kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 en güzel marvel uyarlamaları arasında üst sıralarda kendine rahatlıkla yer kapabilecek bir film bence, acayip beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 film gayet guzeldi... cok hosuma gitti... tony stark gayet baralii idi (oyuncunun adini unuttum :)) ama dikkatimi ceken bisi oldu, filmin basinda, her marvel filminde oldugu gibi marvel yasizi geldi... ardindan o yazi marvel studios a donusdu... acep bunlar universal,paramount gibi yer mi actilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Sovereign said: ben çok beğendim valla süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 film guzeldi ama tam film hissi vermedi, daha cok sonraki filme hazirlik havasi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 EPIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 zomg Nick motherfucking Fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Aslında başlarında biraz sıkıldım, ama ilerledikçe daha bir güzel oldu. Başarılı bir film genel olarak, beklediğimden çok daha iyi olmuş. koşalım, kaçalım, uçalım.Ayrıca ilk uçuş denemesi ve yangın sönderme hedesinin tavrına yarıldık ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 az önce izledim. güzel olmuş gerçekten. çizgi film uyarlamarında saçmalayan marvel toparlanmaya başlamış heralde. ayrıca adamın parası yok arkadaşlar. başka bişeysi var yani. o bilgisayarlar filan aman tanrım. haha ayrıca oyuncu seçimide iyi olmuş :) en sevdiğim kısım yeah, actually i am Ironman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 eregorn said: film gayet guzeldi... cok hosuma gitti... tony stark gayet baralii idi (oyuncunun adini unuttum :)) ama dikkatimi ceken bisi oldu, filmin basinda, her marvel filminde oldugu gibi marvel yasizi geldi... ardindan o yazi marvel studios a donusdu... acep bunlar universal,paramount gibi yer mi actilar? Direk Marvel şirketi kendi film çekmiş bunda. Aynen uzun metrajlı, tv dizisi çizgi filmlerde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Büyük ihtimalle fark o yüzden! Ayrıca bir detay daha filmdeki Hugh Hefner Ted Hughes(Iron Man'n yaratıcısı)imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ilk uçuş denemesinde nasıl güldüğümü hatırlamıyorum saduhdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bone said: eregorn said: film gayet guzeldi... cok hosuma gitti... tony stark gayet baralii idi (oyuncunun adini unuttum :)) ama dikkatimi ceken bisi oldu, filmin basinda, her marvel filminde oldugu gibi marvel yasizi geldi... ardindan o yazi marvel studios a donusdu... acep bunlar universal,paramount gibi yer mi actilar? Direk Marvel şirketi kendi film çekmiş bunda. Aynen uzun metrajlı, tv dizisi çizgi filmlerde olduğu gibi. Herkesin filmi beklemesinin sebeplerinden biridir bu aslında,stüdyoların hiçbir şekilde senaryoya ve diğer şeylere karışamayacağı bir çizgi roman uyarlaması,üstelik tamamen serinin yaratıcılarının ellerinde çekilecek.Daha ne olsun ? Umarım gişede patlamaz ve Marvel'a büyük para bırakırda Iron Man,yeni uyarlamaları da kendileri çekerler.Böyle projeler stüdyo ellerinde kan kaybediyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 marvel batan bir firma idi, nerelere geldi. vay sen hollywood piyasasına bak :p örümcek adamla geri döndüler artık sırtları yere gelmez bence. yani teknoloji ile neler yapıldığı ortada. sahnelerden filan herşey belli yani hangi çizgi roman olursa rahatlıkla yaparlar. studio olayı benimde dikkatimi çekmişti ama bilmiyodum kendilerinin çektiklerini. güzel olmuş bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 beğendim ben çizgi romanından falan daha güzel hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Gayet hoştu sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 CoolRider said: Büyük ihtimalle fark o yüzden! Ayrıca bir detay daha filmdeki Hugh Hefner Ted Hughes(Iron Man'n yaratıcısı)imiş Her Marvel filminde olduğu gibi bundada Stan Lee göründü. :) Zaten Tony Stark'ı Hugh Heffner'dan etkilenip DC Comics in Batman'ine karşı yaratmış. Film gayet güzeldi. Beklediğimden iyi çıktı. Warmachine Bir dahaki filmde göreceğiz onuda :) Hafif Spoiler Kötü adam çok çabuk gelip gitti. İron Monger'la biraz daha aksiyona girselerdi keşke. Filmin sonu ile ilgili I'm Iron Man deyişide gereksizdi bence. Çizgi Romanı bilmiyorum ama çizgi filminde hep bodyguardı olarka tanıtırdı iron mani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ARKADAŞLAR İZLİYECEKLERE ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAY FİLMİN SONUNU YANI YAZILARDAN SONRASINI BEKLEYİN SÜPER BİR SÜPRİZLE KARŞILAŞACAKSINIZ!!!!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 veyr10 said: ARKADAŞLAR İZLİYECEKLERE ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAY FİLMİN SONUNU YANI YAZILARDAN SONRASINI BEKLEYİN SÜPER BİR SÜPRİZLE KARŞILAŞACAKSINIZ!!!!!!! :D castinge kadar bekledim sonrasına dayanadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 marvel studios olayi ile ilgili baska bisi daha gordum... hulk in yeni filmi de ayni olay... hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Thor'un filmini de kendi stüdyolarında çekecekler diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 veyr10 said: ARKADAŞLAR İZLİYECEKLERE ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAY FİLMİN SONUNU YANI YAZILARDAN SONRASINI BEKLEYİN SÜPER BİR SÜPRİZLE KARŞILAŞACAKSINIZ!!!!!!! :D int de bunun videosu varmi? yoksa bu aksam bi daha gitcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 film baya güzledi. Karizmatik kötü adam eksikliği dikkat çekiyordu. ama olsun ilk filmdir iron man nasıl yapılmışdır felan olaya iyi girdiler. tony stark ı kim oynasın deseler di benim de aklıma aynı isim gelirdi. ayrıca iron man in zırhının giydirilme sahnesi Star craft 2 videosuna çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben sıkıldım valla filmde. efektler falan iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Credit'lerden sonraki sahne [video]http://youtube.com/watch?v=DjBiVZ2uoeA?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar