Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katanalı ve FPS rüya görmek

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Sınırları kırıyorum, olayın suyunu çıkartıyorum ve %100 FPS rüyamı görmeyi başarıyorum.
Evet tamamen fps idi.
İzninizle olayın geçtiği haritayı çizmek istiyorum.

Belirtmek isterim ki aynı haritada 2 defa oynadım, birinci seferi daha kolaydı, ikincisinde eklenmiş şeyler vardı.
Katanam vardı. Tırtıklı bişiydi. Sağlı sollu hareketlerle önüme gelen nincaları kesiyordum.
Hmm işte bosslar vardı karşıma çıkan arada, onları daha küçük daggerlerle hallediyordum fırlatıyordum sanırım bir de onları.

Bi yerde bi parşömeni okurken koskoca bir top getirdiler bana ateş etmek için ama üzerlerinden atıp kaçtım.
Topla ateş edicekleri yeri de çizicektim de üşendim, balkon gibi bi yerde saklanıyordum ben, bi baktım langır lungur bişi geliyor, haritadaki sol alttaki dönemeçte idim işte.
Karşıma çıkan bosslar şuna benziyordu. Gözleri böyle dalgalı bi görüntü veriyodu, spidermanda siyah bi eleman var ya ona benziyorlardı. Ama acımadım hiçbirince.
En garip kısım kendisini koridordaki ilmiklere bağlayıp yaylı bi sistemle üzerime atlıyan nincalardı. Üzerime doğru gelirken bişi yapamıyordum ama ıskaladıkları zaman arkalarından gidip katanamla hallediyordum işlerini.

İnanılmaz adrenalinli bi rüyaydı ne biliyim, nincalar falan, tahta rengi bir ortamı vardı yerin hoşuma gitti, böyle loş tahta rengi duvarlar falan.
Ha bi de sanırım ben kadındım, neden bilmiyorum ama bi an dışarıdan görür gibi oldum kendimi, vallahi kadındım, hayır gizli hibne değilim. Rüya lan bu.
Çizerken rüyada gördüklerime sağdık kalmaya çalıştım ama kolay iş değil, yamuk yumuk her şey, rüyada görünce düzgün sanıyorsun ama aslında yamuklar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...