Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Çiçek cahili olarak soruyorum :) Kız arkadaşınıza; Ne renk çiçek,ne zaman almalı? (veya alınmasını istersiniz) Hangi renk,hangi çiçek ne anlama gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 beyaaaaz beyaaaz orkideeeee.. cidden orkide etkilidir eşşek gibi pahalı zaten. ama gül falan alma klasik. papatya al iyidir. edit: gül alcam diosan illa mavi gül al.. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:24 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 lilium güzeldir lilium al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 oda neymiş ya. lale al şöle kırmızısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 siyah lale al, bulabilirsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya her kızın sevdiği çiçek farklı olduğu için bi ara çaktırmadan ona sor. misal bi gül gördün aa güle baka ne güzel de o zaten kesin ben sunları bunları daha çok beeniorum dicektir. sonra o çiçek ucuz bişise (:D) bir sonraki ilk buluşmada al. sonra onemli günlerde yada morali bozukken al. o çiçekle kendini özleştir aheheha ben kız arkadaşıma çiçek aldığımda arkadaşları beni çok sevmiştiki. eğer bi kızın arkadaşları seni seviosa bitmiştir olay :P (tabi bu sevginin onların önünde kız arkadaşıma çiçek vermemin büyük etkisi var diye düşündüüm için dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 papatya alacaksın..zamanını sen bilicen de papatya çok sever kızlar..en azından benim etrafımdakiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 çilek almak okumadıysam ne olayım. nergis al nergis. zamanı gelince mükemmel kokar. geçti galiba ama zamanı, o zaman 9 tane ya da 7 tane beyaz gül al. tek sayı önemli bi manası vardı da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Aslında organik çilekde alınabilir yanında bir paket pudra şekeriyle nefis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 orkide al .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 jojova al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Orkide al, pahalıdır ama güzel bakıldığı zaman gerçekten çok uzun süre yaşar. Ona paran yetmezse 3-4 tane casablanca al, Baya şaşalı gözükür. Gül çok bayık bence, alındığı zaman tek alınmalı sayısı fazlalaşmamalı ya da gül yaprakları kullanılarak ilginç şirinlikler yapılabilir ;) O da olmazsa üstte bir arkadaşın dediği gibi nergis(fulya) al, güzel kokar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 orkide saksida güzel, elinde saksiyla gitmek komik ama. ben gülü her acidan severim. ne kadar klasik oldugu umrumda degil:) ilerde gül bahcemin olmasini bile istiyorum hatta, öyle severim. hatta direkt 18-20 gül alinip verilirse daha da hos, 1 tanesinden daha etkili bence. Tabi degecegini düsünüyorsan hatuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: gül yaprakları kullanılarak ilginç şirinlikler yapılabilir ;) doktor korkuyorum [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 03:49 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: orkide al .. opethci senii..! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 beyaz gül almayın,o kadar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 20 tane gül aldım,kırmızı,kızın hiç olmayan muhabbeti benle arttı.örnek olsun diye söylüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hiç muhabbetin olmayan kıza mı 20 gül aldın?? +18 [spo]bana alsan ben sana verirdim babs ^^[/spo] [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 22:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Kaktüs al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 menekşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 @oper:yok kızla bir şeyler olmasını çok istiyordum. çok kesin ve sallamaz bir tutum içinde olmaz diyordu,sallamıyordu yani beni. bir kere rast geldiğimizde 20 gülle gittim,sonuca da dumur oldum. muhabbetimiz çat pat vardı. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 22:32 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yine de uzun vadeli olmamistir o sanirim? sonra nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kız cinciğime kadar araştırdı beni,herkesten farklı şeyler alınca kafası karıştı. ortada kaldı,biraz uzak kaldığımızdan sorun oluyor şu başlama evresi,biraz daha zaman geçirmemiz gerekiyor beraber.her istanbul'a geldiğimde ve yazın konuşabilme ortamı oluyor,isterse devam eder,akıbeti belirsiz kısacası. çok fazla ilişki istemeyen biri olduğu için çetin ceviz olması zevkli ama bazen "öeah" dediğim yorgunluklara itebilir beni,böyle yani ihtimaller. gayet belirsiz her şey,bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 malik, tamam abi konu Sensible ile ilgili, ama birden sana döndü herşey ^^ ee Sensible, havalar da ısındı iyice di mi ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben çingenelerden alıorum hep papatya filam ne varsa olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar