Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nickinizi yazın (deviantartta gördüm) 1.Parmaklarla: Chemical 2.Çeneyle: chemj iş.cxd az 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: cheöivaş 4.Dirseklerle: chemiğcvassl 5.Burunla: chemical (ohoho) 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: chjmivcalş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 GERGE BBGVFDGFB CVF GERGR GERGE GERGE TEE RGR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 boach bnoıascxfhg boach bn opascv h bo9aqch boach [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 13:34 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1. parmaklarla: saeros 2. çeneyle: zzsderolzs 3. gözler kapalı ve tek parmakla: saerıs 4. dirseklerle: saeros 5. burunla: edws40boe (SDF) 6. elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: saerods en çok çene ve burunda zorlandım, laptoptayım çünkü, tuşlar küçük ve ekran klavyeye fazla yakın =p saçlar sığmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 norak jhu0o9reqK nırak nnkoö4zaı (ha?) nno0rak norak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nickinizi yazın (deviantartta gördüm) 1.Parmaklarla: Rewendor 2.Çeneyle: reweendfor 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: rewendor 4.Dirseklerle: rewendor 5.Burunla: rewendor 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: rewendıodr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: Quel-Thul 2.Çeneyle: qwujedl gtnbhjhöç(bu ne lan) 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: quel_ThUL 4.Dirseklerle: 1qu8el t65hu8lö (asdfsas) 5.Burunla: 184po 6y87ol (...) 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: qu el hju6lç abi haksızlık var beni tireyi nası yabacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Backspace'e basamadınız mı? :P Şöyle bir hilesi var. Örneğin dirsekle yazarken dirseği sabit tutup öbür elinle klavyeyi kaldırıp değdiriyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ince dirsekli rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: Cuce 2.Çeneyle:cyuhxce 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: cıce 4.Dirseklerle: cuce 5.Burunla: cuce 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: c buyc xwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 asddsa ben başka bi zaman yaparım şimdi evdekiler deli sanmasın :D. yada cafede olupta bunu yapmaya çalışan birini görürsem çok gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: ivy 2.Çeneyle: ivhy 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: ivy 4.Dirseklerle: ivy 5.Burunla: ğf67y 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: ivy niohaha çok kolay oldu kısacık nick zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 robinson çene: 4e90gb-*hasohn kör: rovimsom dirsek: robinson burunla: roobginswon avuçiçiçiçi: onb idlll nt en çok dirseğe kastım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: Spidee 2.Çeneyle: spiee3e 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: spidee 4.Dirseklerle: spideded 5.Burunla: spdee 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: spideer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Cuce ve ivy hile yapıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hiçte bile silemden direk yazdım işet hıh! rewendor asıl hile yapıyo koca nicki nasıla yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hayır ya gerçekten yapmadım ivy yazmakta ne var ki hem zırt zırt cırt diyosun hemen oluyor. sen de dene görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ups.. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:13 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nickinizi yazın (deviantartta gördüm) 1.Parmaklarla: aktiftablet 2.Çeneyle: q65ğüfrt6abvhlkertr6 (oha) 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: aktiftablet (yippiii) 4.Dirseklerle: 5.Burunla: aıo5iiiirtttttttttttttaqhbpet 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: aqkltrfgi.dftrgabvgçstt hahaha .ok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 messor meswswort messır messor messor mdzszslode şebekliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 horace yapsın bunu, ahahhahahahahahhahahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 fistan fviğşpstgfr fisrag friğstanj fistan frvg isthan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: pedivulus(ehe) 2.Çeneyle: opğeddşlicuılus 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: pedşctytrewulus 4.Dirseklerle: pewdşicıulus 5.Burunla: pedişculus 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: pediculus evet..kabiliyetsizim..parmaklarımla bi an tek seferde hızlı yazayım dedim..ama olmadı.. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 15:15 tarihinde, pediculus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: ginaly 2.Çeneyle: ginaly 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: ginaly 4.Dirseklerle: ginaly 5.Burunla: ginaly 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: ginaly. onca yıllık cinaliyiz kardeşim. alla allaaa. ne var. çekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: dynun 2.Çeneyle: dsyhnb juhynb 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: dynun 4.Dirseklerle: dsynun 5.Burunla: dynun 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: dy7nbu89nj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar