Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 En cok bekledigim filmlerden bi tanesi bu, 1 ve 2 . filmleri cok begenmistim. tekrar matt demon abimiz basrolde. said: Bourne races to discover the final mysteries of his past while a government agent tries to track him down after a shootout in Moscow. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:11 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Fragman falan ikinci filme benziyordu, umarım öyle değildir de süpriz olur. İlk iki film kötü olduğundan değil de ne bileyim 3 tane film çekmişsin bari en bomba etkisi yapması gereken son bölümü 10 sene öncesinin klasik show tv gecesi aksiyon filminden farklı bir heyecan yaratsın. Şaşırt bizi Jason. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 arcane naptın yav, güzeldir bourne idendity :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ludlum`un kitaplarindan cektiklerini dusunursek sasirtmasi oldukca zor. edit: konunun bilinirligi acisindan soyledim. kitaplarin da filmlerinin de oldukca iyi oldugunu dusunuyorum yoksa. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:41 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya sanki ben bu konuya cevap yazmıştım. Belki başka forumda atmışımdır. Herneyse Bourne serisi en sevdiğim casusluk filmlerinden biridir. Hatta Kısa film projelerimden biride Bourne vari aksiyona sahip olacak. Hastasıyım, dört gözle bekliyorum eylül'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Film ile kitap arasında farklılıklar varmış diye okumuştum, sanırım 2. filmdi. Umarım bu sefer kitaba sadık kalırlar. Kitabı okumadım ama film yapılacak kadar güzelse değiştirilmemeli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 birinci film güzledi ancak 2.film harikaydı. hele son takip sahnesi herhalde izlediklerimin en iyilerinden (ronin aklıma geldi araba takip sahnesi dediğimde) 3.sünü dört gözle bekliyoruz. acaip gaz ve izlemesi zevkli, saçmalamayan nadir aksiyon filmlerinden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 jason bourne da le parkour yapan aksiyon yıldızları arasına katılmış gördüğüm kadarı ile. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 1 ve 2 yi izlemiştim bayılmıştım hatta gecen gün kanal d de sanırım 1. filmi göstermişlerdi cok harika bir film dört gözle bekliyoruz ailecenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Matt Damon gibi ebleh suratlı bi adamı bile karizma gösterebilecek kadar başarılı bi seri, devamını da bekliyoruz sabırsızlıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Şu an amerikayı kasıp kavuruyor.Box office de zirvede. Sinema tarihinin en iyi ağustos girişini aldı. Müthiş bir film ne yazıkki böyle bir film ülkemizde 7 eylül de gösterimde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kitabındaki adamın adı da Japon Bourne filmindeki de , onun haricinde kitapla filmi neredeyse alakasız merak edersiniz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oha 7 eylülmü :S beklenirmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 o zamana kadar dvd çıkar divx çıkar :D niehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dvdscr cikmis. 10 dk kaldi bitmesine. bu da turk sinema isletmecilerinin kicinda patlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bende buldum ama türkce alt yazı bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 walla ben down için R5 versiyonunu bekliyorum. Umarim cikar cabucak. BUnlarin takip edilebildigi bir site vardi ya hatirlayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 km ve ts versiyonları var ama screener oldugundan indirmek istemiyorum altyazı senkronizasyonu sorunu oluyo hep. adam gibi dvdripi için daha 2 3 ay bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Abi screener da altta ustte acaip ucayip yazilar oluyor, hasta oluyorum. R5 bekliyorum. Gelir herhalde 1 haftaya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 indirip izledim ben kalitesi gayet guzeldi. tek bisi diyorum, efsane. tansiyonu hic dusmeyen bir film, super yapmislar. bourne 3 lemesi, 3 u de kral ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kesinlikle katiliyorum. Dayanamayip ben de izledim : ) baktim cok ileriye tarih vermisler. Widescreen de cikinca, daldim. Son sahne etkiledi beni sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 28k oyla 8.7 almis imdb de top 250 de 65. sirada daha da ilerler on siralara gibime geliyor. kral yahu helal olsun uzun zamandir bir aksiyon filminden bu kadar keyif almamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 the.bourne.ultimatum.dvdscr.xvid-imbt.avi bu versiyona tam uygun altyazı da var :F torrent aratırken aklınızda olsun :) görüntü de güzel hatta güzelden daha iyi :) filme gelince ilk 2filmi izlememiştim sırf zaman öldürmek için indirdim izledim şimdi ilk 2filmi indiriyorum :F beğendim sürekleyici böyle filmin ortasında sıkılmıyorsun kapatıp gitsem demiyorsun sürekli bişiler oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dayanadım indirdim bende :) cok harika bir film hakkatten adamamız cok karizma 4. filmde çekilcekmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sürükleyici olması harika, konuda idare eder ama tam bi heycan silsilesi,, jack bauer için içgüdü asla ölmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar