Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir adet çılgın.

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

şimdi bizim okulun klon bi sözlüğü var.ben bu sözlükte bi adama sünepe dedim ve adam çılgın oldu bi anda.okulda yakalarsa iyi temennilerde bulunacakmış.bi de ben modum orda şimdi, adamdan özür de diledim ki dileyecek bi şey yapmadım.bu adam benim galerideki fotğraflarıma filan bakmış, aklıma kazıdım filan diyo.
ben inanıyorum ki bu adamı döverim.ama dediğim gibi işte bir adet çılgın kendisi, sonrasında iyice kafayı yiyip bela olabilir ve bizim bi zirve var yakında, demiş ki ben orayı 7 adamla basarım.lan 60 kişi olucaz orda, üfürsek uçarsınız dicektim, iyice dellenir diye demedim.
şimdi ben bu adamla oldu da yüz yüze geldim, napim ?
Sosyal ağlarda paylaş

adamın selamı yumruk olur inan bana.
adam tatlı dilden anlamıyor.hiç yoktan(sünepeden kavga mı çıkarmış) böyle bir şey çıkaran adam da zaten ya fantastiktir, ya dayıdır.

artık öyle dayılaşırız karşılıklı, sonrası allah kerim ne diyim.

[ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 12:11 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen çocugu kestirebiliyosan yani gördüysen biyerden falan..arkadaşların vardır mutlaka sana böle günlerde ve durumlarda yardım edicek..topla onları tuvalette biyerde çekin köseye agız burun patlatın iki tane..
yalnız sen konuşma cocukla arkadaşın konussun
senin korundugunun farkına varsın o fantastik kahraman.
istersen sende konuşabilirsin ama farketmez olaylar uzamaz daha fazla eger cocuga iyi ayar verirseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu gerek yok öle olaylara bu işler gösteri işidir..
Orda showunu iyi yapıcan cocuk yanına yaklasmaz bidaha..tokatlıcan biyerlerde cocugu eli ayagı titremeye başlar zaten =D
sen hiçbisekilde cekinme korkma arkadaşlarınla beraber git gözdagı ver cocuga..
6 kişi geliyosa 16 kişi gidicen sayınızı üstün tut herzaman

[ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 12:21 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...