GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 arkadaslar bu konuda bilgi sahibi olan kisilerin yardimini bekliyroum bu yil muhakkak uniye girmek istiyroum baraji gecemeyebilirim ancak parali parasiz sorun degil hangi uni hangi bolume kesinlikle para ile girebilirim?? bu yetenek sinavlari fln ila bi yolu olmali bilgi paylasminizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 barajı geçemeden hiçbir yere giremezsin. Önce baraj! sonra eğitim bölümü. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:41 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 barajı gecemezsen hıcbısey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Evet, baraj şart. Ki gerçekten barajı geçmek hiçbir şey değil ki? Yani öss ye sadece 2 hafta çalışıp da barajı geçememek bile mümkün değil bence pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 baraji gecemezsen yurtdisinda okudugun bile sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 barajı geçemezsen adamdan bile sayılmazsın. :S bana babam öle demişti geçemediğimde napiim :( [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bnm bildiim baraj falan hikaye %lik önemli. %100 le alan bölümler var (bkz: çankaya bilgisayar - matematik). Paralı okumak zor değil her yere girebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yanlıs biliyorsun demek ki.cunku oyle degil barajı gecmek sart. istersen trilyar paran olsun barajı gecemedıkce ozele bıle gıremezsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 barajı geçemezsen meclise bile giremezsin barajı geçemezsen gol atamazsın barajı geçemeyen derede boğulur barajı geçemeyene kız verilmez barajı geçemeyen okyanusa hiç girmesin barajı geçemeyenin çükü kopsun.. gibi halk arasında farklı deyişler, görüşler, düşünceler var.. das-aAa haber ajansı Pamukkale / Artvin karayolu 28.km'den bildirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Baraj insanin kendine yakisani giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 tmm apaçi nie eziosun ki =/ barajı geç o zaman istediin yere girersin (ama dandik bölümlere... ne biliim barajı geçip parayla mühendislik okumayı bekleme) [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:55 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 efkarlandim ben iciyim en iyisi belki ozaman baraji gecerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yok be para varsa baraj falan kar etmiyor. amerikaya falan gidebilirsin için rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: efkarlandim ben iciyim en iyisi belki ozaman baraji gecerim :P la otur çalış ne içiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ne içsin! adam dersleri içiyor dersleri! iç evladım, iç.. aferrrrinn! yarasın.. biyoloji de iç.. iç iç iç iç! dik kafana dik dik dik! haah şimdi oldu işte.. "aa nane likörü.. bayılırım" adile naşit.. sanırım gülen gözler filminden [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 21:14 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: "aa nane likörü.. bayılırım" adile naşit.. sanırım gülen gözler filminden neşeli günler'de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 baktım.. gülen gözler imiş.. neşeli günler de müjde ar yok sanırım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aklıma nedense şu geldi! KC --> kurabiye canavari KG --> kutuphane gorevlisi KC - bana bi kurabiye bi sut KG - burasi kutuphane, kurabiye ve sut yok KC - o zaman bana bi kitap bi kurabiye KG - yaw burda kurabiye yok KC - o zaman bi sut bi kitap KG - yok diyorum sut yok KC - o zaman bi kurabiye bi limonata ne biliyim.. +barajı geçemedim ama girmek istiyorum -olmaaaz +hmm o zaman yüzdelik dilime göre alsak - (o_O?) __________ sıkmayın canınızı bu sene olmaz ise seneye girersiniz.. önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yanlis bilgi verme levie baraji gecemezsen yurtdisinda okudugunda sayilmiyor yok tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Hiç ÖSS'ye girmeden gayet yurtdışına gidip okuyan, mezun olmuş ve askerliğini erteletmek için YÖK'ten üniversite veya dengi okul belgesi almış arkadaşlarım var. Dolayısıyla baraj geçmedikçe yurtdışı sayılmaz diye bir şey olmaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 4yıllık bölüm tercih etmek için 180 2yıllık bölüm tercih etmek için de 160 barajını geçmek gerekiyor sayılar değişmiş olabilir ama yine de tercih yapmak için barajı geçmen gerekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yurt dışı için öss ye gerek yok. rewendor doru sölüyo. bakınız örnek verleim aquila öle değilmi aquila? -evet cuce bu aradayurt dışına kabul edilmek gibi bi prosedurde varkı oda baya zor bi olay, oss barajı cok daha kolay. ki zate yurt dışı için applicationları coğunun tarihi gecmiştir bile [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 21:50 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Hangi puan türünden girmeyi deniyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yurt dışı neresi daha güzel? ukrayna rusya bulgaristan kıbrıs? Yani yakın olarak yurt dışı nerede hayat/geçim/okul geçerliliği en yüksek neresi var ? Bobey umudu kesti sonunda benden :D Gitmezsem askere alcaklar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 barajı geç üniversiteyi kap..ayrıca barajı geçersen paranla mühendislik de okursun farkmaz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar