Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 mutluluğa tüm içenlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bir elimde viski, bir elimde eti burçak ve bir elim klavyede (hö!) herkese keyifli içişler diliyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bir elimde sarap,bir elimde telefon. baska birsey istemem. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 00:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 5 kadeh içmeyin viskiyi. Kusturuyo asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bayadır şöyle köpekler gibi içmiyorum, kız arkadasımdan ayrıldıgımdan beri de küçük tolga zor durumda. havalar ısındı şimdi istanbul da yanıyo, yakın zamanda finallerden önce bu iki işe paramı dökecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 zegna yı boy boy siselerle fotograf cekilirken yakaladık ama topikte göremedik ne is =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 zegna o şişeleri sabaha doğru bar, pavyon önlerinde topluyor. hem içecek parasını çıkarıyor hem de karizma resimler çekinebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 aynen oyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ulan ben de diyorum o şişeler niye hep boş... Vay anasını arkadaş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben anlik resim ceker koyarim arkadas. nargile + young's outmeal stout + battlestar galactica. oh be [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Alkol konusunda iddali değilimdir, hani bi büyük icerim hicbisey olmaz gibisinden , ama midemle gurur duyarım, olabilcek en antika alkol karisimlarini ictikten sonra bira bardagiyla turşu suyu icebiliyorum,kralım. Yok efendim rakiyla bira karistirinca kusuyorum diyenler size selam ederim. Alkol de ayarında icildiginde güzeldir bana göre, zaten bi raddeye geldikten sonra icilen icki girilen moda etki etmiyo bosa hammalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Penth, kitapların çok ilgimi çekti, ne güzeller onlar.. her gün bi kaç tane okuyosun herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bir elimde rakı bir elimde şalgam olsa ne işim var yahu patide. keşke olsa. huh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hahah :) Şerefe.. (Andık adını, gelir birazdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 lol kitaplık süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 imza pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 iki günde bir ; iki saatimi şarap şeçerek , yarım saatimi şarap içerek geçiririm , mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 amanda yüküm rakı bira şarap tır benim vay vay ! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 midem bulanıyo,agzım kupkuru,coguda fazla bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 uyumadan önce yarım litre kadar su içince hangover olmaz ( köpeköldüren içtiysen başka tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 alkol forza! cok guzel bisi ya, yani tum modunu degistiriyor, bi kiz arkadas , bi film, bi muzik bile tum modunu bu derecede degistiremez.. cok severim keretayi bu yuzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hayvan gibi öksürüyordum dün gece yatmadna önce sadece 2 bira içtim.. sonuç : öksürükte %50 azalma.. bu akşam da rakı var bakalım test sonucunda ne çıkacak.. vi lav yu alkhol [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 12:50 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 her derde deva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 alkolik hareket engellenemez efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar