Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Küçükken ablamla amiral battı oynardık. Ortada kocaman koltuk minderi. İki tarafta biz. Ablam benden 4 yaş büyük tabi, iyi de biliyo oyun oynamayı. (nokia game de sıralamaya girer her sene:b) Tutturuyor sürekli gemilerimi. A5 diyor. Tam amiralin ortası. Tabi ben yediremiyorum, kaydırıyorum koca gemiyi kenara, karavana diyorum. Böyle bi süre devam ediyoruz. O bomba atıyor ben manevra yapıyorum eheheh. Bir süre sonra uyanıyor haritada yer kalmıyor çünkü. Hile yapıyorsun sen diye. Kavga ediyoruz sanırım arkasından çünkü devamını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Aslında başlık amiral batmıyor olmalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sonuç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 her şeyden de bi sonuç beklemeyin kardeşim. Sonuç: ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 var gurnaz chem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 biraz cilki cikmis oluyor tamam forum birseyler paylasiyoruzda garbage diye bir yer var artik abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ben hayatımdan 10dakikayı size üşenmiyorum yazıyorum, dsahjfhfdshdfashfd diye rasgele harfler de yazmıyorum, başka forumlardan bulduğum yazıları paste etmiyorum, gene beyendiremiyorum, e ben daha naapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 olm gene nooldu sana kim naapti sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 =( üzüldü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 How I Met Your Mother'da vardı bu amiral battı ve hile olayı, onu hatırladım şimdi. Bu arada bence fazla şansını zorlama çünkü ablanın eli gayet ağır. Özellikle de sarhoş olduğunda fren sistemi de devreden çıkıyo, önüne gelene tekme tokat girişiyo, sana da gelmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sonuc : Sen olan seyleri kisisele yazmalisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 vay hilekar herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 eheh. ayıp tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Nokia da bi oyun var Mission İsland diye amiral battı gibi. Bluetoothdan oynanıyor harika.2 kişi açıosun karşılıklı Sen power plant , shield , lab , silo , fabrik , airfield falan kuruyorsun.Sonra her turnde silahların oluyo mesela Nuke en güçlü bomba 4 tur sonunda yapılıyor. Silo her turn de birkere çıkıyor. silo bi kare zarar verirken Nuke 9 kare zarar veriyor.Çok zevkli başlıosun sallamaya amiral battı gibi. Vurunca kırmızı hepsi vurulunca yeşil yanıyor falan. çok güzel ^+^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kemikal batti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 forolorp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: Chemical üye § 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ben hayatımdan 10dakikayı size üşenmiyorum yazıyorum, dsahjfhfdshdfashfd diye rasgele harfler de yazmıyorum, başka forumlardan bulduğum yazıları paste etmiyorum, gene beyendiremiyorum, e ben daha naapim. üzülme len, kıyamam dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ee diyesim geldi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bence güzel topic. oturup burda amiral battı'yı tartışabiliriz, zevkli olur. ama onun yerine laf söylüyecek, insanları bozacak ortam aradığınızdan, bu topiği bile beğenmemezlik etmişsiniz. amiral battıyı fazla oynamadım, pek de becerdiğim bir oyun değildir. ingilizcesi battleship'ti hatta. gazetelere bazen koyuyorlar. tabii karşılıklı oynamak gibi değil, yine de basit bulmacalar çözmüş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 B2 F6 E3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 agac yasken egilir.. Ben demistim zamaninda boyle yenileri ezmeyin ezmeyin ayarci olmayin diye.. Bak biraz eski olduktan sonra baskalarina ayar vermeye kalkmislar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: Bone üye § 17 Mayıs 2007, Perşembe - 07:53 [ özel msj ] laf söylüyecek söylüyecek değil, söyleyecek. hızımı alamıyorum ayar vermeliyim !'^$½{54# ps:bu mesaj bone'a olan sevgimden dolayı atılmış olup, insanlar tarafından yanlış anlaşılmaması rica olunur. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 10:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kisisel garbage vb vb ayar verebilmek icin cumle kurabilmek gerekiyor o ayri neyse yarin bir gun bir baskasi cisim geldi diye konu acmasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: ben hayatımdan 10dakikayı size üşenmiyorum yazıyorum, dsahjfhfdshdfashfd diye rasgele harfler de yazmıyorum, başka forumlardan bulduğum yazıları paste etmiyorum, gene beyendiremiyorum, e ben daha naapim valla hislendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: gellidus üye § 17 Mayıs 2007, Perşembe - 10:43 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- agac yasken egilir.. Ben demistim zamaninda boyle yenileri ezmeyin ezmeyin ayarci olmayin diye.. Bak biraz eski olduktan sonra baskalarina ayar vermeye kalkmislar :P güzel tespit :) [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 15:05 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar