nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Oy oy ..işler değişiyo..önce tatbikat dendi, sonra İsrailliler çatışma dedi. israilliler bunu sonra değil önce dedi , onu demeye çalışıyorum. israil kaynaklı haber 7 haziran, çukurcadaki topçu ateşi 8 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tamama bi anladık..sakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 haberin ne oldugunu bilmeden bu sekilde savas analizi yapmak komik dunyada 3 cesit haber turu vardir soylenti- "ahmet mehmedi dovicekmis ole duydum valla" seklinde birseydir kaynak belli degildir veya guvenilir degildir istihbarat- "ahmed mehmetten nefret ediyor ve dovmek istediginden eminiz gecmist emehmede satasmalari oldu ve en yakin arkadasina yarin olayi cozucem dedi. Buyuk ihtimal yarin bu dovucek mehmedi" onceden toplanan bilgi analiz edilerek gelisme saptanir veya olay yasanmissa ve kaynaklar kitsa teoriler yurutulur analiz edilir kesin haber- "ahmed mehmedi saat 12.00 da dovdu gozlerimle gordum" yada "ahmet dun gece bana yarin saat 12 de mehmedi dovecegini soyledi" kesindir ve elde somut kanitlar vardir analize gerek yoktur cunki olay kararlastirilip duyurulmustur gazetelerdeki ve netteki bilgi kirliligi istihbarat in kulaktan kulaga soylentiye cevirilmesi misal gunumuz medyasinin bu konudaki yetersizligini Irak savasinda gorduk ingilizler basraya ayni gun icinde 14 kere girdiler ciktilar foxda soylentileri haber yaptiklari icin o yuzden ben BBC den bakarim BBC bunu ilke edinmis nadir medya kurumlarindan biridir dunyada bir olaydan %100 emin olup tam bilgi ve kaynak almadan haber yapmaz orayi tavsiye ederim eger disardan takip etmek istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ee boşunamı aldım o kdr ekmek makarna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 savaş çıksa bile depolayıp napcan? ırak'a mı satcan? bize bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yalan oldu simdi fettuccine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tsk nın acaip bildirisi girdik girecez olayları, belirsizlik son zamanlarda reel bir artış olmamasına rağmen, sürecin başlangıcının yeni olması, ve tepki belirtme sürecinin yeniliği başımıza çuval geçirince ses çıkarmadığımız amerikaya 4 dakika için çıkarımsıdığımız ses oluşturulan bir süreç olduğu kesin. yani manifactured bi durum bu, ben kendi adıma bundan şüphe etmiyorum. bu neye hizmet ediyor, o konuda epey bir komplo teorisi üretmek mümkün. bekleyip görürüz, umarım birilerinin macerası bize pahalıya patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Çuval olayı içler acısı, sonrasında durumu ele alışımız da öyle, orada yanlıştık ama hava sahası ihlali de öyle alttan alınacak bir durum değil, nota vermek gayet yerinde bir tepkiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Nota dediğin müzik notası değildir. Öyle kafana esince veremezsin diyen senin RTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ileride cidden girince,"he tabi girdik yine" türünde bir tavırda olacak millet bu topiclerden dolayı.her gün girdik topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 cuval olayinin sucunu askerin ustune atmakta islamci cevrede son zamanda moda oldu ALOOOV bu ulke hepimizin ortak mali asker hepimizin askeri toprakalr hepimizin topragi bu gibi kritik zamanalrda birlik ve beraberlik yerine islami ajandalarin uygulanilmasina izin verilmedi diye askere bok atmak hainlik ten ote bisey degildir ama sasirmamak lazim bu zihniyet hilafet ve saltanat devam edebilsin diye ulkeyi ingilizlere satan zihniyettir sevr i imzaliyan zihniyette budur iste okudukca migdem bulaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Gece yarısı hükümete posta koyup sonra Irak'a girmek için siyasi irade lazım diyen bir ordu, ABD'ye resti çekip orduya "girin dağıtın" diyemeyen bir hükümet, hergün 5 kere Irak'a girip çıkan medyamızla topyekün madara oluyoruz bu konuda. Ne var ki girdik mi çıkmayacağız sanırım bu sefer, onun altyapısı da yapılmaya çalışılıyor olabilir ama gene de komik geliyor bu son durumlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 arkadaşım, kafandan laf uydurma. çuval meselesi askeriyenin bir olayı olamaz. doğası itibariyle buna aykırı. sonuçta verilen karar, ve askeriyenin buna karşı tepkisi, askeriye ile alakalıdır, ama o da ayrı bir konu. kişisel fikrim, devletin kararına uyulmasının doğru olduğu yönünde, ama benim dediğim bunun ile de alakalı değil. sadece bir gözlem. tüm diğer değişkenler aynı olduğu takdirde, aynı askeriyenin, bugün oluşturduğu veya oluşmasına destek olduğu süreç, öncekiler ile tutarsızdır. buradan isteyen istediği sonucu çıkarsın, dediğim şey bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 dtp binasına molotof kokteyli atılmış orduda buna sebep gösteriliyor sağda solda.şu tip adamlardan biri karşıma çıksa burnunun üstüne çok güzel bir yumruk atacam. demokrasi hak özgürlük sadece kendileri için var.hergün şehit verirken sesleri çıkmıyor ama ucu kendilerine dokundumu kuyruğu çiğnenmiş köpek gibi bağırıyor dtpliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kaynak supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Durun bakalim yarin IP mitinginden sonra ne olacak, toplamda diyarbakirda 630 oy almis parti neden gider diyarbakir'da miting yapar bu konular hakkinda tartismayacagim ama: Kesinlikle ic savas cikacak hadi hayirli olsun velhasil 3. dunya ulkesi halklarinin bu tur olaylari her zaman icin hakettigini dusunuyorum Ayrica DTP olayi kotu olmus diyemeyecegim cunku iyi yapmislar ama boyle bir olayin hic olmamasini tercih ederdim ulke ciddi bir istikrarsizligin icine sokuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: ic savas cikacak nerde anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ne zamandan beri teröristlerle savaş iç savaş olarak değerlendiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yabancı kaynakları açar bakarsan 1988-1999 arası dönemde Türkiye nin Güneydoğusunda iç savaş yaşandı diyorlar. Apo yakalanınca Türkiye kazandı diyorlar. 30 bin adam ölünce adamlarda öyle bir kanı oluşmuş. Dışarıdan bakınca öyle gözükyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Disarisi? Yahu neresi? Haberi ver, ben de okumak istiyorum... Sirf sen dedin diye NYtimes'i acip okudum. Hic de oyle demiyo adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 iç savaş olabilmesi için olayların yaygınlık ve yoğunluğundan öte, ayrılıkçı savaşanların uluslararası hukuken ulusal kurtuluş örgütü diye tanınması gerekir; böyle bir şey söz konusu değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Terör örgütüyle yapılan savaş içsavaş değildir.İç savaş için devletin savaştığı kesmi tanıması gerekir.Devlet terör örgütünü tanımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Dikkat edin su an Turkiyede ic savas var demedim. pkk ile yapilan savas zaten ic savas degil ama dedigim gibi ulke istikrarsizliga dogru yol aliyor bu durumda ic savas kacinilmazdir ozellikle secim sonrasi bu tur seyler daha da belirgin olacak diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Türkiyede iç savaş çıkmaz diye bir garanti veremem ama çıkarsa 2 günde biteceğini garanti edebilirim. Kimmiş o Türkiye'de Türklere karşı savaş başlatacak olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bugun ankara'ya giderken yine gişelerin ordaki havalanından arka arkaya f16 lar fırlıodu.dedim herhalde bunlar ırak'a gidiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar