aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6470500.asp?gid=180 said: Bir İngiliz şirketi tarafından üretilen "Aşk Böceği 2" adlı vibratör Rum ordusunun telsiz frekanslarını bozunca, ulusal güvenliğe karşı tehdit sayılarak yasaklandı. Rumlar bu aletin marifetini keşfetmeden önce Türk ordusunun elektronik saldırısına uğradıklarını zannetmişlerdi. KIBRIS Rum yönetiminde piyasaya yeni çıkan ve 3 vitesli özelliği ile satış patlaması yaşayan uzaktan kumandalı titreşimli vibratör, Rum ordusunun telsiz frekanslarını kullanılmaz hale getirdi. Elektronik saldırıdan önce Türk ordusunu sorumlu tutan Rum hükümeti, "Aşk Böceği 2" (Love Bug 2) adlı vibratörün "suçlu" olduğunu keşfedince ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle ürünü yasakladı. Rum ordusunda bir süredir radyo ve telsiz frekanslarında büyük sorunlar yaşanıyordu. Önce adadaki Türk ordusunun elektronik karıştırıcı ile frekansları bozduğu düşünüldü. Ancak yapılan kısa bir araştırma sonucunda, piyasaya yeni çıkan ve 3 vitesli, 4 farklı güçte titreşim veren "Aşk Böceği 2" adlı vibratörün sorumlu olduğu tespit edildi. Uzaktan kumandalı vibratörün yaydığı radyo dalgasının, uzak mesafelerdeki askeri telsiz ve radyoları bile etkilediği ortaya çıktı. Yok artık demeyin şurayı da okuyun. :D said: GAY ASKERLER KORKUTTU Rum ordusundaki gay asker sayısının fazlalığından da endişe eden Rum Savunma bakanlığı, hükümetten acil önlem almasını istedi. Rum hükümeti, ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle İngiliz Ann Summers şirketinin ürettiği "Aşk Böceği 2" adıyla satılan titreşimli uzaktan kumandalı vibratörü yasakladı. Şirketin internet üzerinde satış yapan sitesinde de ürünün Kıbrıs Rum yönetiminde kullanılamayacağı belirtildi. Koskoca Hürriyet diyorum, yapar mı bu kadar kolpa ib haber diyorum, sonra düşünüyorum, eektronik karıştırma bu kadar kolay mı, vibratörle olur mu diye. Aselsan boşuna kasmasın, her araca gemiye bir vibratör taksın, karıştıralım böylece Rum telsizlerini kolay ve ucuz yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Gay askerler de iyiymiş sdfas. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:31 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 habere mi gülelim,gay asker olayına mı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Haberin konusu bir yana da, 3 paragrafta da tıpatıp aynı şeyler yazılmaz ki ya. Okuyun ilk 3 paragrafı, hep aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 :):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 eğer savaş çıkarsa ön cephelere geyleri yollarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 böyle aşşağılanmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 haber gercek değilse savaş sebebidir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bu var ya öyle 3-5 vibratörle olacak iş değil, ben derhal rum kesiminde vibratör ticaretine giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hakkaten direk casus belli olmuş bu eğer gerçek değilse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 "Rum subaylar rahatsız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 elektronik tesbih icat edilene kadar bizim tarafta sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Elektronik tesbih var Apache, zikir için kullanılıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hm vibratörü gectim de aklima hürriyetin son zamanlarda yaptigi haberler takildi. sekil a http://forum.paticik.com/konu.php?id=181038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 "Gay askerlerin seksi resimleri için tıklayınız." niye yok lan? Anaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: "Aşk Böceği 2'' aman tanrisaa! ask böcüü 1'e nooldu diye sorarim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: aman tanrisaa! ask böcüü 1'e nooldu diye sorarim size. Upgrade oldu derim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 1 yapım aşamasındayken birine kaçmış...2 ye bşlamışlar hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 gördüm hürriyette koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 artık oha falan olmak yetmez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 iyide neden uzaktan kumandalı bu alet orasını anlamadım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Birinin kumandası bir başkasının vibratörünü çalıştırırsa falan yanlışlıkla? Acaba bunu önlemini almış mı üretici firma? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 rofl uzaktan kumandalı yaa oha=) başkasının sandalyesine obje koyup kaçma konseptindeki şakalar için üretilmiş olsa gerek... Ama telsizleri bozması tam komedi olmuş ya. Tabii vibratörün askeri bir alanda ne işi var o da ayrı bi konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Rumlar askere kadın da alıyordur belki ( biz alıyormuyuz , bilmiyorum ? ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 3 vites? asdfdasfsdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar