eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 GÜZELHİSAR İLKÖĞRETİM OKULU hadi bakalım ilk defa oy veriyoruz, vatana millete hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 OY VERECEĞİNİZ YER DURALİLER İLKÖĞRETİM OKULU SANDIK NUMARASI 1100 beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 SAMSUN OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ ii yakınmıs sabahtan gider atarız oyumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kendi lisemde verecekmişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 duatepe ilköğretim okulu,ahanda şu karşıda görünen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben evden çıkıyorum sağa dönüyorum 100mt yürüyorum oy veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eheh 2 dakika uzaklıktaki ilköğretim çıkmı$,iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ilkokulumda giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: ilkokulumda giriyorum iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 oy vereceğim okul evden yürüyerek 10 saniye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mihriban suat bedük ilköğretim okulu neresi yaw bi tane ara sokaklarda bi okul var bi araştırim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ilkokulumda kullancam bnde oyumu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: ilkokulumda giriyorum sınava giriyormuş gibi söylemişsin ama.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 HAMZABEY İLKÖĞRETİM OKULU ogrendim saha kalktim. edit:o degilde secimde gorevli olmak icin ne yapmak gerekiyor acaba, uc bes kurus para alirdim pazar pazar. 23 temmuz benim dogum gunum hediye alirim kendime. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 20:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Evden çıkıyorum 9 adım atıp sağa dönüyorum 23 adım atıp oy vereceğim liseye giriyorum. Bikaç adım da sandığa giderken atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sovereign demiş ki: said: GÜZELHİSAR İLKÖĞRETİM OKULU hadi bakalım ilk defa oy veriyoruz, vatana millete hayırlı olsun :D yoksa güzelcehisar ilköğretim okulu mu? yoksa anadoluhisarı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Girilen kriterlerle kayıt bulunamamıştır. Tekrar deneyiniz diyor bana?! Yaş 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yasin fark etmez gidip secmen kaydettirdinmi kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 muhtara gidecektin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 OY VERECEĞİNİZ YER VATAN LİSESİ SANDIK NUMARASI 2012 yakın bayaa. Sandık görevlisi olmak için, Muhtara basvuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 İyide herkes neden sandık numarası okul falan yazmış ben anlamadım. Flash oyun oynadıktan sonra score'u yazmak gibi olmuş. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 21:52 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sitemizin yanındaki okula verildim. tahmini 23,5 saniye sürüyor yürümek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 İhsan Kurşunoğlu Lisesi çıktı bize de ailecek, evden yürüyerek 1 dakika falan herhalde. ÖSS'ye de aynı yerde girmiştim, çok küfür etti anasının nikahına giden arkadaşlarım zamanında lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben kayit olmadim ama gidicegim sandik belli, gecen secim ki kayit gecer li mi oluyo acaba, ya da buna bi kere mi kayit olunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar