Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Dev: SC'nin sonunda bir gizli bölüm vardı. Orada Protosslar ile Zerglerin aslında aynı atadan gelip 2 ayrı ırk'a ayrıldığını filan gösteriyordu. Sanırım Ek görev paketi ile oyuna eklerler onları.
Mesaj tarihi:
Yeni ırk için iki teori var: Xel'Naga ve Infested. Xel'Naga yaratıcı ırk. Protoss'u ve Zerg'i yaratan ırk. Daha ilk oyundan beri bu ırkın ek paketle eklenmesi gerektiğini konuşuyodu millet.
Infested da bildiin infested. İlk başta terranları gördük, command centerı ele geçirip infested terran basıp patlatıyoduk orayı burayı. Sonra protossların bonus görevinde Zeratul kapsüllerin içinde infested protoss görüyodu.
Mesaj tarihi:
sc gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri bence, özellikle multi bakımından. multide oynadıkca insan geliştiğini hissediyor neyse sslere bakınca ben de birz tedirgin oldum ama oyun içi videoları izleyince şüphem kalmadı mükemmel olcak oyun seviyorum seni blizzard.
Mesaj tarihi:
infested ile hybrid'i karıştırma.
infested, zerglerin diğer ırkları istila etmesini anlatır.
zergler zaten infest ile gelişir.
o gördüğün zerglingler, hydraliskler, ultraliskler, hep, kendi dünyalarındaki yerel ırkları infest ederek oluşmuştur.
bir nevi, alien filmindeki konsept.

hybrid ise, iki üç farklı ırkın birleşiminden oluşur.
laboratuvar ortamında yaratılmıştır.
kerrigan bir hybrid değildir, infest'tir.
ama samir duran, bir hybrid'dir. çünkü terran+zerg+protoss birleştirerek oluşturduğu söylenir.
ancak hybrid'leri kimin yarattığı söylenmez.
sadece "daha üstün bir güç" olduğu iddia edilmektedir.

yeni ırk konusunda iki ihtimal var.
birincisi xel'naga. xel'naga, önce protoss'ları yaratmış, sonra da zerg'leri yaratmıştır. ama zerg'ler tarafından yokedildikleri söylenmektedir. bu ne kadar doğru, şu an için bilmiyoruz. ama yokedilmediyse, starcraft oyununda geri dönme ihtimali var.

hybrid'leri yaratan kimler? başka bir uzaylı ırkı mı, yoksa xel'naga nın ta kendisi mi?
belki bunun hakkında da birşeyler söylerler.

"nuclear launch detected"
Mesaj tarihi:
early alpha ve alpha korkunc zaten sc nın =)

ha bu arada early aplhadan betaya kadar oyunun mantığıda değişiyo bir cok kez,

air ağırlıklı bi oyudnan gorudn/air dengeli bi ağırlığa dönüyo hatta gorudn dah ağırlaşıyo, 1.0 da groudn baskın cıkıyo.

bu sırada oyunun kilit noklataları denilebilicek, cliff gibi özellikler kazanıyo oyun.

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:37 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Harbi nasıl galeyana geliyor onlar. Saçlar filan zaten animelerdeki gibi, böyle dötte aşırı bir yükselme oluyo. SC maçını yenen eleman popstar havasına bürünüyo, komik.
Mesaj tarihi:
öf 35387 tane video izledim sabahtan beri lol.

bu arada evt Protoss ortamı baya bi renkli. ışınlar plazmalar psişik enerjiler felan felan ama zannetmiorum terran hele hele zerg öle olsun.

konu nolcak bakalım ben asıl onu merak ediorum.
Mesaj tarihi:
sabahki tanıtımın ardından yapılan bi q/a basın toplantısı varmış.

orda blizzard dan pardo amcam:

- 4. ırkımız yok

- oyun için bütçemiz felan yok. ne lazımsa harcıoz.

- 2003 ten beri geliştirioruz kendisini ayrıca.

-yeni bi evren yaratmayı da pek düşünmüoz bölece elimizdekilere daha iyi konsantre olabilioruz.

demiş.
Mesaj tarihi:
bence terranlar dünyayı bulmaya çalışsın , starbuck diye kaptan olsun bi tane de sdfsdfsd.
yeni gelecek ırk (yani ai ırk) olsa olsa , olamaz gibi lan. denge bozulur harbici. belki insanla zerg arası diyordum ondan olur , veya protoss zerg arası
  • Yeni Oluştur...