porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo] [/spo] [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:56 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Dps ile ilgili wow forumlarında bir yazı var bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 warriordan iyi tek tank m1 a1 dir. hiç 20 men üstü dungeon yapmamış biri olarak gördüğüm kadarıyla tbc de dahil olmak üzere durum warrior>druid>paladin şeklinde. tabi bu eşit gearlar ve lvllar söz konusu olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 full kz tanklamış birisi olarak paladin absürd bir şekilde daha iyi aggro alabiliyor bazen bonepart demişki mitigation (daha az damage alma diyelim) aggro buildden önemli değildir diye. bazı yerler varki mitigation farkediyor şu aralar fury takılıyorum ve gördüğüm druidlerin hayvan gibi crushing blow yediği warriorda bu yok mesela thunderclap debuff u olan bir mob %20 daha yavaş saldırıyor shield block açıkken ( ve kendindede 25 block olduğunu farzediyorum) 5 sn içinde sürekli 400-600 arası bir damage i absorb edip crushing blow tehlikesinide ortadan kaldırıyorsun. paladinin aggro üretimi holy fury(yada böyle bişey adını unuttum holy spellerin threat %75 artıyor) abilitysinden geliyor.böyle olunca spell damage giymek gerekiyor spell damage giyince mitigation değerleri düşüyor(dodge block vs) yani paladinin tanklığı 5 manlerle sınırlı. yinede warrior olarak shaman altımla oynarken heryerde warrior seçerim.çünkü druid hayvan gibi epicler giymiyorsa warriordan daha fazla damage alıyor.bazı instancelarda düzgün gearlı tanklara sadece earth shield yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Crushing blow def le ilgili değil mi? Eskiden olsa tank eşyası azdıda imdi çokmuş diolar. Ama evet Kalkan eksikliği çok büyük dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 mitigation muhabbeti bazi bosslarda onemli mesela bende nazani paladin tanklasind iyorum hatta druid tanklasin ben 2 h le vururum diyorum ama buyuk instancelarda mt warrior olmak zorunda bunun en basit nednelerinden biri paladin de taunt icin man agerekirken rage denen sey bir tankta her zaman full geziyo aldigi dmgdan yane dmg almak warriorun isine yariyo paladinin deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 crit defle alakalı crushing i sadece shield block engelliyor bence instancelarda warrior mt ama gruul tanklayan piskopat druidlerde var alttaki gibi [spo][/spo] [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:28 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Druidler genelde offtank oluyor Gruul'a ama fazla iyiyse belki MT olabilinir, zor ama. Grow'lar arttikca ozellikle, bi crushing 100% goturebilir cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 "troll den adam paladinden tank olmaz" - george w. rush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 uzun kulaklılara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 aggro building'de paladin çok iyi. hatta warrior'dan iyi diyebilirim. multiple aggro building'de rakibi yok. paladinin esas sorunu mitigation ve hp pool, (warrior önemli bir fark basıyor, e warriora da druid basıyor) taunt süresinin %50 gibi gerizekalı bir miktarda uzunluğu ve bazı tank utilitylerinin eksikliği. bu da blizz'in denyoluğundan ötürü. ayrıca paladinin bir diğer sıkıntısı da tank buildin başka hiçbir boka yaramaması ve solo kapasitesinin sıfır olması. aklı başında bir paladinin tank build yapması için hiçbir neden yok. ne pvp yapılır ne doğru düzgün farm. bir diğer sorun da halen itemization. bütün tank plateler warriora göre hazırlanmış durumda paladin-only setler hariç ki onlar da embesil 5 parçalıklar. aggro doğrudan spell dmg ile bağlantılı ve bu açıdan sıkıntı çekiliyor. itemization halen kötü, yamada biraz düzeltecekler. bazı arkadaşlar "manası biter" gibi dayanaksız şeyler söylemişler, biraz araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum. evet paladin warriora göre daha zayıf ama bunun nedenleri belli, mananın bitmesi ya da aggro tutamaması filan değil. sonuç olarak tavsiye etmiyorum kimseye. zaten birazcık olsun avantajı olsa paladin tanklar görülürdü etrafta ki oyunda şu an en az görülen spec, retri paladin ve oomkin bile ilerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 en iyi aoe tank prot paladin, tanımam üstüne, hepsiyle tankladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: tank olmemek deil mobu ustunde tutmaktir O halde affinity almamış shadow priest üstüne tanımam ben ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paladin'den hiç bişi olmaz bunu boyle bilin ne tank olur ne dps olur o ancak kendini heallemekle tatmin eder. Pilav healleriyle tanklari ayakta tutmaya çalışırlar. diger classlarin attigi healleri goze getirmeyip kendileri ile ovunurler. Paladin = Işık Oyunu (kanmayın) gelelim tank olayina paladinle bi Prince tanklar mısın ? beynine sen daha crush yememişsin Prince'den soyle ışık oyununu benzez crush 6000 + 7000 + 8000 * Main Tank ******** DOWN * said: bir diğer sorun da halen itemization. bütün tank plateler warriora göre hazırlanmış durumda paladin-only setler hariç ki onlar da embesil 5 parçalıklar paladin'den sadece pilav heal atan healer olur. Sunuda unutmamak gerekir. Eline her shield alandan tank olmaz... [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 09:54 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 tabiki warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Zergling, baska oyun mu oynuyorsun sen? En mana efficient healer paladin oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 zergling tanklıgın kitabını yazmıs gibi konusuyo korkuyorum valla bizi de tanklıycak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 valla 2 sene warrior oynadım 3 tane 60 warriorum var, 70 paladinim var paladin daha rahat tanklıyor 5men instancelarda, kim aksini söylüyosa kassın bi warrior bi pala görüsn. raide gelirsek druid de paladin de yalan oluyor haliyle, zaten olmasa at çöpe warrioru ne işe yaricak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 krul blade + flaming skull shield'li paladinler görmek istiyorum ben daha çok. gerçi boe'ler artmıştır şimdi, ama olsun. beni kırmayın. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 13:28 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 pilav heal atiyor ama manasi bitmiyor oyle bişi D: patch'den sonra ne olacak bakalim mana catur cutur bitince. ayrica 205 ana per 5 sec. (in combad ) regenim war boss yatana kadar 4 k manam kalıyor. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 14:24 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 birçok guild main tank olarak paladin kullanıyor paladin çok daha seri aggro built edebiliyor buna güveniyorlar ayrıca bir warrior kadar dayanıklı üstüne healde atıyor yemede yanında yat paladin bence düzgün oynanırsa çok etkili bir tank ama warrior diye bir class olduğu sürece benim main tankım warrior herkes yerini bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 warrior'un main tank olduğunu tartışmıyorum bile. 60 öncesi, aq20ler, onyxler demiyorum tabi, 5men instlere uzun süre tanklık yapabilirler. tanklık yapabilmekte meziyet işi tabi, warriorun tanklayamadığı sv'yi dru tankıyla 1 saatte bitirip çıktığımdan bilirim, allah insana noob tank vermesin. üstünde greenlerle tanklayacam diye yırtınanları heallemeye layık görmüyorum bile. gold spammerın whisperından, tankın lamerinden kaçacaksın arkadaş fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Warrior, Druid, Paladin.Üçününde iyi ve kötü yanları var bence. Paladin: Hızlı Aggro yaratır, Birden fazla mob u rahat tanklar.Yüksek Block'u vardır.Druid e göre daha az crushing yer.Fakat crushing blow'ları combat table'dan kendi isteği ile çıkartamaz.(bknz. warrior ).Şu sıralar biraz gear sorunu çekiyor gibiler. Warrior:Druid ve paladin ile karşılaştırıldığında biraz yavaş başlar threat yaratmaya.Dengeli bir classtır.Epicleri aldıkça imba olur.Shield Block, Improved Thunderclap gibi abilitylerin kullanımı ile nerdeyse Crushing Blow'lara immune olabilir.Ayrıca Moroes gibi encounterlarda çok yönlü avoidance özellikleri ile nerdeyse bütün encounter ile sadece 3-4 gouge dan fazla yemediği zamanlar vardır.Bir çok duruma uygun tanking özellikleri vardır.Shield Wall, Last Stand, Challanging Shout, Disarm, Demo Shout, Shield Block, Thunderclap vb.Genellikle main tank olarak seçilirler çünkü çoğu encounteru tanklıyabilirler.Ayrıca talentlar ile gelen %6 magical damage reduce ve spell reflect ile iyi iş yaparlar. Druid: Yüksek Armor, HP, Dodge druid'in ana özelliklerindendir.Rage kullanmasına rağmen warrior'dan daha hızlı threat yaratır.Multi-mob'larda Paladin kadar iyi olmasa da warrior'dan iyi olarak kabul edilir.Ayucukken pot kullanamaz, Crushing Blowlara karşı zayıftır.Trash mobları tanklamak için idealdir.En önemlli özellikleri tek bir talent ağacında hem dps, hem tank özellikleri taşımasıdır.Hemen gearını değiştirip dps ye geçebilir. Bana sorarsanız WOW'un asıl tankı Warrior'dır.Fakat bu druid ve paladinlerde tanklayamaz demek değil.Sadece hem talent hemde class özellikleri hem de itemization nedeniyle warrior bir adım daha önde bence. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 16:03 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar