Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 haa bizim guildde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yalan ya kaybolan kim varsa outlands de diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben anlamıyorum nasıl kayboluo bunlar, Heartstone denen bişey var kardeşim! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Bence o kadark arakterli değil, shandu'ya ayıp olmasın diye tyrandeya laf etmiyo yanında, ama sonra arakasından konuşuyo falan. hatta tyrande bunları kurtarmak için kendini feda ediyo nehre kapılıp gidiyo, maive stormrage'e undeadler parcaladı onu bi bakıyosun meğerse kurtulmuş kız tyrandede bunu biliyomuş ama stormrage bırakmasın peşini illidanın diye sölememiş. ama sorsan daha night elf adaletinin koruyucusudur kendisi. maiev bir warden tyrande bir priestess , warden in nightelf kültüründeki yeri biraz farklı münzevi hayat yasayan kökten dinci doğrudan elune a hizmet eden tipler yani inancları ile arasına priestess sokmamak gibi bi huyu war ;p denk seviyede yani toplumsal rütbesi illidanı da ondan izinsiz serbest bıraktığı için gıcıgı war (zannımca malfurion a da inceden yanık bu arkadaşımız bi dediğini iki etmio) kendisi tam bi nightelftir , hastayımdır uğruna ölüme giderim fln yani laf söyleyenide cüce müce dinlemem yere gömerim xD hemen senaryo yaziim, maiev gelsin illidan fightinda desin avenge has come to you! summon atsın sargeras adasında ölen nightelf wardenlerine (bkz.naisha - w3 maiev skilli) archimonde tadında yesinler o ruhlar illidanın poposunu ;p p.s. eet aşığım maiev e ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Muradin, kılıcı ben alacam hede hödö diyip kılıç yüzünden ölen cüce değilmiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben alicam demio, Mal Arthas açlığından atlio kılıca, o dur dio. Ama yatio tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tiksiniyorum nightelf lerden. tikky gibi bisiyler zaten eheh @oktayca muradin kilici alacam diye olmuyor. arthas'i kilici almadan once uyariyor yapma etme evlat sakatlik cikabilir diye. arthas ise "bedeli ne olursa olsun kilici istiyorum" diyor ve bedeli arkadasi muradin'in olumu oluyor. sonrasi malum zaten. bizans surlarina girmis kara murat, operasyon yapan polat alemdar gibi girior azeroth a tas ustunde tas govde ustunde bas birakmiyor. yahu eklemeyi unutmusum, muradin diyince aklima onun dwarflari ile arthas in muhabbeti geliyor: dwarf: yer rotting bastards! arthas: muradin's dwarfes? doesnt anyone stay dead anymore? [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:25 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 işte arthas mangekyo sharingan'ı açmak için en iyi arkadaşını öldürüyor ehu şaka maka böyle fallen hero karakter hikayelerinde sık görülen bir klişe en yakın arkadaşın fallenlığa geçiş rite of passage'ı kıvamında öldürülmesi. muradin zaten baştan bu rolde ölüme mahkumdu maalesef, arthas'ın hikayesinde "vaaay herif en yakın arkadaşını gözünü kırpmadan öldürdü" denmesi için konmuş bir karakter maalesef. valla bazı spoilerlarda gördük zaten, maiev'in rolü büyüyecek gibi black temple o şekilde sonuçlanıyorsa. wow introsunu seslendiren ses maiev'e aitti zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Illiadan'ın yukarıdaki bir linkteki son sözleri imba yalnız, adam ölürken ezip gidiyor Maiev'i. Muradin'den çok Uther öldüğünde üzülmüştüm ben, ne bileyim cücelerin ölümü pek koymuyor bana, herhalde insanların ölümlerini tasavvur etmek daha kolay geldiğinden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 muradin dediğim gibi maalesef plot elementti sadece arthas'ın hikayesinde. uther kendi başına obi wan gibi bir karakter ehe ekleme: maiev yeni bir hedef bulur kendine, dert etmez.. :p [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:36 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bütün herolar uyduruk, murloclar esas kuduruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya imdat muradinin tipini hatırlamadıgım için google da grafik aramaya muradin yazdım ilk sayfada 2. satırda bu resim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 resim imzanla bütünleşince ayrı bir anlam kazanmış (Soyut yaklaşım) ALKSDJLAKSJLSGKJLJKG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 [spo][/spo] böle bişidir muradin. tabi şimdi ceset olduu için undead die kaldırsan tam böle gözükmeyebilir. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:46 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Muradin'in sakallar biraz daha kirliydi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Muradin Bronzebeard [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:32 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ILLIDAN ın action figürü çıkcakmış aralık ayında bu aralar başlayan bi dc unlimited wow serisine bağlı olaraktan. oyunda ölse bile kalbinizde ve monitorünüzün kenarında yaşatabilirsiniz ehe [spo][/spo] 13 inç miş total uzunluu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Abi illidan adam deil fln demişsinizde çok taşşaklı birisi kendisi.Ki Skull of Gul'dan a sahip Gul'dan ın hafızasınıda kullanabiliyor ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 pfff bu nihilum yüzünden gaza geldim oyunu yüklüyorum şimdi, 500mb patch var, finaller bittiği gün açıcam accountu dsfsdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sam in yazdıklarını okuyunca icewind dale 1 in cinematicleri geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi bu topic yüzünden kapattığı accountu kaç kişi açtı benim dışımda, sayabilir miyiz ? kendimi yalnız hissetmek istemiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bence account u acmadan once attune felan bir bakin, yeniden kapatmak isteyebilirsiniz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben açtım topiği ve o sırada accountum kapalıydı , ve şu an açık tekrardan. Kendimi bilerek ölüme sürükledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Azgalor down by Curse: World first kill 4. boss da indi Hyjal'ın. Archimonde kaldı bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Abartılacak birşey değil şu anda indirilen bossların hiçbirisi. Azgalor ve Teron dahil, PTR'da öldürülmüştü zaten. Asıl mesele, örneğin The Essence of Souls - Archimonde - Mother Shahraz (ki nerede olduğu bile bilinmiyor) bunları kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar