Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 şimdi bu o kadar iyimi ya oyun , seyrettiğim videolarda pek bir garip geldi gözüme animasyonlar filan ? Alınmalı mı yoksa Boom bu da patladı yazıları çıkmaya başlayıncaya kadar beklenmeli, ondan sonra karar vermeli mi ? ciddi ciddi gına geldi yarım yamalak oyuna para vermekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 git ot böcek topla kes tipi questler de var ama asıl bomba puzzle tipi questler.ciddi bir bilgi birikimi isteyen puzzle questler var.batı felsefesi gizli tarikatlar din popüler kültüre vurgular sıkça geçiyor.henüz başlardayım çok ahkam kesmek istemem ama değişik bir soluk getirdiği kesin.bi deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oyun çıktıktan 1-1,5 ay sonra halen konuluyorsa burada tutmuş demektir. Yoksa millet baymıştır. O yüzden beklemekte fayda var. sadece bunun için söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 gw2'ye 2 ay var, hemen tuttu tuttu, yoksa ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sen ne zaman gw ci oldun sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 28 agustosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Velevki hepimiz bu oyuna kaydık. yokmudur bir guild girişimi?:) olacaksada hangi faction seçicez .yada oyun öylemi işliyor? yani dragon seçip sonra illimunati birinin kurdugu bi guilde girebiliyormuyum? yada herkez templarmı olacak nedir hisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 puzzle lar oyun boyu surecek mi yoksa sadece baslarda mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 biraz bekleyin derim ben almadan once. oyun cok iyi ama herkese gore degil. animasyonlar balta, savaslar bayik, puzzle questler kazik ama nefis, grafikler guzel ama sorunlu sistemi yakacak yakinda o derece kasiyor.. 28 agustosda gw2 ye kadar bekleyemem diyorsaniz d3 veya bu. ama ciddi sabir istiyor bir sure sonra. grup olmadan da cok zorluyor. birde questleri tekrar tekrar yapmak gerekiyor AP ve SP puanlari icin oda bayabilir, d3 de item icin burada puan icin farm yani. bak sevgili funcom : sen fikir uret birak o oyunu baska basarili firma yapsin bu kacinci. super fikirleri sacma sapan animasyon ve oyun motoru ile batiracaklar gene. yepyeni bir sistem ve degisik bir mmorpg ariyor eski tur adventure oyunlara ilgili iseniz buyrun. like me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Son betaya girdim de, grafik motoru aşırı hantal hakkaten, savaş işleri de bayık biraz. Çok ümit vaadeden bir fikri daha çöpe atmış Funcom, Conan'ı WoW exp'ten 3 ay önce "paralı beta" denebilecek kadar erken çıkartıp batırdığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 herkes grim'de mi oynuyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 çok gaz oldum valla gameplayleri izleyip oyun çıktımı şuanda= yoksa halen betadamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cıktı bildiğim yada early access weekde. işler azalsın giriyorumbende hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 çıktı çıktı ben cerberustayım ama çok fark etmiyor tek server olayı ile istediğin servera ışınlanabiliyosun.Şuan gayet zevkli gidiyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 şu tek server muhabbetini Age of Conan'a taşısalar geri dönücem herhalde. karkater transfer ile uğraşmak istemediğimden fury serverında pve bulamadığımdan biraz da ara vereyim diye oyunu bıraktım. şu an pve ihtiyacını Diablo 3 ile karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Oyun fena değil bence, animasyonlar vs falan diğer oyunlara göre dandik olabilir ama 2 tane dungeon'a girdim ikisi de fena zorlukta değildi mal gibi tank/spank değil en azından. Investigation questleri de güzel zaman geçiriyor. Pvp'ye çok bakamadım da fusang wars biraz gangfest gibiydi. Denenebilir bence oyun, potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 oynayan varsa şunu sorayım: elimize tabanca alıp bir yandan büyü çekebiliyor muyuz? yoksa item swap mı yapacaz? bi de item swap nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 1 elinde tabanca digerine buyu alabilir ve ikisinide kullanirsin cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 en ucuz nerden aliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gamekeystore.net te 71 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 nuclear da 69 tl mis :) ruscudan aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gamekeystore ile ruscu aynı kişiler diye biliyorum. Havale ile 68 TL ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bu oyunu nerden alabilirm. güvenilri bir şekilde. kendi sitesinden aldıgımda saatlerce download edicem sanırım. bide salak bir soru sorucam velevki aldım oyunu ve oyunu aldıgım gibi account günümden yiyecekmi ? çünkü oyunu indirmemde 2 3 gün sürecek gibi.. çok cheese bi mantıgım var ama işte ben ancak 150 ile indiriyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 funcom accoutn yarattıktan sonra client çekebiliyosu nsanırım. sonrada sub açarsın. denemdim gerçi ama olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yok cekilmiomus :) denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar