Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bir tartışalım dedim. Bol bol dizi izliyoruzdur. Bazı komedi dizilerinde aile üzerine kurgu vardır. Bunları izlerken acaba hiç düşündünüz mü, hayal kurdunuz mu? "Keşke benim de böyle bir evlilik hayatım olsa" gibi. Siz olsanız, hangi dizideki çifti, onların hayatını seçerdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Nicole Kidman'lı herhangi biri (Eyes Wide Shut bile olabilir dsfa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sıla Click de ki gibi ailem olmasını isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Evilik mi? Bir düşünelim...Bize sunulalarmı yoksa gerçekten mi evlilik.....öyle bir şey olduğuna inanmıyorum hayır çok pembe çok sahte yaşanabilcek bir hayat olsa bile kimsede o cesaret olduğunu zannetmiyorum niçin evlenirliki... ben sanırım bu konu hakkında çok doluyum ve tv deki yada herhangi bir yerde gösterilen o hayatlarda inamıyorum... seçeneklerim varmı bilmiyorum. sanırım bu konu kişisel e açılsaydı daha iyi olurdu neyse ben daha uzatmak istemiyorum. birşeyleri aşıp geçemek istemek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 married with children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Villians sıkılmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Evilik mi? Bir düşünelim...Bize sunulalarmı yoksa gerçekten mi evlilik.....öyle bir şey olduğuna inanmıyorum hayır çok pembe çok sahte yaşanabilcek bir hayat olsa bile kimsede o cesaret olduğunu zannetmiyorum niçin evlenirliki... ben sanırım bu konu hakkında çok doluyum ve tv deki yada herhangi bir yerde gösterilen o hayatlarda inamıyorum... seçeneklerim varmı bilmiyorum. sanırım bu konu kişisel e açılsaydı daha iyi olurdu neyse ben daha uzatmak istemiyorum. birşeyleri aşıp geçemek istemek.... belki "tam" olarak gerçekleşmesi imkansız. ama benzer bir hayata sahip olabilirsiniz belki de. bize sunulan değil de, gerçek evlilik. ha niçin evlenilir sorusuna ben cevap veremem. sürekli birileri evlenip çocuk doğruyursa, çok da anormal veya imkansız bir durum değil demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 düşündüm valla çooook düşündüm.. sanırım ya simpsons veya mad about you (ama helen hunt olmasın ıgggh!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2 saat sürüyor ama mr and mrs smith iyi, hem ekşın hem angelina, hatta ikisi aynı anda yalan onlar diziler, filmler, 5-10 dk oo super evlilik konsepti gösteriyolar hemen kandrıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 nip/tuck ta troyun ki evlenemiyim bile direk hatundan hatuna kosuyim uzuntumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 married with children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Troy ayrı bişey abi takılmayın ona hepimizin idolü:) The Queen de ki gibide olabilir :P ama Click de Kate Beckinsale ile hayat bitmez. hmm evlilik değilde aşk olarak Sweet November Mail in the bottle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: 2 saat sürüyor ama mr and mrs smith iyi, hem ekşın hem angelina, hatta ikisi aynı anda yalan onlar diziler, filmler, 5-10 dk oo super evlilik konsepti gösteriyolar hemen kandrıyolar niye ki, dizilerdeki filmlerdeki evlilikler %100 süper değil ki. hem nerden biliyorsun o tarz bir evliliğin olmayacağını? alf dizisindeki gibi iki çocuğun olup gökten uzaylı düşmeyeceğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 married with children haha süper evet evey aynen böyle cevat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 mesela ghost whisperer'daki kadın ile erkek baya mutlu bir çift oluşturuyorlr. ha belki dharma&greg de olabilir. öyle eğlenceli bir kız bulursak neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gostvispırır'daki hatunun yanında hangi erkek mutlu olmaz ki? Elton John'u bile yola getirir o sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 married with children :D:D:D bu kadar sevgi fazla bile bana :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kerem ile Cem Şebnem dönmezi çok severim Marshalla Lilly (How i met your mother) Peter ile Lois (Family Guy) Doug ile Carrie (King of Quenns) Eet bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 family guy kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 E.L. Raymond olurdum da Robert'ın aynısının 21 yaşındaki modeli olduğum için Robert'ın son sezondaki Amy ile olan evliliğini alıyorum ben :). [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 22:12 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çok sıkılmışım bilmiyorum ama garip bana çok utopik geliyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 the o.c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Heroes :) İstediği kadar kötü olsun Niki olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben evlenme değilde, ilişkiler bazında the o.c diyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar