attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 =( relaxlanamıyorum. ne yapmalıyım. neler yaptınız bu yollardan geçerkene? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben warcraft oynamıştım genelde. Çok iyi örnek olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 açıkcası ben sınıfın önüne gelene kadar hiç heyecan hissetmedim, sınıfta heyecanlanmıştım. Sonuçta giren yüzlerce insan var, herkes aynı durumda, o yüzden heyecanlancak bişey yok. Bu tıpkı ilk defa okula başlamak gibi, herkes yapıyor bunu. Heyecanlanmaya lüzum yok. Zaten az çok kendini biliyorsundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kaygım odaklanmak aslında. iyi odaklanıp tam adapte olunca fule yakınsıyo sınav fakat o bağı yakalayamazsam yapabileceğimin 20 puan felan altına bile düşebiliyorum. en büyük kaygı unsuru bu aslında. bunu yenebilsem sorun kalmıcak tahminimce =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Benim bildigim en guzel ornek, benim ilk OSS ye girisimde, afedersiniz, salagi biri sinav gorevlisi son 2 dakika deyince basladi aglamaya aptal adam, butun sorulari cozmus ama kagida isaretlememi; hicbirini sure bitene kadar sadece sozel testini isaretleyebilmisti. Ben kisiligim yuzunden hic heyecanlanmiyorum, bir sinavda iyi puan alacaksam da kotu puan alacaksam da sinava girmeden, biliyorum. Heyecanlanmak en kotusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 aaa ders çalışmaya başlıyım artık =p (yok öle deilim sadece ESpri:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sen edebiyattan 10 net anca yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Edebiyat'tan 10 net ben çıkarsam Türkiye'de giremeyeceğim yer yok :) Zaten 13 soru var hehe. Şuan ki puanlarla İstanbul içi en iyi Marmara Radyo Sinema Televizyon tutuyor.Tabii deneme bunlar,İstanbul Üni hedefimiz,olmadı Kocaeli artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sitres sitres nereye kadar arkadaşım ben çalışamıyorum artık yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ahh ne kadar rahatım öss bana ters zati girmeyecemn ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya stres yok bende,hatta bu sene toplasan 1000 soru çözmemişimdir.Dershane de rehin tuttuklarında ancak test çözdüm bu güne kadar. Ama şu son 1 hafta da tekrar iyi gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende öss gecesi programları, tatil programı yaparak, arada koreliler gibi 1-2 el starcraft atarak rahatlıyorum. Çoğu gitti azı kaldı dicem de hiçbirşey kalmadı. Girceksiniz iyi veya kötü geçecek ve koskoca 3 ay tatil gelecek. ohhh yan gel yat, hergece iç kus falan... İşte daha çok sonrasında yapacaklarımı düşünerek rahatlama yoluna gittim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 işte o iç kus war ya onu bekliorm onu istiorm evet evet... evet evet sırf kusmak için içicem dooru anladınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 :D o olmazsa olmaz hatta alacam en başta biraveri, musluğuna dayıycam kafayı lıkır lıkır içcem boğulana kadar filan... Sonra bilimum tekila, votka ne varsa tüketicem ardından iskeleye koşup biraz dışa doğru peristaltik hareket yaptırırız mideyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Son 2 hafta çalışma , bir de bunu eğitime aç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 dün çalışmaya başladım ben 85-90 soru çözdüm bugün de sınavda 231 yaptım bana yeter hiç ksamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Aha yavas yavas beyin minciklamasi etkisini gosteriyor sanirim adam turkceyi unutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 rahat olun gencler, iyi uyuyun bi de rahat olun. siz sinavdayken disarda turku calan denyolar olabilir, kusan aglayan kizlar da olabilir. relax ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 birde unutmayin altiniza kadin/bebek bezi baglayin ki sinavda cisiniz gelirse sinavinizi bolmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sınavdan çnceki gece bol bol balık yiyin (omega 3) ve üzerine yoğurt yiyip süt için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sora sınav sabahı durmadan kusarak ölürüz abi.. @nedanko, isteyen gözetmen eşliğinde çişini yapabiliyor abi hatta zçıcam diyip sigara bile içebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 iste diyorum ki sinavinizi bolmeyin, konsantrasyonunuzu dagitmayin. oh sicak sicak birakin.. rahatlayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kaka durumu için de lazımlık getirsinler oldu olacak. çatır çatır bırakın, diğerleri şaşkınlık içine düştükleri için en az 15 kişiyi geçmiş olacaksınız. nefis. iki girişimde de bi dolu şeker, su, fazladan kalem falan getirmiştim. hiç birini ellemedim bile. ama siz yine de getirin yanınızda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 tuvaletiniz gelirse kalkın öss kitapçığının üstüne yapın! işte anti-öss hareketini ilk siz başlattınız.. düşmana atılan ilk sidik diye heykeliniz dikilecek! milyonlar galeyana gelicek ve herkes... evet herkes size tapıcak! demiştim size öss her ley değildir diye! büyük lider çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 öss periodunda yaşayanlar derdimi anlar, puanlar babında örnek vereyim. sayısalım; tamamen psikolojime bağlı olarak denemelerde 260lara dayandığım da oluyor 230larda süründüğüm de. stabil 40-50 arası gidip gelmekte. tüm dualarım 50-60 arasında bi puan tutturabilmek. ama bu dengesizlik össde patlarsa çıkarıp sallarım sınava anca o olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar