Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2/weekz to OSS

attackhan

Öne çıkan mesajlar

açıkcası ben sınıfın önüne gelene kadar hiç heyecan hissetmedim, sınıfta heyecanlanmıştım. Sonuçta giren yüzlerce insan var, herkes aynı durumda, o yüzden heyecanlancak bişey yok. Bu tıpkı ilk defa okula başlamak gibi, herkes yapıyor bunu. Heyecanlanmaya lüzum yok. Zaten az çok kendini biliyorsundur sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim en guzel ornek, benim ilk OSS ye girisimde, afedersiniz, salagi biri sinav gorevlisi son 2 dakika deyince basladi aglamaya aptal adam, butun sorulari cozmus ama kagida isaretlememi; hicbirini sure bitene kadar sadece sozel testini isaretleyebilmisti. Ben kisiligim yuzunden hic heyecanlanmiyorum, bir sinavda iyi puan alacaksam da kotu puan alacaksam da sinava girmeden, biliyorum. Heyecanlanmak en kotusu.
Sosyal ağlarda paylaş

bende öss gecesi programları, tatil programı yaparak, arada koreliler gibi 1-2 el starcraft atarak rahatlıyorum. Çoğu gitti azı kaldı dicem de hiçbirşey kalmadı. Girceksiniz iyi veya kötü geçecek ve koskoca 3 ay tatil gelecek. ohhh yan gel yat, hergece iç kus falan...

İşte daha çok sonrasında yapacaklarımı düşünerek rahatlama yoluna gittim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

kaka durumu için de lazımlık getirsinler oldu olacak. çatır çatır bırakın, diğerleri şaşkınlık içine düştükleri için en az 15 kişiyi geçmiş olacaksınız. nefis.

iki girişimde de bi dolu şeker, su, fazladan kalem falan getirmiştim. hiç birini ellemedim bile. ama siz yine de getirin yanınızda tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

tuvaletiniz gelirse kalkın öss kitapçığının üstüne yapın!

işte anti-öss hareketini ilk siz başlattınız.. düşmana atılan ilk sidik diye heykeliniz dikilecek! milyonlar galeyana gelicek ve herkes... evet herkes size tapıcak!

demiştim size öss her ley değildir diye!

büyük lider çok yaşa!
Sosyal ağlarda paylaş

öss periodunda yaşayanlar derdimi anlar, puanlar babında örnek vereyim. sayısalım;

tamamen psikolojime bağlı olarak denemelerde 260lara dayandığım da oluyor 230larda süründüğüm de. stabil 40-50 arası gidip gelmekte. tüm dualarım 50-60 arasında bi puan tutturabilmek. ama bu dengesizlik össde patlarsa çıkarıp sallarım sınava anca o olur =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...