eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://www.ntvspor.net/Pages/11350.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Duyurmuştuk diğer topicte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 össan abi çok yaşa,össan abi çok yaşa..seviyorum bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bence çok yalnış bi karar gerets gerçekten iyi bir teknik direktördü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 galatasaraya yakıştıramadığımız bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kurtuluşunuz da olabilir mesala seney 2. olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sezon ortası biten sözleşmesini uzatıp 1.4M € daha veren Özhan Başkana tebriklerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 geretsi gönderdiler yazıklar olsun size.. ilk başta yönetimin gitmesi gerek oysa.. yaşattığın şampiyonluk için teşekkürler hocam bütün zorluklara rağmen.. geçen sene galatasaryı izlerken zevk alıyordum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 geçen sene gönderilmesi taraftarıydım ben,bazı konularda haksız görüyordum şampiyonluğa rağmen. o sözleşme uzatılmak zorundaydı,bazen şampiyonluk ümitlerini devam ettirmek için 700 bin euro'nun davasını yapmazsınız,ya da herhangi bir paranın,durumun ne olursa olsun. bu senenin suçlusu yönetimdir,yılların suçlusu hatta. her şeye rağmen hocası ve futbolcusu kenetlenip galatasaray şampiyon olabilmiştir.zaten bu zor maddi durumda türkiye'deki sınavı verecek tek kuluptür bana göre galatasaray.her ne kadar yönetim ,başarının üstüne başarı koyamamanın kitabını yazsa da. madem devam ettirdiniz bu adamın görevini,ve bana göre geçen seneden daha iyi bir performansı vardı,oyuncuları allahlıktı bana göre,gönderme gibi bir lüksünüz olmamalıydı. bir galatasaraylı olarak gerets'e teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Gerets sarı-kırmızılı taraftarlara gönderdiği veda mesajında ise "Son olarak taraftarımıza bir mesaj iletmek istiyorum. Umarım ki G.Saray’ın taraftarları ilk senemizde olduğu gibi o günlere tekrar dönerler. Bir kulübün ruhunun taraftarlarca temsil edildiğini anlamalılar. Yöneticiler değil. Oyuncular değil. Antrenörler hiç değil. Ruhu katan tamamen taraftarlardır. Herşeye rağmen G.Saray’dan pozitif bir şekilde ayrıldığım memnunum. Hiçkimse ilerleyen günlerde beni boğazda arkadaşlarımla yemek yerken görürse şaşırmasın. Hepinize iyi günler diliyorum." dedi. Teşekkürler gerets.. Sen asla başarısız olmadın Başarısızlığa MAHKUM edildin... Bize yaşattığın tarihi şampiyonluk için teşekkürler.. Seni asla unutmicaz... öshanın kurbanlarından birisi oldun... Yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 =)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sonunda :) özhan da gitsin yine figo recoba solari bu seneki gözdelerimizmiş ahahha yalanlar yalanlar yine 2-3 tane apaçi getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Basarili adamdi ne olursa olsun .. Bu durumdaki bir yonetimle .. Fenerbahcenin milyon dolarlar harcayip yildiz denen kadrosuna karsi bukadar kisik butce we kadroyla kafa tutmustur nede olsa .. Sonucta bi potansiyel wardir o potansiyeli en ust derecede kullandi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kesinlikle katılıyorum sana... öshanın kurbanları : hagi f.terim adnan polat gerets taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 adnan polat he ya bırak allah sen ya adnan polat özhan canaydın ile birlikte sie en çok zarar vern kişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 www.canaydinistifa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gerets'i hangi hareketiyle kurban etti özhan canaydın? Mesela Adnan Polat'a karşı onu savunarak mı yoksa, devre ortasında başka takımla anlaşmasın diye sözleşmesini uzatarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 www.canaydınistifa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 www.canaydınistifa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Karl Heinz Feldkamp İstanbul'a geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 feldkamp gelmiş harbi,hikmet karamanda gelirse şaşırmayın artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hikmet karaman man utd yi bile çalıştırır. gs için üzülüyorum feldkamp geldi diye. hikmet karaman gelse tek başına gs için güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Fistan bunlar niyetli adamı öldürecekler serveti de o yüzden aldılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar