Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 1. Claire 2. Charlie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 jack'e uyuz olanları burdan kınıyorum, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Shannon ve Boone. Ben şuan ilk sezonu izliyorum. 16. bölüme geldim. Şuana kadar ciddi gıcıklar. Diğer bütün karakterleri seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Maykıl tabiki yapmadıgı hainlik, kolpalık kalmadı adamın bide saçma sapan davranışlar. 2 numarada ise Sovyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hehe sevmediğim karakterlerin yedek kontenjanında Claire bende başa oynuyor arkadaşlar.Jin'i ilk gördüğümde kütük sanmıştım , ya mal mal bakıyor ya bağırıyor , onda bile karizma bulmnaya başladım zamanla.Artık Sawyer'dan nasıl nefret ediyorum siz tahmin edin. Not : Kılçık insan Sawyer'i adadan göndersek adadakilere iyilik mi yapmış oluruz yoksa dış dünyadakilere kötülüklerin en büyüğünü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 1. Sezon için Claire Micheal Lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 1 ve 2 sonuna kadar. 1 Michael (ana ve libby i katletti namussuz) 2 Charlie (Sawyer ı kanıp yapmaması gereken işler yaptı) 3 Kate (Ne olduğu belli değil daldan dala) 4 Shannon (Hava alanında sayidi terörist yaptı sonra aşık oldu lol :) çok kaprisli ve bencildi allah rahmet etsin.) [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bi spoiler yapsaydın be. neyse ilk sezonda sevmedğim rousseau ve jin in ilk tripleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Şişman çocuk. Böyle nefes nefese kalıyo sürekli. Bi işe yaradığı da yok. Geçen günkü bölümü izledim ezdiler çocuğu. Oh be rahatladım valla. Ölsün o ya korku filmlerindeki şişman çocuklar gibi olsun sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sawyer lock micheal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Michael ve Claire'den kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum :P Jack'i de genel tavrı yüzünden pek az seviyorum. Edit: Ha bi de unutmuşum, Ana-Lucia Cortez. Sokakta görsem döverim sdfdsds. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 03:09 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 henüz ilk sezonu gördüm sadece, sovyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sovyır benim de. aslında hepsini birden sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Michael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ilk sezon için: Kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 İlk 2 sezon 1- Charlie (Geçmişi izlemekten bile nefret ediyorum) 2- Claire (Doğurması ayrı bir dert,Doğurduktan sonrası ayrı bir dert Charlie ile olan kavgalarına nasıl uyuz oluyorum anlatamam) 3- Shannon (Gıcık bir rol vermişler kıza olması gerekeni oynuyor napsın) En sevdiğim adamda Sayid 2 meşale bir yorgan götürdü kızı Jack gibi pasif çıkmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu arada sawyer diyenlere soruyorum sawyer olmasa bu dizide nasıl gülerdik :D [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 08:50 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 jack, kate, michael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 şişko var gülmek için zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ince espirilerin hepsi sawyer dan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 claire hayatımın aşkı öyle demeyin hehaseh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sawyer dizinin en delikanlı adamalrından biri. Huysuz muysuz ama dürüst en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 uplamayın kardeşin , hatırlatmayın :(((( aylar var daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 olm mumu bırak millet claire den nefret etsin eğer hayatının aşkıysa.. sana kalır işte :) ki önce beni yenmen gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1- Juliet 2- Michael 3- Shannon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar