Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Temple Trailor

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Konuşmayı yapan Akama, Illidian ın emrinde görünen ama ona düşman olan Ashtounge Deathsworn diye bi broken kabilesinin lideri. Shadowmoondaki aldor/screyer questlerini yaparsanız Warden's Cage e gidip onla konuşuyorsunuz. Maiev'i görüp sızlanmalarını dinlemek mümkün :) Sanırım Illidian encounterda maiev i serbest bırakıcak, şimdilik ortaya çıkmana izin veremem gibi bişeyler diyor oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim ama 1-2 şeye takılmadan edemedim :)

Vashj modeli WC3'de bence çok daha güzeldi, Rexxar faciası gibi olmuş. Evil hatun ses tonuyla çok iyi giden bir model vardı sivri yüz hatları falan. Kaelthas da Illidan da kolpa seslendirme kurbanı olmuş, yaptıkları şeye sadık kalsınlar aynı adamlara seslendirsinler, duyan paraları yetmiyor sanacak, 7 milyon kişi izliyor bunu, ayıp.

Kolpa lore, kolpa Draenei. Yaşasın eski Draenei modellemeleri, yaşasın Akama.

Ner'zhul'un orc hali ve orcların istilası beni benden aldı. For the horde!
Sosyal ağlarda paylaş

seslendırme birebir aynı ya.
dicektim cüce demiş ztn böeh.
Ya bunlar orcları iice evil yapıolar mılletın gozunde :(.

Encounter nası olcak peki?
girilcek, illidian dövülcek sonra maiev gelicek yada encounter sırasında gelıcek

burda 2 opsiyon var,
1-) bız olduremeden hoop noluoz dıyıp onu hapıse atıcak
2-) maiev onu ben kesmelıyım dıye bıze meydan okuyacak =)

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:38 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla görünce direk böyle yeniden aktif edesim falan geldi accountu ama , kararsızım gerçi, ama düşününce falan yine hayatımdan birşeyler götürecek, içine edecek düzenimin vs... bir yığın şey yüzünden yine başlamaktan da korkuyorum, aquila doğru söylemiş aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evil hatun ses tonuyla çok iyi giden bir model vardı sivri yüz hatları falan.

hahahaha bu aynı "wc3'te çok tatlıydı jaina hiç olmamış wow'daki hali" bombası gibi bir bomba olmuş. evet leydi vaşş wc3'te poligon poligondu ama özellikle öyle yapılmamıştı, zaten herkesin yüz hatları 5-10 poligonla yapılmaya çalışıldığından kart kurttu lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...