Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiçek almak

Sensible

Öne çıkan mesajlar

ya her kızın sevdiği çiçek farklı olduğu için bi ara çaktırmadan ona sor.
misal bi gül gördün aa güle baka ne güzel de
o zaten kesin
ben sunları bunları daha çok beeniorum dicektir.
sonra o çiçek ucuz bişise (:D) bir sonraki ilk buluşmada al.
sonra onemli günlerde yada morali bozukken al. o çiçekle kendini özleştir aheheha
ben kız arkadaşıma çiçek aldığımda arkadaşları beni çok sevmiştiki. eğer bi kızın arkadaşları seni seviosa bitmiştir olay :P
(tabi bu sevginin onların önünde kız arkadaşıma çiçek vermemin büyük etkisi var diye düşündüüm için dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

Orkide al, pahalıdır ama güzel bakıldığı zaman gerçekten çok uzun süre yaşar. Ona paran yetmezse 3-4 tane casablanca al, Baya şaşalı gözükür. Gül çok bayık bence, alındığı zaman tek alınmalı sayısı fazlalaşmamalı ya da gül yaprakları kullanılarak ilginç şirinlikler yapılabilir ;) O da olmazsa üstte bir arkadaşın dediği gibi nergis(fulya) al, güzel kokar en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

orkide saksida güzel, elinde saksiyla gitmek komik ama.
ben gülü her acidan severim. ne kadar klasik oldugu umrumda degil:)
ilerde gül bahcemin olmasini bile istiyorum hatta, öyle severim.
hatta direkt 18-20 gül alinip verilirse daha da hos, 1 tanesinden daha etkili bence.
Tabi degecegini düsünüyorsan hatuna.
Sosyal ağlarda paylaş

@oper:yok kızla bir şeyler olmasını çok istiyordum.

çok kesin ve sallamaz bir tutum içinde olmaz diyordu,sallamıyordu yani beni.

bir kere rast geldiğimizde 20 gülle gittim,sonuca da dumur oldum.

muhabbetimiz çat pat vardı.

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 22:32 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kız cinciğime kadar araştırdı beni,herkesten farklı şeyler alınca kafası karıştı.

ortada kaldı,biraz uzak kaldığımızdan sorun oluyor şu başlama evresi,biraz daha zaman geçirmemiz gerekiyor beraber.her istanbul'a geldiğimde ve yazın konuşabilme ortamı oluyor,isterse devam eder,akıbeti belirsiz kısacası.

çok fazla ilişki istemeyen biri olduğu için çetin ceviz olması zevkli ama bazen "öeah" dediğim yorgunluklara itebilir beni,böyle yani ihtimaller.
gayet belirsiz her şey,bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...