Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man

Bone

Öne çıkan mesajlar

film gayet guzeldi... cok hosuma gitti... tony stark gayet baralii idi (oyuncunun adini unuttum :)) ama dikkatimi ceken bisi oldu, filmin basinda, her marvel filminde oldugu gibi marvel yasizi geldi... ardindan o yazi marvel studios a donusdu... acep bunlar universal,paramount gibi yer mi actilar?
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:
film gayet guzeldi... cok hosuma gitti... tony stark gayet baralii idi (oyuncunun adini unuttum :)) ama dikkatimi ceken bisi oldu, filmin basinda, her marvel filminde oldugu gibi marvel yasizi geldi... ardindan o yazi marvel studios a donusdu... acep bunlar universal,paramount gibi yer mi actilar?

Direk Marvel şirketi kendi film çekmiş bunda.
Aynen uzun metrajlı, tv dizisi çizgi filmlerde olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
eregorn said:

Direk Marvel şirketi kendi film çekmiş bunda.
Aynen uzun metrajlı, tv dizisi çizgi filmlerde olduğu gibi.

Herkesin filmi beklemesinin sebeplerinden biridir bu aslında,stüdyoların hiçbir şekilde senaryoya ve diğer şeylere karışamayacağı bir çizgi roman uyarlaması,üstelik tamamen serinin yaratıcılarının ellerinde çekilecek.Daha ne olsun ?

Umarım gişede patlamaz ve Marvel'a büyük para bırakırda Iron Man,yeni uyarlamaları da kendileri çekerler.Böyle projeler stüdyo ellerinde kan kaybediyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

marvel batan bir firma idi, nerelere geldi. vay sen hollywood piyasasına bak :p

örümcek adamla geri döndüler artık sırtları yere gelmez bence. yani teknoloji ile neler yapıldığı ortada. sahnelerden filan herşey belli yani hangi çizgi roman olursa rahatlıkla yaparlar.

studio olayı benimde dikkatimi çekmişti ama bilmiyodum kendilerinin çektiklerini. güzel olmuş bu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

CoolRider said:
Büyük ihtimalle fark o yüzden! Ayrıca bir detay daha filmdeki Hugh Hefner Ted Hughes(Iron Man'n yaratıcısı)imiş

Her Marvel filminde olduğu gibi bundada Stan Lee göründü. :)
Zaten Tony Stark'ı Hugh Heffner'dan etkilenip DC Comics in Batman'ine karşı yaratmış.

Film gayet güzeldi. Beklediğimden iyi çıktı.

Warmachine

Bir dahaki filmde göreceğiz onuda :)

Hafif Spoiler

Kötü adam çok çabuk gelip gitti. İron Monger'la biraz daha aksiyona girselerdi keşke.

Filmin sonu ile ilgili

I'm Iron Man deyişide gereksizdi bence. Çizgi Romanı bilmiyorum ama çizgi filminde hep bodyguardı olarka tanıtırdı iron mani.

Sosyal ağlarda paylaş

film baya güzledi. Karizmatik kötü adam eksikliği dikkat çekiyordu. ama olsun ilk filmdir iron man nasıl yapılmışdır felan olaya iyi girdiler.

tony stark ı kim oynasın deseler di benim de aklıma aynı isim gelirdi.

ayrıca iron man in zırhının giydirilme sahnesi Star craft 2 videosuna çok benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...