Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Çok beğendim, bana göre spiderman, x-men, hulk, vb çizgi film uyarlamaları arasında en başarılı filmdi. Robert Downey Jr. çok yakışmış role. 10 üzerinden net 9 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 filmi değerlendirken içindeki karakterlerin daha önce içinde bulunduğu yayın/filmlere göre durumunu düşünmek saçma bence, gereksiz kredibilite kaybı değerlendiren insan için. bir kere işin içine girince, daha önce bi şekilde bağlandığın bir karakterin; sonradan yer aldığı başka bir filmi değerlendirirken önceki hallerini düşünmemek, görmezden gelmek vs zor iş, ona katılıyorum (sadece karakterler için de geçerli değil aslında bkz."diğer woody allen filmlerine göre match point şöyle böyle"). ama ben çok zekiyim, yaparım. sostizm said: Bu filmi bEEnmeyen arkadaşlar, comic karakter olarak iron-man'i tanıyan bilen kişiler midir? Yoksa ilk kez bu filmde mi gördünüz kendisini? ilk bakışta "aha fanboy kötü şey diyenlere saldırıyo ekiekieki" olarak gözüken sorunun cevabı benim adıma şöyle: tanıyıp bilirdim kendisini ama çok da sevdiğim söylenemezdi, ama filmden çıkınca marvel ultimate alliance oynarken hemen takıma aldım arkadaşı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 http://roosterteethvideos.com/comic/20080508RT0271.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 iyi filmdi. lexiusla gittik daha bi bomba oldu. uhaeauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Evet selamlar, öncelikle ben Apis; Forumun herşeyi 4 ay ila 3 yıl arasında bir gecikmeyle takip eden elemanı (Geçen ay ilk defa Oblivion'a başladım, inanırmısınız?) Neyse geçte olsa bunuda seyrettim, gerçekten çok güzel olmuş, bayıldım. Karakter iyi, Ironman iyi, aksiyon kısaydı ama onlarda da iyidi. Hatta Örümcek Adamdan fln daha güzel bir uyarlama olunmuş bence. İsmini unuttuğum zenci arkadaşımızın zırha bakıp "Next time" demesi de ayrı hoş olmuş 2. film ne zamana bilgisi olan var mı? Filmin sonuyla ilgili bir sorumu sorup tek beğenmediğim yeri ileteyim; Önce beğenmediğim tabii... Adamımızın 2. Afganistan macerası; şu "KURTARICI AMERİKAN!" rolü hani. İnanıyorum ki Amerikalıların çoğu buna canı gönülden inanıyor. Sanki oranın bu hale gelmesinden yada habire yanlışlıkla bombalanan sivillerden filan hiç sorumlu değiller. Neyse bir de oraya sesten hızlı uçsan bile Amerikadan 19-20 saatte fln gidersin eminim ki. E birde dönüşü var. Yani kabaca 2 günde bu adamın yemeği, uyuması, tuvalet ihtiyacı? Sonu kısmındada "I'm Ironman!" fln dedi ama muhtemelen 2. film oradan başlayacak ve adam dalgaya vuracak gibi geliyor bana. Sorumda buna dair; yoksa çizgi romanda ve çizgi filmlerde kimliği biliniyormuydu gerçek Ironman'in herkes tarafından? (Aslında ikinci film konusunda haberi olan var mı kısmından sonra ikinci soru etti bu, evet.) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Filmin credits'i bittikten sonra bir sahne var. Nick Fury ile konuşuyor. Orayı izlemediysen izle bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oyle spiderman xman gibi holywood kliselerinden yoksun (arada var tabi eheh) cok guzel uyarlama olmus bence. karakterler guzel oturmus bu arada SAKIN cam ts felan izlemeyin gorsellik namina bisiy kalmiyor. sinemada olmasa bile bikac gun once 2 cdlik dvdscr release cikti kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 30 Eylül de Blu-Ray çıkacak. Biraz sabredip 720p de izleyebilirsiniz. Ama DVDRIP'ler de güzeldi yani. İyi riplemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sağlam altyazısı için: http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=793 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dvdrip diye indirdim gene animasyon çıktı :P 2 oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 prodiji sunumu çıkmış en iyilerden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bone said: filmde beni rahatsız eden tek şey, tony stark'a yeterince eğilmemiş oldukları sanırım. daha fazla dialog görmek isterdim. keşke quantin tarantino ile ortak çekselermiş de, dialoga doysaymışız :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 cado said: dvdrip diye indirdim gene animasyon çıktı :P 2 oldu bu invincible olmayanından indirceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 720p olaraktan izledim. Begendim filmi cok. Guzel uyarlamislar. Iron Man hikayesini bilmem, bastada bana itici gelirdi, film bana sevdirdi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bende yeni izleyebildim ve begendim. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 FXG ripinin altyazısını istiyoruz, arzuluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Filmde Terrence Howard'in oynadigi Rhodey karakterinin ucaktaki sarhos olma sahnesini 10 kere izledim heralde kahkahalarla. Muzik ve ilk cumleyi soyleyis bicimi gece gece kopardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çıktımı dvdsi? yada ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 metalheart said: çıktımı dvdsi? yada ne zaman çıkacak? dvddip leri düştü net e dvd de çıakr yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben Amazon'dan Blu-Ray'ini ısmarladım, 30 Eylül'de çıkıyor o, DVD de o zaman çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 xmen spidermen superman ironman batman zırtman zortmen ; ipe sapa gelmez filmler olarak nitelendiriyorum senelerdir. Isıtıp ısıtıp yeni nesillere malzeme oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İzledin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vizona girdiği gün hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 IT DOES NOT MAKE SENSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar