Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bourne Ultimatum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muhteşem film. hoş jason artık iyice invul olmuş ama süper. tempo düşmüyor, CIA'i abartılı göstermiyor, çoğu olay mantıklı.

3lemenin en iyi filmiydi bence.

yalnız 2. filmin sonu ile 3. film biyerde kesişti kafam karma karışık oldu o sahnede.

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:26 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sinemalara geldi mi?

hayır! 12ekim miş sinemalara geliş tarihi

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:37 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beklendiği üzere yine muhteşemdi .

[spo]
-If you want to talk , we can arrange a meeting .
-Where are you ?
-I'm in my office
-I doubt that .
-Why would you doubt it ?
-Because if you were in your office , we'd be having this conversation face to face.[/spo]

Özellikle sonlara doğru Bourne zekasını konuşturdu , ağzım açık izledim , yine olsa yine izlerim .
Mesaj tarihi:
geç de olsa izlemeniz güzel :P 4. çekilcek mi haberi olan var mı? ya da çekilmeye başladı mı
filmi geçtim sırf ingiliz aksanı ile konuşuyorlar ya onun için izlenir yav bayılıyorum ne güzel konuşuyor şarapsızlar:F
Mesaj tarihi:
[spo]Kızı otobüse bindirdi gönderdi.Dedim tamam ya bu film'in 4.'sü çekilecek. [/spo] İyi çekilsin güzel film ama bidaha sinemaya para vermem bu film için. Ayrıca Dalga geçtiğim için Kurtlar Vadisine ve Polat Alemdar'dan özür diliyorum.

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 11:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne alaka polat alemdar kurtlar vadisi ya ? matrix neo/ cüneyt arkın gibi bişey oldu bu ayrıca film süper verdiğim paranın kuruşu kuruşuna hak ettiğini düşünüyorum pc başında izlesem üzülürdüm esasen :)
Mesaj tarihi:
@kingpin
Adamın kılına zarar gelmiyor. En fazla yüzünde bi çizik oluyo. Hele final sahnesinde [spo] Kaç kat yükseklikten suya atladı bi süre kendinden geçti ondan sonra suyun içinde ilerledi kayboldu herif ya . Solungacı filanmı var bunun ? Onca şeyden sonra nefessiz kalır su yüzeyine cıkmaya çalışır insan
adam balık ya :) [/spo]

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
  • 6 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
filmin sonu yani, extreme ways'in calmaya basladigi an icin bile izlenir film. muhtesem bir film, kesinlikle aksiyon filmlerinde uc nokta, otesi yapilamaz...

matt damonu matt damon yapan film serisidir ayrica bence, baska filmde oynamasin bu adam, 10 tane flm bourne filmi cevirsin ama
  • Yeni Oluştur...