Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amiral battı

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Küçükken ablamla amiral battı oynardık. Ortada kocaman koltuk minderi. İki tarafta biz.
Ablam benden 4 yaş büyük tabi, iyi de biliyo oyun oynamayı. (nokia game de sıralamaya girer her sene:b) Tutturuyor sürekli gemilerimi. A5 diyor. Tam amiralin ortası. Tabi ben yediremiyorum, kaydırıyorum koca gemiyi kenara, karavana diyorum.
Böyle bi süre devam ediyoruz. O bomba atıyor ben manevra yapıyorum eheheh. Bir süre sonra uyanıyor haritada yer kalmıyor çünkü. Hile yapıyorsun sen diye. Kavga ediyoruz sanırım arkasından çünkü devamını hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia da bi oyun var Mission İsland diye amiral battı gibi.
Bluetoothdan oynanıyor harika.2 kişi açıosun karşılıklı

Sen power plant , shield , lab , silo , fabrik , airfield falan kuruyorsun.Sonra her turnde silahların oluyo mesela Nuke en güçlü bomba 4 tur sonunda yapılıyor.
Silo her turn de birkere çıkıyor.

silo bi kare zarar verirken Nuke 9 kare zarar veriyor.Çok zevkli başlıosun sallamaya amiral battı gibi.
Vurunca kırmızı hepsi vurulunca yeşil yanıyor falan.

çok güzel ^+^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical
üye § 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:55 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ben hayatımdan 10dakikayı size üşenmiyorum yazıyorum, dsahjfhfdshdfashfd diye rasgele harfler de yazmıyorum, başka forumlardan bulduğum yazıları paste etmiyorum, gene beyendiremiyorum, e ben daha naapim.

üzülme len, kıyamam dfds
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel topic.
oturup burda amiral battı'yı tartışabiliriz, zevkli olur.
ama onun yerine laf söylüyecek, insanları bozacak ortam aradığınızdan, bu topiği bile beğenmemezlik etmişsiniz.

amiral battıyı fazla oynamadım, pek de becerdiğim bir oyun değildir. ingilizcesi battleship'ti hatta.
gazetelere bazen koyuyorlar. tabii karşılıklı oynamak gibi değil, yine de basit bulmacalar çözmüş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone
üye § 17 Mayıs 2007, Perşembe - 07:53 [ özel msj ]

laf söylüyecek

söylüyecek değil, söyleyecek. hızımı alamıyorum ayar vermeliyim !'^$½{54#

ps:bu mesaj bone'a olan sevgimden dolayı atılmış olup, insanlar tarafından yanlış anlaşılmaması rica olunur.

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 10:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus
üye § 17 Mayıs 2007, Perşembe - 10:43 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

agac yasken egilir.. Ben demistim zamaninda boyle yenileri ezmeyin ezmeyin ayarci olmayin diye.. Bak biraz eski olduktan sonra baskalarina ayar vermeye kalkmislar :P

güzel tespit :)

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 15:05 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...