Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzsüzlüğün daniskası

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

Tek kelime ile rezalet bir haber yunanlılar yoğurdumuz ve baklavamızdan sonra bu seferde karagözümüze göz dikti!.. adamlar geleneksel gölge oyunumuzu karagiozis adı ile tescil ettirmeye çalışıyorlar bu kadar da olmaz artık ve hala bizim başımızda bulununan mal yönetim ülkeyi satmakla pek meşgul oldukları için seslerini çıkarmayı geç nerdeyse hediye edecekler!...
Not:bu arada ben anti-yunancı değilim yunanları ve yunanistanı komşumuz olarak severim ama bu kadarı da başlıktan anlaşıldığı gibi yüzsüzlük hani tam durum adamlar yüz verdik diye astarı söküyorlar!...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama teşebbüse bak! cürete bak! Ne kadar büyük bir hainlik! Ki yoğurt kelimesi türkçe bir kelime biz bulmuşuz adınıda biz koymuşuz bütün avrupa niye yogurt diyor adamlara bak bide onu tescil ettirip biz yaptık diyorlar çok büyük bir şerefsizlik! baklavadan muhabbetti hiç açmıyorum bile...
Sosyal ağlarda paylaş

malibuya katılıyorum ne demek iyikide vermişiz?! gerçi eski dosyalar onlar ben günümüzden bahsediyorum bunlar verilmemeliydi ama veriliyor bunların değerini pekala bizde biliyoruz çokta güzel reklamını da yapıyoruz sorunda yemeyenin malını yemek zaten hep millet yiyor niye biz kendi malımızı yemiyoruz başkaları mı yiyecek hep.
Sosyal ağlarda paylaş

anlatmaya çalıştığım şey uzun zaman önce onlar almış yerleşmiş bilmem napmış tamam güzel yapmışlar güzel olmuş afiyet olsun da şu an bizim elimizde bulunan şeylere göz dikmeleri budur yüzsüzlük osmanlının yıkılışında kurnazlıklarla almışlar alacaklarını artık elimizden gitmiş onlar söz konusu olay suan elimizde bulunanları kurnazlığa devam ederek almaları ve almaya devam etmeleri işte budur yüzsüzlük!...
yoksa ah zamanında musulda ingiltere yüzünden elimizden gittiydi 12 adayı önce italyanlara sonra yunanlılara ve karabağı ermenistana kıbrısın yarısıda rumlara demeye başlarsak konu derinlere köklere döner.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya tarihçileri kimin kime ait olduğunu çok iyi biliyorlar. ama bizim de çabalamamız gerek. yalnız bunların yaygaraları iki manşet haberden öteye gitmez.. çünkü dediğim gibi: DÜNYA NEYİN KİME AİT OLDUĞUNU BİLİYOR..!

bu arada shadowsong harbiden nesnelliğin bokunu çıkartmışsın bizim kültür ve törelerimizde toprak kutsaldır ve tek bir karışı dahi verilemez. ama osmanlıyı yönetenler o zaman devşirme olduğu için ne yazıkki çok toprağımızı kaybetmişiz..!

bu arada masakari onlarla bir olduğumuz tek ırk insan ırkıdır yoksa onlarla alakamız yok bunu da nereden çıkarıyorsun?!

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:17 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şu an bizim elimizde bulunan şeylere göz dikmeleri budur yüzsüzlük
------------------------------------------------------------------------
Bizim elimizde bulunan mı?Sade ramazanlarda sahur ve iftar programlarından sonra çıkartarak mı gösteriyoruz elimizde bulunan şeye değerini.Allah aşkına sadece belli günlerde bir iki karagöz hacivat oynatmakla değer vermiş olmuyoruz.Madem bunca yüzyıllık bir değerdi bu neden bugüne kadar korumadık ta yok olmasına izin verdik?Başkaları bizden alınca mı gurur yaptık ta kıymete bindi?Ayrıca gölge oyunu da tüklere has bir şey değildir.Mısır ve İran üzerinden bize gelmiştir.Elbette değerlerimizin başkaları tarafından sahip çıkılması hoşuma gitmiyor.Ama biz bunca zaman değerini bilmedikten sora diğebileceğim tek şeyler işallah başkalarının elinde hakettiklerini bulmalarıdır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evet ama teşebbüse bak! cürete bak! Ne kadar büyük bir hainlik! Ki yoğurt kelimesi türkçe bir kelime biz bulmuşuz adınıda biz koymuşuz bütün avrupa niye yogurt diyor adamlara bak bide onu tescil ettirip biz yaptık diyorlar çok büyük bir şerefsizlik! baklavadan muhabbetti hiç açmıyorum bile...

Kertenkel benden önce demişte ben yinedemesajlarındaki gazın nedeni ne çözemedim.
Uzuuun yıllardır konuşulan birşey bu, hatta arasak paticikte daha öncede başlığı açılmıştır mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...