SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 2. sezonda bir ihtimal Gundam 0'ın orjinine ilişkin flashback sahneleri görebiliriz. İnternette dolaşırken photonovel'de Moreno ve Vasty'e ilişkin şu official resimlere rastladım: .... GN Flag edit: Bu arada son bölümde gördüğümüz GN Flag da 3 tane pseudo Solar Furnace'li imiş. Official work'unu görünce farkettim:
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bir ihtimal değil, 100% göstericekler http://img234.imageshack.us/img234/4848/1213422525260gm9.jpg
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 SturmVogel said: Yine Gunota'da yazdığına göre Gundam 00'ın son DVDsi olan 7. disk 25 Temmuz'da çıkıyor. Bizim için asıl önemi extralar kısmında 2. sezona ait promo'lar barındıracak olması. Yani Temmuz'un sonlarına doğru ilk 2. sezon promo'larının nete düşmesine kesin gözüyle bakabilirsiniz, öyle diyeyim yada. Bandai kıyak geçti ve son DVD'yi erken piyasaya sürdü. (Şu an Amazon'da) Şimdi bakalım 2. sezon promosunun internete düşmesi ne kadar sürecek?
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Setsuna and allelujah are the remaining meisters from s1 setsuna starts in Azadistan, allelujah with sumeragi who rescued him. Marina critical to setsuna fighting again, but he will use O gundam not 00. 00 has Wol, beam sabre/shield on each arm, Core fighter, gn particle flows through frame not through cables. Living CPU can live for a long time but can be killed, they have human bodies with modified brain, Libbons created by Aeolia. Nena is not one, but can connect to Veda.. THere is a reason Louise has not replied to Saji for 2 years, she is with EF. Saji will soon be intergral to CB Old graham is "dead" now the gundams are all gone. Yarım yamalak s2 trailerından çıkanlar. Direk Japoncadan çeviri bu kadar oluyor. Spoiler falan değil kafama binmeyin de.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://img75.imageshack.us/img75/5148/1214900642517dz4.jpg Reytingler ikiye katlanmazsa anime izlemeyi bırakırım
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bence lock on'u erkek bırakmalılardı, bu arkadaşlarla lock on ilgilense gam yemem mesela
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Doujin post da bir yere kadar ama... E.F.'den yeni bir Throne mu? Konsept tasarımdan çıkıp da seriye konursa ilginç olacağa benziyor.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 çekirgeye benzediğini düşünen bir tek ben miyim acaba ?
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kaç basıyordur acaba bu? Hızlı gibi gözükdü bana :D
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hadı savas ıcın rahat vurulabilsin kesilebilsin diye uzun cıkıntıları olan böle tiril tiril bişi yapalım. biraz pratiğe döksünler artık şu throneları...
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kaede said: EF niye throne yapsın ki ? o_0 22. bölümde Throne Zwei'nin haşat edilen kılıcını ve fang'lerini E.F. hijack sonrası tekrar üretebildiyse bu tür birşey için gerekli tasarım bilgilerine sahip olduğu pek de uçuk bir teori olmaz.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hayır kendi crossbone vanguard çakması MS leri gözüküyordu 25. bölüm sonunda. Yani kendi serisi varken niye Throne yapsın onu merak ettim.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cuce said: hadı savas ıcın rahat vurulabilsin kesilebilsin diye uzun cıkıntıları olan böle tiril tiril bişi yapalım. biraz pratiğe döksünler artık şu throneları... +1 ama Throneların özelliği o efil efil dizaynları değil mi ? ama pekte karizma bulmadım çok saçakları var. Bunun kiti yapılmaz ki yere düşse hemen kırılır hocam. Viktora sormak lazım o dah aiyi anlar Cast summon Viktor
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adamalr maket olarak satamiyicakalri aletleri yapmiyor artik gecmisten tecrubeleri var :p biraz daha ufaltir araya destek cubugu koyar resimdeki gibi veya stand filan verir
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Viktor said: adamalr maket olarak satamiyicakalri aletleri yapmiyor artik gecmisten tecrubeleri var :p ahaha Turn A
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kaede said: Viktor said: adamalr maket olarak satamiyicakalri aletleri yapmiyor artik gecmisten tecrubeleri var :p ahaha Turn A Turn A yeni sayılmaz ki 9 yıl oldu üzerinden
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Geçmişten tecrübeleri Turn A Bıyıklı Gundam satmadı :>
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3 aydır Throne Eins aratıyorum karaborsa mı oldu ne, bulunmuyor meret
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Audio Drama CD çıktı Another Story: Mission 2306
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bunlarda muzik, sarki, melodi de oluyor muydu ? yoksa sirf karakterlerin konusmalari mi?
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 setsunanin dialoglari cevirmisler: Im a gundam Is that a gundam? me wants a gundam hmmmmm is that something a gundam would do? I will become a gundam there is no god in this world dondur dondur tekrar et
Öne çıkan mesajlar