LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ayrıca ben gs yi de severim hiç bir zamanda tutupta o vatan haini şu böyle demem atatürk konusuna da gelince tmm ewy fenerbahçeyi ziyaret etti ama ilk bjk yi ziyaret etti gs yi etti mi bilmeme ama herkes bilmeli atatürk komutana da vatandaşa da aynı mesafede davranırdı bu fb,gs ve bjk içinde gecerli bence hepsine aynı sempatiyi besliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 valla hizli dinledim arada kacirmisimdir belki ama adam 48. dakikadan itoibaren sadece fenere degil ataturk`u alet eden butun kuluplere giydiriyor. ha fenerden verdigi ornekler trajikomik. diger buyuklerinde resmi tarih dedigi sacmalik farkli degildir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 fenerbostan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 fenerin tarihi italya ordusunun tarihine benzer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ya yazdım yazdım,sonra sildim. Şu düşünceyi artık atalım,Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu veya takım tutuyormuydu vs. hiçbir kaynakta yazılmamakta,hiçbir şekilde ispatlayacak kimse de yok. Külüplerimize verdiği desteği,özellikle Beşiktaş'a verilen desteği kimse yadırgayamaz.Ama verdiği destek yüzünden onu takıma mal etmek bana kalırsa tamamen saçmalıktır. Cumhuriyet'in ilk yıllarında 4 büyük spor külübü vardı;Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,Kadıköy Spor Kulübü(gerçi çok büyükte değildi ama :) ).Hepsinin tarihinde mutlaka Atatürk geçer... Büyüklük savaşında en azından Atatürk gibi liderlerimizden faydalanmaya çalışmazsak çok iyi olur,çünkü cidden boku çıkmaya başladı bu tartışmaların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: Werevolf ağzını topla yoksa ben toplarım akıllı ol onu koyma amacım başka ilk önce onu bi anla sonra konuş konuşurkende adam ol yoksa kötü olur bu sana uyarımdır bu nası bir lafa giriş, klavye delikanlılığının güzide örneklerinden said: ve o resmi neden koyduğuma gelince artık herşeyin çivisi çıkmış anlamında koydum nedense bu amacını belirten hiç bir ifaden yok orada gayet bu benim fikrim dercesine koymuşsun said: o resmide ayrıca gs nin bi taraftar grubu sitesinde yayınlanmış olup özhan canaydına bu resim yüzünden küfür ediyolardı o sitede bu resmi bir galatasaray taraftar grubu sitesine koyan ve üzerine özhan canaydına bu resim yüzünden küfür edenin galatasaraylılığından ve samimiyetinden şüphe ederim said: yavas ve sakin ol sağduyulu bir uyarı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ya neyi tartışıoruzki yalan fenerbahçe tarihi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yürü be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: eldar üye [şikayet et] § 10 Haziran 2007, Pazar - 20:09 [ özel msj ] Werevolf ağzını topla yoksa ben toplarım akıllı ol onu koyma amacım başka ilk önce onu bi anla sonra konuş konuşurkende adam ol yoksa kötü olur bu sana uyarımdır bu nası bir lafa giriş, klavye delikanlılığının güzide örneklerinden neden klavye delikanlılığı yapayım ki ben yapacağım seyi söylerim yapamayacağımı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: Lucky üye [şikayet et] § 11 Haziran 2007, Pazartesi - 01:06 [ özel msj ] ya neyi tartışıoruzki yalan fenerbahçe tarihi işte.. sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj l said: a_bombonera üye [şikayet et] § 11 Haziran 2007, Pazartesi - 11:43 [ özel msj ] yürü be :) Live Hard, Play Rugby, Die Uglysusun be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 vallahi rezalet o resim nedir öyle yahu, o lise neden fransız askerlerince işgal edildi biliyo musun? ingilizler işgal etmesin diye. işgal sırasında türk bayrağı çeken çok az binadan biriydi Galatasaray Lisesi. Ayrıca Çanakkale Savaşında bir sürü öğrenci şehit verdi, o şehitlerin de pek bir zorunluluğu yoktu savaşa gitmek gibi, gönüllü gittiler. Senin vatanı satan dediğin adamlar öldü Çanakkale'de. Fenerlisiniz anladık da Galatasaraya çamur atmanın ne anlamı var. HA atacaksan çamurunu da en azından kulübe at da Galatasaray Lisesine atma, hiç girdin mi içine bilmem ama girişte koca bi şehit listesi vardır Çanakkale şehitleridir hepsi. Ayıp vallahi ayıp ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 cd ve disket kıyaslaması güzel olmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Türkiyede gururla Türk bayrağını ambleminde taşıyan ilk takım kim bir araştırın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 türk milli takımı :P bu konu kilitlensin bence. diğer tartışmalar tamam ama kulüplerin tarihlerine girilmemeli, her kulübün tarihi taraftarı için kutsaldır boş yere tartışmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: Türkiyede gururla Türk bayrağını ambleminde taşıyan ilk takım kim bir araştırın bakalım. Beşiktaş :) Amblemdeki Türk Bayrağı ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun hediyesidir. Beşiktaş Türk Bayrağı'nı kullanma hakkını Yunanistan Milli Futbol Takımı ile oynanan bir maçta Türk Milli Takımı'nı temsil ettiği için almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 abso da bjk lı zaten yanlış hatırlamıyorsam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dimi abso o yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Açıkcası Atatürk BJKlı GSli FBli veya bir başka takımdan olmasının bugün için en ufak bir önemi yok. Önemli olan sahaya çıkıp Atamızın istediği gibi ahlaklı sporcu ve gençler olabiliyormuyuz o önemli. Yoksa Atatürk FBli olsa ne olur olmasa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 azıtan arkadaşlara ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 işte absoluttan bır Beşiktaş lı duruşu taraftarlar çoşuyor abso baba demırorene durusu öğretsene öğretsene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 +1 abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 DoruK o cd ler artık çalışmıyo.ama bizim disket takır takır çalışıyo.bazıları içine bakmaya bile korkuyo disketin.boyut küçük marifet büyük hani [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 zaten önemli olan boyutu değil işlevi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Beşiktaşlı duruşu derken adnan aybaba duruşu olabilir mi? Eller önde birleşmiş kaşlar emrah vari bir kalkış yaparak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bjkli duruşu lafına da uyuzum zaten neyse o bi anlamadık gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar