Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tşk Allahım Sçs Allahım Tbr Allahım Brv Allahım


Cons

Öne çıkan mesajlar

Bu çocuklara oraya gerçekten dinlerine samimim olarak inandıkları için mi çıkarılmış yoksa aileleri ya da okul bunu onlara YAPTIRDIKLARI için mi çıkmışlar düşünmek lazım. Dinler tarihi dersi verilmesine hiç karşı değilim çünkü din artık dünyanın önemli bir parçası ama çocuklara müslümanlığı lanse etmek oluyor bu sanki (sankisi fazla)

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:47 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özür dileyip hatanı düzeltmek yerine böyle bir mesaj atarak gerekli cevabı verdiğin için ben sana teşekkür ederim herkes istediği gibi yaşamakta özgür küçük cocuklara ilahi söyletiyolar falan diye atıp tutuyosunuz yabancı ülkelerde kilise korolarını hiçmi bilmiyosunuz yada holywood filmlerinde izlerken niye garipsemiyosunuzda bizim ülkemizde olduğu zaman böyle yorumlar yapıyosunuz anlam veremiyorum esas dini alet eden onlar değil böyle yorum yapıp dinsizleştirmeye çalışanlardır herkese ve inandıkları dine saygı gösterin neyse internet bölümü bura konu dışı değil siyaseti orda yapın.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:38 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misal "Bismillahirahmanirrahim demeden sofraya oturma!" demek günahtır, çünkü yabancı kelimelerle bir arada kullanılmıştır. Buradan da anlayacağımız gibi kutsal olan arapça kelimeleri zındık dili olan türkçeyle yanyana getirmek günahtır.

Öyle saçma bir söz olabilir mi ya :S . Belki linklerdeki tek mantıklı şey çocukların türkçe söylemesiydi söylediklerini. En azından ne dediklerini biliyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...