HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 şimdi bizim okulun klon bi sözlüğü var.ben bu sözlükte bi adama sünepe dedim ve adam çılgın oldu bi anda.okulda yakalarsa iyi temennilerde bulunacakmış.bi de ben modum orda şimdi, adamdan özür de diledim ki dileyecek bi şey yapmadım.bu adam benim galerideki fotğraflarıma filan bakmış, aklıma kazıdım filan diyo. ben inanıyorum ki bu adamı döverim.ama dediğim gibi işte bir adet çılgın kendisi, sonrasında iyice kafayı yiyip bela olabilir ve bizim bi zirve var yakında, demiş ki ben orayı 7 adamla basarım.lan 60 kişi olucaz orda, üfürsek uçarsınız dicektim, iyice dellenir diye demedim. şimdi ben bu adamla oldu da yüz yüze geldim, napim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 selamlaş önce, sonra ne yapacağına karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Böyle deliganlıları affetmemek lazım. Önce düzgün bi konuşmaya çalışırsın, sonra bu adam büyük ihtimalle girişmeye falan kalkar, o zaman kırarsın ağzını yüzünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Zaten böyle tipler bakar eğer sen souk kanlı ve olacaklara hazır gibi duruyosan kuyruğunu bacaklarının arasına alır. İki laf yapar uzar gider. Sende üstelemezsin bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 adamın selamı yumruk olur inan bana. adam tatlı dilden anlamıyor.hiç yoktan(sünepeden kavga mı çıkarmış) böyle bir şey çıkaran adam da zaten ya fantastiktir, ya dayıdır. artık öyle dayılaşırız karşılıklı, sonrası allah kerim ne diyim. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 12:11 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Dorn un bu tipler icin muthis bir aciklamasi vardi.. "Ilk adim delikanlisi" ilk adimi atiyor bakiyor tirstin geliyor ustune sie dedigin anda donup uzaklasiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 dal abi, arkandayız paticik ekibi olarak. şşt nerdesiniz lan ? ana gitmiş hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Sen çocugu kestirebiliyosan yani gördüysen biyerden falan..arkadaşların vardır mutlaka sana böle günlerde ve durumlarda yardım edicek..topla onları tuvalette biyerde çekin köseye agız burun patlatın iki tane.. yalnız sen konuşma cocukla arkadaşın konussun senin korundugunun farkına varsın o fantastik kahraman. istersen sende konuşabilirsin ama farketmez olaylar uzamaz daha fazla eger cocuga iyi ayar verirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 baktın olay tırmanıyo, kafa atma pozisyonu ftw, el omzuna, ordan enseye dogru uzansın, istedigin an çek koy kafayı, ordan sora kendine gelemez zaten, hala inanıyosa koy karnına yumrugu/tekmeyi disable, benim tercihim böledir, agız burun kırıp pislik cıkarmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yahu gerek yok öle olaylara bu işler gösteri işidir.. Orda showunu iyi yapıcan cocuk yanına yaklasmaz bidaha..tokatlıcan biyerlerde cocugu eli ayagı titremeye başlar zaten =D sen hiçbisekilde cekinme korkma arkadaşlarınla beraber git gözdagı ver cocuga.. 6 kişi geliyosa 16 kişi gidicen sayınızı üstün tut herzaman [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 12:21 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ehah şiddet manyağı oldum burda. :p ya iki höyt derim ya işte gider dendiği gibi, ya da allah ne verdiyse suratına bi tokat aşkederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bana gonder genc gerekeni yapariz, eyw gozumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hey barmen bana bır bıra yanımdakı fıstığa bır tekıla dıyeceksın..hıç bır sorunun kalmaz bak gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ilk sen vur. ilk vuran kazanır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lan olum yapma bak dersen olay çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 aklımdan geçmedi değil. ben gidiyorum okula, si yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Normal davran ama sürekli gelecek bi darbeye karşı tetikte ol. İyi davran bir ölç durumu ne napıyor ne diyor falan konuş. Üstüne saldırmaya kalkarsa da sürpriz olmasın ama senin için hemen savuşturmaya hazırlıklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Senin adın ne? Diye sor cevabın ortasında kafayı geçir Ama şiddet tavsiye etmiyorum :P Konuşarak anlaşın ama ezdirme kendini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Dayak ruh sağlığına iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Eğer yazdığın doğruysa zaten adam sana sorun cikarmaz , eger salladıysan, zaten haketmissin gecmis olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 kavga et istanbula gelince sizin okulu basarız haydarinnay nidalarıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Sadece 7 adammı getircekmiş? zuahah harbi sünepeymiş iyi demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 sen arayacaksın, nargile cafeye çağıracaksın, oturcaksınız iki kişi masaya, derdini anlat diyeceksin. özür dilemeden eyvallahlaşacaksınız. kapancak bitcek olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o değil de çok komiğime gitti benim yaw "7 adam çağırırım!" eehehue abi niye 7? çok komik lan. böle olaylarda sayı verilirmi yaw. hadi 300 spartalı getiricem falan dersin tamam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 voys'un kisi en mantıklısı .bela sonuçta adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar