Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Çok güzel hazırlamışlar umarım gün gelir görebilirim :) http://www.wow-europe.com/en/downloads/movies.html#blacktemple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 çok iyiymiş hasta oldum. bide bi ara arkadan tipi wardenla aynı olan bişi geçiyo o ne alaka annamadim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuşmayı yapan Akama, Illidian ın emrinde görünen ama ona düşman olan Ashtounge Deathsworn diye bi broken kabilesinin lideri. Shadowmoondaki aldor/screyer questlerini yaparsanız Warden's Cage e gidip onla konuşuyorsunuz. Maiev'i görüp sızlanmalarını dinlemek mümkün :) Sanırım Illidian encounterda maiev i serbest bırakıcak, şimdilik ortaya çıkmana izin veremem gibi bişeyler diyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Aaaaaah çok nefis ağzımın suyu aktı üzüldüm akamanın hikayesinede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cillop gibi herifmiş yamulmuş zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ben beğendim ama 1-2 şeye takılmadan edemedim :) Vashj modeli WC3'de bence çok daha güzeldi, Rexxar faciası gibi olmuş. Evil hatun ses tonuyla çok iyi giden bir model vardı sivri yüz hatları falan. Kaelthas da Illidan da kolpa seslendirme kurbanı olmuş, yaptıkları şeye sadık kalsınlar aynı adamlara seslendirsinler, duyan paraları yetmiyor sanacak, 7 milyon kişi izliyor bunu, ayıp. Kolpa lore, kolpa Draenei. Yaşasın eski Draenei modellemeleri, yaşasın Akama. Ner'zhul'un orc hali ve orcların istilası beni benden aldı. For the horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 güzel bi trailer olmuş, konu şahane [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:18 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Öeh gaz oldum lan ben... Bu arada Arcane illidian ve Kaelthas'n sesleri direk Warcraft II frozen thornedaki sesleri işte hatta ordaki ses dosyasını kullanmışlar, direk aynı replikler. seslendirmede bi sorun yok yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cüce +1 süper olmuş trailer bundan önceki trailerlar yalan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 seslendırme birebir aynı ya. dicektim cüce demiş ztn böeh. Ya bunlar orcları iice evil yapıolar mılletın gozunde :(. Encounter nası olcak peki? girilcek, illidian dövülcek sonra maiev gelicek yada encounter sırasında gelıcek burda 2 opsiyon var, 1-) bız olduremeden hoop noluoz dıyıp onu hapıse atıcak 2-) maiev onu ben kesmelıyım dıye bıze meydan okuyacak =) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:38 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 I'm blind not deaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 boyle videolar yapip accu tekrar active ettiriyolar, sonra kas kas gene bisey yapamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Valla görünce direk böyle yeniden aktif edesim falan geldi accountu ama , kararsızım gerçi, ama düşününce falan yine hayatımdan birşeyler götürecek, içine edecek düzenimin vs... bir yığın şey yüzünden yine başlamaktan da korkuyorum, aquila doğru söylemiş aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 tahrik edici topicler açılmasın adsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 su illidan i keske biraz daha dolgun sesli birisi seslendirseymis. sesini duyunca direk abbasin "civik babam afedersin" lafi geliyor aklima. cok ince, rahatsiz edici bir ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 #1 olmuş şerefsizim, insan acayip gaza geliyor. AĞLAMA AMCA BEN GELİYORUM diyesim geldi, ama daha dün prince i ilk defa kesmiş bir guildde olduğum aklıma gelince zor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 güzel video Akama'da sanırım olaylar içinde yeni bir karakter olacak. Vashj, Kael'thas ve Illidan'ı artık ölü sayabileceğimize göre yeni karakterler gerekecek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: Evil hatun ses tonuyla çok iyi giden bir model vardı sivri yüz hatları falan. hahahaha bu aynı "wc3'te çok tatlıydı jaina hiç olmamış wow'daki hali" bombası gibi bir bomba olmuş. evet leydi vaşş wc3'te poligon poligondu ama özellikle öyle yapılmamıştı, zaten herkesin yüz hatları 5-10 poligonla yapılmaya çalışıldığından kart kurttu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ya bırakın wowu kendinize şöyle en güzelinden bi manita yapın yaz geliyo. olmuyo böyle bırakın şu illeti hehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 lol, son yorum iyiydi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 illidan olucek sanirim bencede zaten arthastan tokadi yiyip akillanmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: ya bırakın wowu kendinize şöyle en güzelinden bi manita yapın yaz geliyo. olmuyo böyle bırakın şu illeti hehah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar