Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c Amaaan tayyip, canıııım tayyip, artık seni seni seni anlıyoruz tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 şimdi açıyordum ben de, amelesin tayyip amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Değişmiştir o siz yanlış biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Gelişerek değişti abisiler o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 erken secimler konusunda akp genel kurulunda söyledigi son söz 'hakimiyet kayıtsız sartsız milletindir.' olmustu. kendi kafasınca laikliğe yanaştığına göre tayyip artık allahsız. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:14 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Abi o egemenlik bolumunde cidden kafayi yeme noktasina geldim ya. 5 senede bir egemenlik ne demek ya, ulan biz ceylan derisi koltuga otursunlar diye mi seciyoruz bu adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 en basit fizik konusunu bile bilmiyen bi adamın geldiği yere bak. Ters mıknatıslanma ne? Ters kutuplar? E ters kutuplar birbirini çeker. Terim uydurmuş. Aynı kutuplar de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bide demiyomu anayasayı sarhoş kafayla hazırladılar,azıma çok pis kelimeler geliyo rte ye söylemek için ama şimdilik tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ters mıktanıslanma derken mıktanısı direk çekim olarak ele almış rte ters mıktanıslanma da itme olarak söylemiş yok aynı kutuplar birbirini iter dese zaten kendisiyle çelişir.Onun dışında tayyip değişerek gelişmiştir doğrudur hedefine giderken yalan söyleme metodunu kullanmayı tercih etmiştir(buda bir nevi değişmek aynı zamanda gelişmektir pek yaratıcı olduğu söylenemez ama işe yarıyor).Ben ihtimal vermezdim bu adamım başbakan olacağına zamanında ama insanlar hergün beni şaşırtıyor,bugünde yine aynı hatayı yapmazlar desemde seçim anketlerinde akp yine önde götürüyor çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 mortal kombat oynasın bu sezarla. " hem laik hem müslüman olunmaz " ne boş kandırıo o topluluğu tam bir imam yea. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:00 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ulan bir delikanlıda cıkıp sormuyormu basın açıklamasında.. Laikmisiniz? müslümanmısınız diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 onların müslüman anlayışı nakşibendicilik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bu da benden olsun: http://www.youtube.com/watch?v=IyflCcS3_L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 rezil yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bu adamı alıp başbakan yapanlar düşünsün ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 öyle demeyin o gelişerek değişti... hakikaten bir komediyi yaşıyoruz. bu adam başbakan yahu. fikirdaşı cumhurbaşkanı olacaktı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 5 yılda bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yakında kapatırlar yine youtube'u hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 allahım şu adama biraz akıl fikir ihsan eyle yarabbim! amin. ne mal bi adam bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 türkiye türkiye duy sesimizi, işte bu takiyenin ayak sesleri. oleeey! oleeey! ooley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: akp yine önde götürüyor çok ilginç. hakket çok ilginç. neden acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 güzel dinimiz böyleleri sayesinde çirkinleştiriliyor. tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 anketler akp tarafından özel olarak hazırlatılıyor. asıl sandıkta görecez, bey mi yaman, nakşibendicilik mi yaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben hala doğudan korkuyorum. adam 3 makarnaya oyunu veriyor be. bu yüzden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Adam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar