attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 denzel babanın son filmi. hala etkisindeyim. sonunu çok çok aman beğenmesemde bana göre inanılmaz bi kurgusu war. türü sevenlere bir öneri; testeremsi bi hava da hakim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 cok guzel filmdir, denzel babanin oynadigi kotu film pek olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben niye bu filmi hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri olarak değerlendirdim acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gösterime bayaaa bi önce girmedi mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evet gireli bayağı bi oldu... kurgu gerçekten süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ben demin izledim (eha), tavsiye ederim izlemeyenlere, güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ben sevemedim, tamam bilim kurgu filmi hastayim ben de bilim kurgulara ama batiyor insana bi kac nokta. Denzel yakismamis bu filme, sonu da cok uyuz. ^^ bilim kurgu dedigin fizik tanimaz belki ama bunlar dalga gecmisler. Bi de sen bu teknolojiyi bul sonra boyle abidik gubudik heriflerin eline ver, birakh yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kolpa kelimesinin tanımına çok iyi uymuş bi filmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben de pek beğenmemiştim. hani zaman geçirmek için izlenecek bir film ama o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bence yalan, kolpa bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 filmin adını doğru, uyumlu yapmışlar o kadar zaman da yolculuk olayınının suyu çıkmış resmen bu çok mantıksız ama diye düşünmeye kasmayınca izlenebilir güzel bir film, ztenn filmin sonlarına doğru pek kasmıyorsun bu konuda devamlılığı, sahnelerin üste üste gelmesi deja vu yapması güzel yanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 cidden çok güzel filmdir..bazı arkadaşlar çok mantık hatası bulmuştu başka yerlerde kendilerince ama düşününce adam gibi tek bir mantık hatası çıkmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Başında olayı anlamayınca öeh be bu ne saçmalık demiştim de sonra lazer anahtarlık sahnesiyle vay be dedim sağlam kurgu yapmış elemanlar. Böyle bi filme yakışmayan bi sonla bitti gerçi, insan daha tatmin edici bişeyler koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 izlemek isteyip izleme fırsatı bulamamıştım. sonra da aklımdan çıkmış.. geçenlerde şehirler arası otobüste seyrettirdiler, ben de beğendim baya. güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 orta karar bır fılm bence ızlensede olur ızlenmesede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben cok begendim filmi. eğer gidip olur mu zamanda yolculuk gerçek değil gbi bi dşünce ile izlemezseniz. film kendi içinde çelişmiyor. sıkmadı bir de hiç beni. bazı filmler bayar..acıkca herkese tavsiye edebilecegim bir film kendi acımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 xaty ulusoy muydu o şehirler arası otobüs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 seyirlik bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 10 üzerinden 7 lik bir film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 5.5 falan belki 6... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar