Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı yorgunluk

demorah

Öne çıkan mesajlar

Hiç birşey yapmadan yorulmaya başladım Ama gerçekten hiçbirşey yapmıyorum Hani miskin miskin oturmakta değil Fazla olmasada eski tempomda okula gidiyorum yurda geri yürüyorum beslenmem falanda tam Ayağa her kalkışımda oturmam gerekiyor Doğru düzgün konser izleyemez oldum:P sabah olsun öğle vakti olsun her minibüse binişimde pat gözlerim kapanıyor Birgün kendimi hiç bilmediğim bir yerde bulucam ona korkuyorum=) bir tavsiyesi olan varmı vitamindir ilaçtır?
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı yorgunluk derken çokda aşırı değil yani yataktan falan kalkabiliyorum=) uzun süre devam ederse tabi doktora giderimde özellikle şu sınav döneminde bünyeyi dahada canlandırıcak bir vitamin yada onun türevi birşey varmı öyle bir tavsiye istedim daha çok
Sosyal ağlarda paylaş

Valla burdan kimseyi dinleyip ezbere ilaç başlama bir doktor tavsiyesi olmadan.

Zaten bahar yorgunluğu diye bir kavram var ondan olabilir. Ondan değilse şeker ve kan testi yaptır. Şeker hastalığı (diabet) de olabilir, özellikle çok sık tuvalete gitmeye de başladıysan olasılık yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiyeden ziyade topic acılmasın daha uygun olmaz mı?

edit: ayrıyetten benim söylediğim vitamin ilacı,reçeteydi vs ile satılan yan etkisi olabilcek olsa yazmam zaten.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:29 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çalışmaktan olabilir, bazen bana da gelir bir hafta boş boş dolaşırım (tercihen sınav olmayan zamanlarda) geçer. Helm mimarlara sabır versin d: tabi bu çok sık, okul dışı zamanlarda da oluyorsa doktora görün hehe

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 02:42 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yorgunluk duramdanprojeyle uraşan insanlarda tabidir normaldir.

arada bi gez dolaş acılırsın, kahve mahve cola falan bunlara pirim verme, ilaç olarak becozyme-c denf azlasını kullanma, kendisi bol c vitaminli b vitaminidir, bunyenın daha hızlı kedine gelmesini sağlar o kadar yan etkileri komik komik şeylerdir byok gibi bişidir yanı.

cok bişi içmek istersen oralet tavsiye ederim mesela, hem sıcaktır hem ferahlatır hem azındaki tadı duzeltir, üstelik kahve cay gibi bozmaz insanı, bağırsaklarıda bozmak mideyide bozmaz kola gibi.

ama ITU mimarlıkta okuyosun normaldır yorgunluk.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi burdaki tavsiye edilen ilaçları vitaminleri direk yutucak değilim=) daha çok tavsiye için açmıştım bu topiği aklımda doktora gitmek bile yoktu ama bu kadar ciddi rahatsızlıklar söz konusuysa tabi giderim Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
(hakkaten bak mimarlıkta neden oluyo olabilir buna:D gerçi sık sabahlamıyorum eskisi gibi ama)
Sosyal ağlarda paylaş

Kafeinli içecek kullanarak kendine yeni bir bağımlılık edinebilirsin. Ama bana sorarsan uykun geliyorsa uyuyacaksın en güzeli.

Şekerin genetik yönü vardır evet. Yakınlarında varsa sende çıkma olasılığı var.

edit: Aman ha hastalık hastası da olma sorun arıyacağım diye. Yok birşeyin, tembelsin diyemiyoruz böyle hastalık çıkarıyoruz kendimizce.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 13:15 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...