attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gerge; exp. in the sky hayata bakışımı deiştirmişti sayende =) müzik zewklerimiz epeyli uyuşuyor. "en" lerini dinlemek isterim. uploadın için 4 part halinde RS kullanabilirsin yada megashare dicem ama o kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 turboupload axifile falan da var sanırsam.lazımsa rs pre accountumu vereyim pmle gene de.benim olduğum yerde rapid biraz sorunlu o yüzden acc boş duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sağol ama, gerek yok. buldum bir yer fileho diye. ftp desteği var. onu kullanıyorum. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:20 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 This Will Destroy You - Young Mountain 'ı da öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 uplayacağım konuyla alakalı sorum olduğu için, sık sık aynı şeyleri dinlediğimi farkettim, yeni sludge ve postrock/metal (kızıyorlar genelde postmetale de anladınız istediğimi sanırım) oluşumları arıyorum : öncelikle neurosis' in sludge ağırlıklı dönemi şuradan itibaren diyebilecek olan var mı ? dinleye dinleye severim/sevmem tabii ki de, doksan tane şarkı var, aradığım kısma daha çabuk ulaşabileyim. ikincisi sadece postrak diye etiketlenmiş gruplardan ziyade sound olarak da benzeyen gruplar arıyorum. misal intronaut diye bir grup buldum sludge/postmetal diye araştırma yapınca, bir baktım ki progresif metal-hardcore karışımı bir şey, fena da değiller aslında ama alakası yok aradığımla. bu başlıktakilerde de etiket bazında benzer olmaktan öte ilgisi olmayanlar da var, bir haftadır araştırıyorum yoruldum artık iki üç esinti duyduğuna dayı bu sıladçghçhçhç diye etiketi basanlardan. beğendiğim oluşumlar : isis,pelican,red sparowes, explosions in the sky, gsybe, god is an astronaut mesela aynı araştırma kapsamında russian circles' ı yeni buldum, red sparowes-pelican arası gibi geldi ilk birkaç dinleyişte, çok beğendim. bunun gibi şunu dinledim, dinlediklerine benziyor/karışımları gibi, beğeneceksin muhtemelen diyebileceğiniz neler var ? nokta atışı istiyorum yani. onuncu diyişim ama net olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Russian Circles dinle. Özellikle Enter albümleri. Bulabilirsen Giants da dinle. edit: RS'yi bulmuşsun zaten. Şunu öneriyorum öyleyse, hiç süphesiz ki türün en iyi albümü: Crippled Black Phoenix - A Love of Shared Disasters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 arkadaşlar artık daha fazla aramanıza gerek kalmadı 65daysofstatic adlı grubun özellikle fall of math ve one time for all time albümleri diyorum, başka bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Russian Circles, Mogwai, God is an Astronaut, Sigur Ros, Isis, Queens of the Stone Age, Pelican aklıma ilk gelen enfes post-rock grupları. Ha bir de, tür olarak Indie Rock gibi bir şeye giriyordu sanırım, hala tam olarak ne tür müzik yaptıklarını kavrayabilmiş değilim, Death Cab for Cutie de hoş bir gruptur, dinlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 evet 65 days of static gayet net bi grup. uzun suredir usendigimden cikip anlatip tavsiye vermedim gerge yapmis o isi zaten sir de yapiyo :) ben Mono , Jakop , , This Will Destroy You , Long Distance Calling vs dinliyorum buaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 GY!BE'ın alt grubu olarak başlayıp ana grup olan oluşumları kaçırmayalım. Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra La La Band(Gerçekten) Hrsta Fly panam bunlar hep şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 deno'nun dediği gibi indie rock değil mi bunlar (indie'nin açılımı independent değildir heralde?).. bi god is an astronout'u biliom. Böyle uyurken açiodum mışıl mışıl uyuyordum. Ama benim için kulaklığı takıp dinlenilcek şarkı değil bunlar pek, anca ders yaparken fln arka fona verirsin. İlk sayfadaki klib 3dk aynı şeyi çalio zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 vallaha hayvanalar gibi dinlediklerim bu aralar EF Saxon Shore Lanterna var. ama bir ef, bir saxon shore kadar sevemedim. explosions in the sky zaten fix. homesick for space var ama daha ilginç bi tarz vokal var, çok melankolik (emoluk derecesinde) ama müzik post rocka yakın. genre type da post rock diye geçiyor ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 senko said: deno'nun dediği gibi indie rock değil mi bunlar (indie'nin açılımı independent değildir heralde?).. bi god is an astronout'u biliom. Böyle uyurken açiodum mışıl mışıl uyuyordum. Ama benim için kulaklığı takıp dinlenilcek şarkı değil bunlar pek, anca ders yaparken fln arka fona verirsin. İlk sayfadaki klib 3dk aynı şeyi çalio zaten :) hayır, indie rock olarak söylediğim baştaki gruplar değil death cab for cutie adlı grubun türü o. yani ben öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sir said: arkadaşlar artık daha fazla aramanıza gerek kalmadı 65daysofstatic adlı grubun özellikle fall of math ve one time for all time albümleri diyorum, başka bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 65days beklediğim türden değil ama baya iyiymiş 4 gündür dinliyorum tüm başlığı karıştırdım biraz, surface of eceon da olur gibi geldi russian circles da güzel vaktim olunca devam ederim dinlemeye de, "şu albümü kendilerini benzerlerinden ayıran süpersonik bir şeydir" şeklinde daha spesifik öneriler verebilir misiniz ? çok benzer tınılar olduğu için ses getiren yapıtlarına bakayım sönük kalanlar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 GERGE said: Şunu öneriyorum öyleyse, hiç süphesiz ki türün en iyi albümü: Crippled Black Phoenix - A Love of Shared Disasters Bir de God Is an Astronaut'un A Moment of Stillness EP'si. Albümlerinden kat kat daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Meanwhile, Back in Communist Russia var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 GERGE said: .. pek sevemedim onu gia'u biliyorum zaten onu geçelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Math rock denilen tür için Don Caballero'yu öneriyorum. Davulcuları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Matematigin kayasi mi olur arkadasim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 baroness de baya iyiymiş, tam olarak istediğim türden çıktı yalnız her benzer tarzdaki grubun vokal çok sallapati oluyor ya, rahatsız etmiyor beni de insan özenir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Tesadüfen bulduğum postrock gruplarından Hotel Hotel ve Aereogramme ı tavsiye ederim, özellikle Hotel Hotel çok ilginç. Bayağı depresif müzik yapıyorlar. Bir de, açık ara favorim olan Change Of Plans i dinlemenizi kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum. İstanbullu bir grup ve çok hoş müzikler yapıyorlar. "Nazi Song", "Bugün Bitsin", "Igloo" ve "Sunsets Look Too Much Like Photographs" şarkılarını tavsiye ederim. 3 EP çıkarmışlar şimdiye kadar, sitelerinden hepsini indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hermelin. Şiddetle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sen herşeyi şiddetle öneriyorsun batu. Çok kabasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İnsan gibi dinleyin diye şiddetle öneriyorum ahmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar