Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Arda sol kanat oynuyor GS'de, hatta Carrusca o yüzden isyan ediyordu. Son dönemlerde 10 numara da oynamaya başladı. Tuncay da FB'de sol kanat. Ha bana sorarsan çakma sol kanat, esas yeri eskisi gibi forvet arkası olmalı o ayrı. Ama ligde şu an oynadıkları mevkiler aynı. Aurelio iyi adam hatta çok iyi adam ama onun yerine Appiah'ı tercih ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 genelde edersin ama yılın 11i bu performansa göre ben de forvete kezmanı koyarım her türlü yanına da ümit karanı ama performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sezon başındaki performansı yeterli bence, ki aurelio da kaç maç kadro dışı kalmış, kadroya alınmamış bir adam , unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 adam benim 11'im demiş fenerli fanatikler alex yedekte objektif deil tırı vırı yapmış. hakkaten ilginç ya. adam bana göre demiş. subjektif demiş kısaca. objektif deil die saldırmanız ilginç olmuş. ha serdar yerine aurelio deseniz eyvallah da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bence serdarın yerine alex olsa o takım maç kazanamaz futbolu nasıl seyrediyorsunuz bilmiyorum ama serdar dediğiniz adam bütün sezon beşiktaş savunmasının önünü koruduki o savunma aslında rezil bir savunma ve facia bir kaleci ile ligin en az gol yiyen takımlarından biri oldu herşey saldırmak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Yılın 11 i Fenerbahçe takımıdır.Şampiyondur.Ligde yenmediği takım yoktur.Bana başka takım gösterin tum takımları yenen bu sezon.En iyisi Fenerbahçe kadrosu demekki. Madem öle.Budur. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Nasıl yani tüm takımları yendi? ligin tarihin en düşük puanlı şampiyonluklarından biri oldu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Cintonik yine Serie A da inter i fenerbahçe zannetmiş. bu çocuk beceremiicek bu futbolu üzülüyorum haline :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Serdar alexten katbe kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: ama serdar dediğiniz adam bütün sezon beşiktaş savunmasının önünü koruduki o savunma aslında rezil bir savunma ve facia bir kaleci ile ligin en az gol yiyen takımlarından biri oldu herşey saldırmak değil 3 cümle içersinde kendinle çelişmeyi nasıl becerebiliyorsun bi anlat bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: bLackcha0s üye [şikayet et] § 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:21 [ özel msj ] Serdar alexten katbe kat iyidir. sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj asıl çelişki budur ya bi kere alex ve serdarın oynadığ yer aynı da mı bu adamları kıyaslıyosun eğer böyle bi kıyaslama içine girersen futbol biligini ya sorgularım yada öle bi bilgin olmadığını düşünürüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bi bilgim yok :( ama ali bilgin iyi topçu... ayrıca Serdar>Alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bilekçim.Her maçı kazandı demiyorum.Ligde bulunan takımların Denizli hariç hepsini yendi diyorum.Başta Beşiktaş Jimnastik Klubu ve Gs olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Serdar Alexten iyiymiş.Puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya gözünüzü seveyim saçmalamayın ben futbolu bilmiyorum diye bas bas bağırmayın serdarla alex bi kere aynı mevkiide değil olsa da olmasa da alexle serdarı farklı kefelere koysak serdarın olduğu kefeye 2-3 tane daha serdar koymak gerekir en az fenere geldiğinden beri 92 maçta 59 gol bir o kadar asist yapan bir futbolcudan bahsediyorsunuz ve sezon başında kariyerinde 200 golü aşmamışmıydı bu? [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 07:28 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Serdar Önder - Lugano - Edu- Ümit Özat Deniz - Aurelio - Alex - Appiah Kezman - Tuncay Yedekler Volkan,Serkan Balcı,Tümer,Deivid vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Şu ilk msjlara harbiden güldüm ya.. İnsanlar birbirlerine laf sokmak için resmen yarışıyor bravo ... Ben de bi ara yazıcam buraya ilk 11'imi ama bi arkadaşın da yazdığı gibi bu sezon'da bu iğrenç, kalitesiz futboldan 11 çıkarmak gerçekten zor... kötünün iyisini seçicez artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Serdar Önder - Lugano - Edu - Ümit Tümer - Aurelio - Appiah - Tuncay Alex Kezman Yedekler: Volkan Kemal Serkan Can Deniz Selçuk Semih David Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Serdar Önder - Lugano - Edu - Ümit Tümer - Aurelio - Appiah - Tuncay Alex Kezman Yedekler: Volkan Kemal Serkan Can Deniz Selçuk Semih Deivid [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:12 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 flood yapmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yılın 11'ini falan bilemiyorum fakat, bobo bu yılın en başarılı yabancısı ünvanı için alex ile kapışabilir. 20 gol attı adam kupa ve ligde, uefayı saymıyorum. bu adam için iyi değil diyebilecek birisi varsa sonuna kadar kapışırım zira benim için bir forvetin başarılı olması attığı gol sayısıyla da doğru orantılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 benim 11: ..................lucifel ares...cintonik...eagle_dnz...madcat lorrotar....lucky....toggie.......eternal ............fistan.......smoke td:nocom başkan:blackchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Serdar Önder - Lugano - Edu - Ümit Tümer - Aurelio - Appiah - Tuncay Alex Kezman Yedekler: Volkan Kemal Serkan Can Deniz Selçuk Semih Deivid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 osuruktan kadro yazmayın 19 kişilik kadro olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: cemad üye § 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- benim 11: ..................lucifel ares...cintonik...eagle_dnz...madcat lorrotar....lucky....toggie.......eternal ............fistan.......smoke td:nocom başkan:blackchaos cemad sağ açıkta oynayabilirim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar