Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man

Bone

Öne çıkan mesajlar

filmi değerlendirken içindeki karakterlerin daha önce içinde bulunduğu yayın/filmlere göre durumunu düşünmek saçma bence, gereksiz kredibilite kaybı değerlendiren insan için. bir kere işin içine girince, daha önce bi şekilde bağlandığın bir karakterin; sonradan yer aldığı başka bir filmi değerlendirirken önceki hallerini düşünmemek, görmezden gelmek vs zor iş, ona katılıyorum (sadece karakterler için de geçerli değil aslında bkz."diğer woody allen filmlerine göre match point şöyle böyle"). ama ben çok zekiyim, yaparım.

sostizm said:

Bu filmi bEEnmeyen arkadaşlar, comic karakter olarak iron-man'i tanıyan bilen kişiler midir? Yoksa ilk kez bu filmde mi gördünüz kendisini?

ilk bakışta "aha fanboy kötü şey diyenlere saldırıyo ekiekieki" olarak gözüken sorunun cevabı benim adıma şöyle: tanıyıp bilirdim kendisini ama çok da sevdiğim söylenemezdi, ama filmden çıkınca marvel ultimate alliance oynarken hemen takıma aldım arkadaşı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Evet selamlar, öncelikle ben Apis; Forumun herşeyi 4 ay ila 3 yıl arasında bir gecikmeyle takip eden elemanı (Geçen ay ilk defa Oblivion'a başladım, inanırmısınız?)

Neyse geçte olsa bunuda seyrettim, gerçekten çok güzel olmuş, bayıldım. Karakter iyi, Ironman iyi, aksiyon kısaydı ama onlarda da iyidi.

Hatta Örümcek Adamdan fln daha güzel bir uyarlama olunmuş bence. İsmini unuttuğum zenci arkadaşımızın zırha bakıp "Next time" demesi de ayrı hoş olmuş 2. film ne zamana bilgisi olan var mı?

Filmin sonuyla ilgili bir sorumu sorup tek beğenmediğim yeri ileteyim;

Önce beğenmediğim tabii...

Adamımızın 2. Afganistan macerası; şu "KURTARICI AMERİKAN!" rolü hani. İnanıyorum ki Amerikalıların çoğu buna canı gönülden inanıyor. Sanki oranın bu hale gelmesinden yada habire yanlışlıkla bombalanan sivillerden filan hiç sorumlu değiller. Neyse bir de oraya sesten hızlı uçsan bile Amerikadan 19-20 saatte fln gidersin eminim ki. E birde dönüşü var. Yani kabaca 2 günde bu adamın yemeği, uyuması, tuvalet ihtiyacı?

Sonu kısmındada "I'm Ironman!" fln dedi ama muhtemelen 2. film oradan başlayacak ve adam dalgaya vuracak gibi geliyor bana. Sorumda buna dair; yoksa çizgi romanda ve çizgi filmlerde kimliği biliniyormuydu gerçek Ironman'in herkes tarafından? (Aslında ikinci film konusunda haberi olan var mı kısmından sonra ikinci soru etti bu, evet.)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...