Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garantisi olan güneş gözlüğü

Mavi

Öne çıkan mesajlar

4-5 ay önce rayban güneş gözlüğü almıştım.

Geçen gün yere düşürdüm ve camı belirgin şekilde çizildi.

Garanti belgesi, kutusu tüm materyalleri duruyor hiç birini atmadım.

Saat camı gibi gözlük camınında silinmesi mümkün mü ? Özel bir madde ile silince çizikler çıkar mı ?

Ya da asıl sormak istediğim şu ben gözlüğü aldığım yere götürsem kaza ile yere düşürdüm diyip dürüstçe doğrusunu söylesem garanti süresi içinde değiştirebilirmisiniz desem yaparlar mı acaba ?

Garanti belgesini okudum son maddede şunlar yazıyor.

Kullanım hatası sonucu oluşan, camın veya çerçevesinin çizilmesi, kırılması, deforme olması gibi kusurlar ile, ürünün kullanma kılavuzuna aykırı olarak kullanılması sonucu oluşan arızalar garanti kapsamı dışıdır.

Gözlük alıpta bu durumla karşılaşan var mı hiç ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yanı ne hata verebilirki gözlük garantisi olsun

mavi ekranmı vericek gözlük?

Güneç gözlüğünü çıkarmek istediğinizden emin misiniz?

Evet...............................Hayır...............................İptal

findows gözlük

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 00:12 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

taktığında buruna değen parçalar var ya (adı ne bilmiyom) o düştü mesela gidip grantiden yararlanabiliyosun yada taşlı bi gözlük aldın taşlarından bi kaçı düştü aynı şekilde taş temin ediyolar veya vidası düştü falan filn böyle ufak şeyler garanti dediğin
Sosyal ağlarda paylaş

vidası çıkmış, camı dusu ve cizildi diceksin ozaman

nike numaralı gozlugum var ve rezalet bişey, kesinlikle almayın

burun parcası gevser duser, gozluk durmadan kayar kafaya oturmaz, vidaları durmadan gevser lacka olur duser, 1242432 problemi gozluk, allahtan aldıgım yer tanıdık, gidiyorum onarıyolar da, rezalet bişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...