gördüm seni yiğidim! banyonun soğuk sularından buz gibi salatalık mı getirdin bana tuzluyarak yiyeyim şahinim?" bi sn ablacım! ne diyon sen? ne soğuku, ne suyu, ne banyosu, ne salatalığı, ne tuzu, ne yar.. ee ne yemesi? sakin olun bi! karıştırdın sen beni herhal! o hayal kahramanı senin dediğin.. ne iş bu yahu neyse işte, atlattım azgın ablayı 40 noktadan kilitli çelik kapıyı burnunun üstüne üstüne vurmak sureti ile.. ZÖNK ZÖNK ZÖNK diye diyorum alla alla ne garip bi gün bu yahu.. beni herkes hayal kahramanı zannediyor.. gazete almaya yürüyorum o sırada sağdan gelen küçük çocuk annesine beni gösterip "i see big people" diyo yani "bakkallar açık kalmış amca" sonra diğeri "jesus jesus bizi kurtarmaya mı geldin" diyor.. sanıyorum bu da "amca kredi kartı borcu dötüme kaçtı afedersin.. bi sakal parası atsan da kurtarsam şu kalça bölgesini" demek.. arada da 3-5 dakika da bi zenci bi amca gelip "dis iz mednıss" diyip diyip duruyor.. sonunda dayanamadım verdim tekmeyi böğrüne! neyse işte nihayetinde gazete almak için gazete bayiine ulaşıyoruuum tam ulaştım derken arkadan bi feryat bi figan bi bağrış bi çağrış! sokağın karşısında kuyumcuyu soymuşlar eli silahlı 3kişi atlıyorlar arabaya! VIINNNN gazlayıp basıyorlar.. amcanın biri beni telefon kulubesine sokmaya çalışıyor "kal-el git bi üstünü değiştir de yakala şunları!" eh be bey amcacım.. diyorum kaş göz işareti yapıyor.. "ehhe dilim sürçtü klark bey oğlum.. ben seni yalnız bırakayımda sen üstüne 1nanosaniyede değiştirip uç şu kötülerin ardından" töbe töbe.. gazteciye dönüyorum ben yine.. amca bi hürriyet bi de vatan ver sen oradan.. "vatanı ve hürriyeti korumak hepimizin görevi değil mi yüzbaşı volkan?" amca delirdin mi yahu! gazeteleri ver de basıp gideyim işte! "tabii tabii gizli görev di mii.. selametle evladım selametle" ya sabııır! "aa gizli görev mi yine bond" diyen sarışın kızı eve götürmek istedim ama çoktaan gazeteci amca ile tartışmaya girmişlerdi yok o yüzbaşı volkan, yok o james bond diye.. neyse işte gazetemi aldım fırından taze ekmek ve marketten peynir falan alıcam da kahvaltı edicem.. gidiyorum fırına.. yanımda kocaamaaan bi kuş durdu! MÜP MÜP diye bi ses çıkartıp sonra tozu dumana katıp koşuverdi.. dedim 'delimisin lam hırbo! sokak içinde o kadar hızlı gidilmez! çocuklara yazık, çarpacan ezecen birini' bu salak geri geldi tam yine MÜP MÜP yapıcaktı.. birinci MÜP ü dedi.. tavla oynayan esnafın tavlasını alıp godum alnının ortasına! yığıldı yere dev kuşu! geber lam gazcı MÜP MÜP dedim.. fırından ekmeği hızlıca aldım koştura koştura gidiyorum biri dedi "aa flash sen misin" cevabı yapıştırdım "ağzına versem yer misin?" yanlış anlaşılmasın ekmek vericem ekmek.. taze taze.. bakkala girdim 'sebahat abla bana peynir, 500gr, ezine.' Sebahat abla "dur sana beş kilo beynir vereem ben" dedi.. neymiş efendim bir dasaaa kahvaltıda 10kaplan gücündeymiş.. yanına da kaplanlar peynir yemez diye 3kilo sucuk, 5kilo kuşbaşı et, 10kilo çekilmiş kıyma, 4paket bütün tavuk verdi.. ben bunları eve taşımaya çalışırken bana hulk diyen çocuğun üstüne tükürdüm PUUH diye.. neyse işte.. herkesin bişi umduğu hayal kahramanı olmak zor işmiş onu da anlamış oldum.. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 02:49 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 HEPİMİZ KIZIZ HEPİMİZ HATUNUZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ben erkeğim açıkçası.. itiraf ediyorum.. ühüh bana da sölettirdiniz zorla.. ühüh.. farklı olmak için kızım demiştim ühüh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Cinsel enerji diye bir şey yoktur. Enerji tek ve birdir. Bu da, yaşam enerjisidir. Seks, bir doğrultudur. Eğer yaşam enerjisi biyolojik yönde akarsa, cinsel enerji haline gelir. Seks yaşam enerjisinin kullanılış şekillerinden biridir. Onu yüceltmek de söz konusu değildir. Eğer yaşam enerjisi başka bir yöne akarsa cinsellik kaybolur. Bu bir yüceltme değil, bir değişimdir. vay anasını sexe bak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Dunyadaki tek spor sekstir.İki tarafta kazanır (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Dostlar beni turşu sanıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bende de çok pis patron havası var. oturuyorum cafede restoranda bi mekanda birisi gelip "abi bıdıbıdıbıdı" diyor. bilader diyorum ben müşteriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: Xaenin Dostlar beni turşu sanıyor . kalbimdesin [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Kavanoz kalplim , canım , çiçeğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 noluyo olm burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 beni de yer yer fizikçi bilgisayarcı veya kimyacı sandıkları olabiliyor d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bakalim kim gelip beni de o.c. saniyolar dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sen deyince zevki kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar