progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bzgLgxPRyMU bütün hollywood'u toplamış herifler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ya Ari Gold ehueuh (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bu ne filmi mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 evet haziran'da geliyor. dizi bitince duyurmuşlardı zaten de niye 4 yıl sürdü acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 reampage said: Ya Ari Gold ehueuh (:P) Özletti kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=iSOFv3FKjGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AlWdoXsKidg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 seri film yapmaları lazım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bence bu dizinin aynı kadroyla geri dönmesi lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 amerikada haftaya vizyona giriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 book promo çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Oha Ronda Rousey oynuyor, tek başına bu isim bilet satar amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 İzledim yine güzeldi.Uzun zaman sonra ekibi görünce sırıta sırıta izledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 salonda tek gülen ben ve arkadaşımdı, diziyi izlemeyen biri gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ahaha bilmeden gidenlere acıdım lan. ama mallık da onlarda. insan bakmaz mı film neymiş ne diilmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 İzleyenlerin acayip güldüğü ve mutlu olduğu bir film olmuş, diziyle alakası olmayanlar arinin aşırı tepkilerine güldü anca, ama ben resmen mutluluktan havaya uçtum. Özlemişiz be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 düşmüş mü malum yerlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Ne ara vizyona girdi yahu? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 sinemada bir avuc kisi vardi, hic bilmeyen iki kisi haric herkes deli gibi eglendi. cok iyiydi ya, dizi bitmemis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bunun yerine bi sezon dizi cekselermis ya, doya doya izlermisim. Ozlemisim amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Gayet eğlendiriciydi, taramalı gibi 300 basmakalıp espri yapılıp "50'sine gülseler yeter" denen bir sitcom değil sonuçta Entourage. Dizinin çizgisine uygun ve eğlenceli bir film olmuş ama olaylar fazla yoğun olmuş. Bir sezon rahat, sıksan iki sezon bile çıkarmış şu olay örgüsünden. Keşke son bir sezon yapsalardı film yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar