Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 7. sezon icin subat 17 tarihi leak olmus bakalim dogruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 (düzenlendi) Şu ana kadar çıkan 6 canon Clone Wars sezonunun izleme sırası şu şekilde: https://www.starwars.com/news/star-wars-the-clone-wars-chronological-episodeorder 7. sezonun ardından Rebels'e geçiş yapılabilir. Ocak 8, 2020 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Güzel olacak epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 1 saat falan var baslamasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 İzledim bok gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 hep bok gibiydi zaten, bu clone wars un bir çizgi filmi vardı iki sezonluk o güzeldi Samuray Jack i yapan ekip yapmıştı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 yeni başlayacağım diziye. Nerden seyredebilirim? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 HDfilmcehennemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, -Deno- dedi ki: HDfilmcehennemi tamam buldum disney+ mış aradığım. o da Türkiye’de yok. hdfilmcehennemi o zaman Şubat 25, 2020 serkanay tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Netflix'de ilk iki sezon mu ne vardı, Disney Plus varken oralara gelmez kolay kolay artık hiçbir SW yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 (düzenlendi) On 22.02.2020 at 16:58, lovecraft0Z dedi ki: hep bok gibiydi zaten, bu clone wars un bir çizgi filmi vardı iki sezonluk o güzeldi Samuray Jack i yapan ekip yapmıştı galiba Sen kesin Last Jedi de sevmişsindir, hatta oradaki Luke Jedi'lere söverken ıslanmışsındır. Kanımca sadece tek bir karakter üzerinden bile Jedi adanmışlığını göstermeleri, Mandalorian civil war kısımları ve klonların band of brothers hikayeleri açısından izlenmesi gereken dizidir. Şubat 27, 2020 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Samuray Jack'i yapan ekibin olduğu dönem güzeldi ama gerçekten, o konuda haklı. Clone Wars'un başarısız olduğunu düşünmüyorum, bayık bölümler olduğu gerçek ama genel olarak izletiyor bence. Era iyi çünkü, çok malzeme var. Şu Ima Gun Di'de yüzyılın trollerinden sdfdsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Last Jedi daha izlemedim, Force awakens ortasına kadar baya sevmiştim ama filmin ikinci yarısı çöküş başladı sonrası malum, son filmde de muhtemelen bişey çıkmayacak(bakıcaz artık). Son zamanlarda çıkan Mandolorian efsaneydi herkes zaten hemfikir, Rogue one güzeldi başka pek bir gelişme yok sw de, son tahlilde amerikan tarzı para, tüketim toplumu vs ye feda edilmiş esasında modern dönem mitolojisi anlamında orjinal bir fikirmiş işin başında, bana deseler ki sw sadece 77 deki ilk film ve 90 lardaki çizgi roman ve oyunlar haricinde tamamen hafızalardan silinsin ve başka hiçbir yeni ürün çıkarmasınlar ben ok'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 pardon rise of skywalker izlemedim last jedi direk kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Baya güzel bitti. son 3 bölüm baya iyi. son 3 filmden bile iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 cok iyi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Olum lan.... Son 3 bölüm acccccccaaayip iyi. ÜFFFF denilesi iyi. Resmen SW serisinin filmlerine, film öyle çekilmez böyle çekilir demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 7*22 tane bölüm izlemeden, fillerları ayırmanın bi yolu olsa keşke de izlesem şu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 vay be başka bişi isteseydim olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Ben bunu hiç izlemedim baktım 7 sezon zor geldi, son sezonu izlesen mesela izlenir mi hepsini izlemek şart mı, ya da hepsini izlemeye değer mi, kahrolsun karantina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 değer ve izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 uzun zamandır izliyorum yavaş yavaş. 4. sezona geldim. kendi sırasıyla değilde lucas'ın sonradan verdiği sıraya göre izliyorum. sanırım bölümler dağınık yayınlanmış ilk sezonlar çok karışık izletiyor ama hikayeler olma sırasına göre ilerliyo. bölümler öncesi bilgi de vermediği için alakasız şeyler arka arkaya gelebiliyor sanırım normal sıra ile izleyince. https://www.starwars.com/news/star-wars-the-clone-wars-chronological-episodeorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 ben hiçbir sw animasyonunu izlemedim. bu, rebels vs resistance varmış, en iyisi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar