Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Elimde yaklasik 600$ gibi bi para var, buda kadikoy yazicioglundan istersen ps3 veya xbox 360 alabilirim demek oluyo. Simdi sormak istedigim su olcak, bugun icin konusursak hangisi daha avantajlidir Turkiye standartlarinda? Acik konusalim para sicmiyorum o yuzden gidip orjinal ps3 oyunu alamicam 120 130 milyona, yurt disindanda ayni fiyata geliyo. An itibariyle, firmware yapilabilmesiyle, oyunlarinin kopyalanabilmesiyle sanki xbox 360 daha avantajli gibi gozukuyo. ama bi yandanda playstation, adi var, kemikle$mi$ oyunlari var. ama bide playstation 3 alip ustunun toz tutmasi var. sizin fikriniz nedir, siz olsaniz hangisini alirsiniz, neden alirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 360 bence, microsoft tanrı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 $imdi sendit ten baktim mesela, gta 4 xbox 360 icinde cikiyor. bildigim kadariyla metal gear solidte xbox 360 a cikaracagini duyurdu. resident evil serisiyle ilgilide bir soylenti vardi. playstation cazibesini kayipmi ediyo ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ps3 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 mgs hala ps exclusive ve sanmiorum microsoft alabilsin mgs yi. zaten sony gta dan sonra mgs yi ve final fantasy i kaptirirsa sonunun geleceğini biliyor o yüzden onları kolay kolay microsofta kaptırmaz. kaldı ki xbox ın kendini tercih ettirecek oyunlarını ben cok basarılı bulmuyorum. para varsa ben her türlü ps3 diyorum en fazla 3-5 ay beklersin ps3 ün kırılmasını zira sony psp yi güvenli tutabilmek icin aşağı yukarı her hafta bi firmware cikarmasina rağmen en fazla bir haftada kırıyor hackerlar :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 xbox360... gears of war. assasin's creed. halo 3. xbox only, ağır toplar bunlar... ps3 için DAHA ÇIKACAK oyunlar var gerçi ama... misal god of war. ps3 gelecekte belki çok daha iyi olabilir ama bugün satın alacaksan, go with the 360. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 konsol demek sony demek oyun az simdi ama abarir 6 ay sora falan ps3 derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Oldu mu bilmiyorum da, Xbox360 Türkiye'de de resmi olarak desteklenicekti bi ara. Öyle oldu mu tadından yenmez xbox. PS3'e şimdilik gerek yok bence. Xbox360 ve PS2'ye çıkmamış PS3 oyunu var mı bilmiyom da, uzun süre olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 enginar bide soyle bi durum var ama, ps3 ne kadar kirilsada daha blu ray lerin kopyalanmasi, bulunabilmesi sanki en az 7 8 ay daha alir gibi geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 nintendo wii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bence de wii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 abi adam wii'yi direk ekarte etmiş siz wii öneriyorsunuz :p valla karar veremedim şu pozisyonda ps3 alırdım hiç xbox oynamamış biri olarak söylüyorum tabi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 aynen ya baydım pc den konsol şart artık endemde bi aralar 620- 630 civarıydı halen aynımı?ps 3 bencede gereksiz daha kırılmadı bile çip mip ,firmware falan yok yani ortalıkta.Alırsan direk elinde patlayacak ortalama 100 ytl bir oyununu farzedersek =) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 winning elevn veya pes xboxta veya wiide çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: enginar bide soyle bi durum var ama, ps3 ne kadar kirilsada daha blu ray lerin kopyalanmasi, bulunabilmesi sanki en az 7 8 ay daha alir gibi geliyo ya "playstation 3 oyunları" kırıldı yani blueray'den harddisklere ve ps3'ün içine yüklenebiliyor ancak sorun şu: loader yok yani daha başlangıç aşamasında, ve herhangi bir chip çıkması oldukça güç. external hdd'ye kopyalanan oyunların bir "loader" yardımı ile çalıştırılması gerekli yani. bu da oyunları online oynayamayacaksın demek oluyor. ps 3 alıcaksan biraz daha beklemende fayda var, 6 ay içinde hardware bazı ufak değişiklikler olucak / oluyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ps3`un anladigim kadariyla bilgisayardan pek bir farki yok. hd tv`lerle tam uyumlu calisan ekran kartlari cikartsalar bilgisayarimizi kullansak daha iyi olmaz mi? bu konsol isine tam yabanci biri olarak soruyorum. yani konsolun amaci bilgisayar gibi olayim midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Diil aslında, amacı tek kişiyi diil, bi evde toplanan bikaç kişiyi birden eğlendirebilcek bi şeyler sunmak insanlara. Ama millet işin ucunu kaçırdı, gidip konsola linux kurup bilgisayarda çok daha rahat yapabildiin şeyleri yapmaya çalışıp "oo bak PS3 bunlara kadir" falan demeye başladı. Ben bunu farklı olma çabası olarak görüyorum. Halbuki al bi PS2 çek odana, güzel de bi televizyon, çağır iki üç arkadaşını, tak Winning'i oyna. Ya da ne biliym, cipsini kolanı falan hazırla, geç başına ne bulabiliyosan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 linux-ps3 olayı daha çok reklam amaçlı dediğin gibi, ama ps3'e usb mouse-klavye bağlanıyor yani gayet linux olarak da kullanabilirsiniz. kendi internet browser'ı pek başarılı değil ps3'ün o açıdan diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yani ps3 almak su an icin bana biraz uzak o acıdan cok fazla bilemiyorum içini dışını araştırmadim cok detaylı (pes ps2 yerine ps3 e cikmaya basladiği zaman ps3 alma zamanim gelmiş demektir :p)ama şimdiye kadar cikan her konsol kırıldı kimisi kartuj kullanmasına rağmen datayi memory carda atarak çözüm bulundu kimiside fantezi formatlar kullanmasina rağmen (dreamcast in giga disc diye bi formati vardi) soft modlarla cd okur hale geldi.ps3 te muhtemelen blu-ray yerine cift katman dvd ye yada hd ye kopyalamak mümkün olacaktir. online oyuna gelince konsollarda online split screen den ibaret olmalidir kanimca. bende anlamiyorum klavye mouse mik/kulaklik bağlayip netten ps oynamak cok komik geliyor bana pc varken. wii ise inanilmaz eğlenceli duruyor ama kategori olarak ps3 ve xbox dan ayrılıyor. maddi durum elverişli ise xbox ya da ps3 ten birini secip yanına wii yi de cakmak en mantiklisi :P p.s assasins creed xbox exclusive değil artik pc yede cıkacak, konsolda fps de zaten ne kadar güzel oluyor tartışılır (black ve halo yu oynadim evet :P) forza ps diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bugun sordum, xbox 360 yaklasik 670 ytl, playstation 3 700$. ayrica wii uzun uzun test ettim oturup hardcore oynanacak bisey degil bence (benim fikrim tabi) 1 saat falan sonra bayiyo. bu arada ki$a kadar sanirim ps3 icin yeni winning yok. xbox icinde pes 6 nin aynisi olan winning eleven x adiyla cikti. neyse xbox alcam gibi playstation 3 ki$a dogru alirim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 playstation için çıkacak mgs yalnızca. ff serilerini de buna ekleyelim. ama şöyle ki zaten iyi olan oyunların çoğu bütün konsollara ve pc için de çıkacak çoğunlukla. ha zira microsoftun konsolu olduğu için x-box 360, oyunlarının çoğunu da pc için çıkaracak. halo gibi mesela. ama ps3 çoğu açıdan daha avantajlı. geleceğin disk teknolojisi kesinlikle b-ray olacak. ps3 şimdiden bunu destekliyor. 60gb hd ile geliyor, ha o hd oyunların oynanabilmesi için ne kadar yeter tartışılır zira 30 gb olsa ortalama ancak 2 oyun koyabilirsiniz o harddiske ki şu anda loaderlar olmadığından çalıştırılamıyor zaten. ps3 almak için erken ama x*box 360 ve ps3 aynı evde olması aşırı lükse kaçıyor. ki dis sen para sıçmıyorum dediğine göre kışı bekle ps3 al derim. fiyatı da düşer, chip vs gibi şeyler de netleşir. ha ama hemen alınmazsa ps2 oyunlarını çalıştırmayacak emotion chip çıkarıldığı için ps3. yeni versiyon cihazlarda emotion chip olmayacak. ona göre. ha beni ne kadar bağlar, ben hayatımda ps2 ye bir ps one oyunu takayım diye düşünmedim hiç. ps3 için de düşüneceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eğer evinde Full HD tv yoksa ne xbox nede ps3 al derim. Full HD tv'e sahipsen ps3 ilk tercihimdir. Ama televizyonum yok malesef diyorsan hiç durma o paranın 4te 2si ile wii al, hem oyun oynamaktan muhteşem zevk duyarsın hemde tüm istediklerini sana tam olarak karşılar (wii kullanıcısı olarak söylüyorum) ve geriye kalan parayıda başka yerlere harca. edit: sabah sabah ne devrik cümle kurarmışım. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 06:42 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende xbox ps3 ve wii var wii hepsini acik ara dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 wii yada xbox 360 olabilir. ama bana göre wii daha eğlenceli ve konsolun amacına uygun ayrıca chip olayıda var ve oyunları küçük boyutlu( ps3 oyunlarına nazaran) olduğundan netten indirilebilir. bunun yanında gamecube oyunlarınıda bu chip sayesinde sorunsuzca oynayabiliyorsun ki gamecube de gözden kaçan çok sağlam oyunlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Wii, Gamecube oyunları calıstırması icin chipe gerek yok. Calıştırıyor normalde zaten (chipli olunca kopya gc oyunlarınıda calıstırıyor tabi) Yanlıs bilgi vermeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar