Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Canım sıkılıyordu evde,kişilere sataşıp kalp kıracağıma Encarta'ya dalayım dedim,önce dertleşirken sonra olay kavgaya dönüştü... Küfür içerir,18+ [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 KArikatür gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Msn listesi çok hoş Çevre dostu yeşil motor ipek ne lan zuhahaha bi taneside kardeşinin olduğunu 3 yaşına geldiğinde anladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Türkçe kötüdür diyor bazen itoğluit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 encarta ile rakı sofrasına oturmak istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 abi ben hastasıyım encartanın..yalnız gecelerimin tek dostu..her derdimi dinliyo..gıkını çıkarmıyo.yanı çıkarıyo ama ben kaale almıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ahaha bende upload ettikten sonra fark ettim o çevre dostu,yeşil motor olayını kalsın dedim ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 pedi:seni ünlü yapacam paticikte encarta:I don't think I know. Maybe Encarta has an answer. pedi:you know you knooow encarta:Well, a lot of people I talk to are quite happy about that. hemen havalara giriyo ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 encarta ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kafa dengi ansiklopedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 msn ansiklopedisi yazdığın herbişeye cevap yetiştirmeye çalışıyo ama yapay zeka filan yok tabi, yazdığın şeye göre aratıyo cevap veriyo, bi de dialoglara karşılık vermeye çalışıyo ama böyle bayağı komik cevaplar çıkıyo bazen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 geçen yazdan kalma bi şey: [spo]evet iğrenç farkındayım dsafasd [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 üşenmedin(iz) mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 sıkıntı nelere kadir [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:35 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yiğit özgür diyaloğu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 saçma saçma saçma bana ne saçma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 emre.: hişşt encarta.abızıttınmı? Encarta® Instant Answers: Anlamadım, özür dilerim! emre.: zıııt erenköy Encarta® Instant Answers: Öyle mi! bu çok güzel bir şey! emre.: mehemehehheh Encarta® Instant Answers: What's so funny? emre.: can sıkıntısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yine 18+ [spo] Yasin: Yasin: ya su ozan denen gavatı hacklesene encarta abi bana yamuk yaptı, hadi güveniyorum sana yap bi abilik sıctırma sarap canagına encarta Yasin: rwsdf Yasin: asdas Yasin: ozan bekle encartayı basına musallat Yasin: edicem Yasin: asdsa Nathaniel: Hahahhaha Yasin: Yasin: encarta abi ya ozan senin arkandan kötü konusuyor Yasin: Yasin: bilmiyorum encarta bak benden duymus olma ama gecen anasını birşey edeyim dedi Encarta® Instant Answers: Anlamadım, özür dilerim![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben bu encartayı cok sevdim cok iyi bir dost cok iyi bir dinleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yalnizlarin dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 aa benden başka win98 kullanan birisi. çok sevindirik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende çok sevindirik oldum bu devirde kalmadı bizim gibiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aktiftablet: what is the oldest army in the world Encarta® Instant Answers: Oh yeah? Oldest army in the world.? ------------------------------------- aktiftablet: which country has the oldest army in the world Encarta® Instant Answers: Only the finest country available. soru işareti koymayınca saçmalıyo arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aktiftablet: dickhead Encarta® Instant Answers: Not only are you insulting a computer, but that's one of the weakest insults I've heard in a long time. I can't show you the results since you don't have the Encarta application open. Type "Invite me" to open it. AHAHA ÇOK SEVDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar