Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Girdik

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

haberin ne oldugunu bilmeden bu sekilde savas analizi yapmak komik

dunyada 3 cesit haber turu vardir

soylenti- "ahmet mehmedi dovicekmis ole duydum valla" seklinde birseydir kaynak belli degildir veya guvenilir degildir

istihbarat- "ahmed mehmetten nefret ediyor ve dovmek istediginden eminiz gecmist emehmede satasmalari oldu ve en yakin arkadasina yarin olayi cozucem dedi. Buyuk ihtimal yarin bu dovucek mehmedi" onceden toplanan bilgi analiz edilerek gelisme saptanir veya olay yasanmissa ve kaynaklar kitsa teoriler yurutulur analiz edilir

kesin haber- "ahmed mehmedi saat 12.00 da dovdu gozlerimle gordum" yada "ahmet dun gece bana yarin saat 12 de mehmedi dovecegini soyledi" kesindir ve elde somut kanitlar vardir analize gerek yoktur cunki olay kararlastirilip duyurulmustur

gazetelerdeki ve netteki bilgi kirliligi istihbarat in kulaktan kulaga soylentiye cevirilmesi

misal gunumuz medyasinin bu konudaki yetersizligini Irak savasinda gorduk
ingilizler basraya ayni gun icinde 14 kere girdiler ciktilar foxda soylentileri haber yaptiklari icin
o yuzden ben BBC den bakarim BBC bunu ilke edinmis nadir medya kurumlarindan biridir dunyada
bir olaydan %100 emin olup tam bilgi ve kaynak almadan haber yapmaz
orayi tavsiye ederim eger disardan takip etmek istiyorsaniz
Sosyal ağlarda paylaş

tsk nın acaip bildirisi

girdik girecez olayları, belirsizlik

son zamanlarda reel bir artış olmamasına rağmen, sürecin başlangıcının yeni olması, ve tepki belirtme sürecinin yeniliği

başımıza çuval geçirince ses çıkarmadığımız amerikaya 4 dakika için çıkarımsıdığımız ses

oluşturulan bir süreç olduğu kesin. yani manifactured bi durum bu, ben kendi adıma bundan şüphe etmiyorum. bu neye hizmet ediyor, o konuda epey bir komplo teorisi üretmek mümkün. bekleyip görürüz, umarım birilerinin macerası bize pahalıya patlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

cuval olayinin sucunu askerin ustune atmakta islamci cevrede son zamanda moda oldu

ALOOOV

bu ulke hepimizin ortak mali
asker hepimizin askeri toprakalr hepimizin topragi

bu gibi kritik zamanalrda birlik ve beraberlik yerine islami ajandalarin uygulanilmasina izin verilmedi diye askere bok atmak hainlik ten ote bisey degildir

ama sasirmamak lazim
bu zihniyet hilafet ve saltanat devam edebilsin diye ulkeyi ingilizlere satan zihniyettir
sevr i imzaliyan zihniyette budur iste

okudukca migdem bulaniyor
Sosyal ağlarda paylaş

Gece yarısı hükümete posta koyup sonra Irak'a girmek için siyasi irade lazım diyen bir ordu, ABD'ye resti çekip orduya "girin dağıtın" diyemeyen bir hükümet, hergün 5 kere Irak'a girip çıkan medyamızla topyekün madara oluyoruz bu konuda.

Ne var ki girdik mi çıkmayacağız sanırım bu sefer, onun altyapısı da yapılmaya çalışılıyor olabilir ama gene de komik geliyor bu son durumlar bana.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım, kafandan laf uydurma. çuval meselesi askeriyenin bir olayı olamaz. doğası itibariyle buna aykırı. sonuçta verilen karar, ve askeriyenin buna karşı tepkisi, askeriye ile alakalıdır, ama o da ayrı bir konu.

kişisel fikrim, devletin kararına uyulmasının doğru olduğu yönünde, ama benim dediğim bunun ile de alakalı değil.

sadece bir gözlem. tüm diğer değişkenler aynı olduğu takdirde, aynı askeriyenin, bugün oluşturduğu veya oluşmasına destek olduğu süreç, öncekiler ile tutarsızdır. buradan isteyen istediği sonucu çıkarsın, dediğim şey bundan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

dtp binasına molotof kokteyli atılmış orduda buna sebep gösteriliyor sağda solda.şu tip adamlardan biri karşıma çıksa burnunun üstüne çok güzel bir yumruk atacam.

demokrasi hak özgürlük sadece kendileri için var.hergün şehit verirken sesleri çıkmıyor ama ucu kendilerine dokundumu kuyruğu çiğnenmiş köpek gibi bağırıyor dtpliler
Sosyal ağlarda paylaş

Durun bakalim yarin IP mitinginden sonra ne olacak, toplamda diyarbakirda 630 oy almis parti neden gider diyarbakir'da miting yapar bu konular hakkinda tartismayacagim ama:

Kesinlikle ic savas cikacak hadi hayirli olsun velhasil 3. dunya ulkesi halklarinin bu tur olaylari her zaman icin hakettigini dusunuyorum

Ayrica DTP olayi kotu olmus diyemeyecegim cunku iyi yapmislar ama boyle bir olayin hic olmamasini tercih ederdim ulke ciddi bir istikrarsizligin icine sokuluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...