Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vee Gerets Dönemi De Resmen Sona Erdi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

geçen sene gönderilmesi taraftarıydım ben,bazı konularda haksız görüyordum şampiyonluğa rağmen.

o sözleşme uzatılmak zorundaydı,bazen şampiyonluk ümitlerini devam ettirmek için 700 bin euro'nun davasını yapmazsınız,ya da herhangi bir paranın,durumun ne olursa olsun.

bu senenin suçlusu yönetimdir,yılların suçlusu hatta.
her şeye rağmen hocası ve futbolcusu kenetlenip galatasaray şampiyon olabilmiştir.zaten bu zor maddi durumda türkiye'deki sınavı verecek tek kuluptür bana göre galatasaray.her ne kadar yönetim ,başarının üstüne başarı koyamamanın kitabını yazsa da.

madem devam ettirdiniz bu adamın görevini,ve bana göre geçen seneden daha iyi bir performansı vardı,oyuncuları allahlıktı bana göre,gönderme gibi bir lüksünüz olmamalıydı.

bir galatasaraylı olarak gerets'e teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerets sarı-kırmızılı taraftarlara gönderdiği veda mesajında ise "Son olarak taraftarımıza bir mesaj iletmek istiyorum. Umarım ki G.Saray’ın taraftarları ilk senemizde olduğu gibi o günlere tekrar dönerler. Bir kulübün ruhunun taraftarlarca temsil edildiğini anlamalılar. Yöneticiler değil. Oyuncular değil. Antrenörler hiç değil. Ruhu katan tamamen taraftarlardır. Herşeye rağmen G.Saray’dan pozitif bir şekilde ayrıldığım memnunum. Hiçkimse ilerleyen günlerde beni boğazda arkadaşlarımla yemek yerken görürse şaşırmasın. Hepinize iyi günler diliyorum." dedi.

Teşekkürler gerets.. Sen asla başarısız olmadın Başarısızlığa MAHKUM edildin...

Bize yaşattığın tarihi şampiyonluk için teşekkürler.. Seni asla unutmicaz... öshanın kurbanlarından birisi oldun...

Yolun açık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...