Slat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Cumhuriyet gazetesinin bugünkü nüshasında sürmanşetten kendisine atfen yayımlanan "Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi... Kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz" ifadesinin kesinlikle kendisine ait olmadığını bildirdi. Gül, yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhuriyet gazetesinin bugünkü nüshasında sürmanşetten şahsıma atfen yayınlanan 'Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi... Kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz' ifadesi kesinlikle bana ait değildir" ifadelerini kullandı. Gül, açıklamasında şunları kaydetti: "Kamuoyu tarafından yakından izlenen siyasi kariyerim boyunca böyle bir fikre sahip olmadığım herkes tarafından bilinmektedir. Esasen hayatım boyunca üstlenmiş bulunduğum tüm görevler sırasındaki beyan ve faaliyetlerim bu hususu şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya koymaktadır. Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde kasıtlı olarak yayınlandığına inandığım bu iftiraya karşı cezai takip de dahil tüm hukuki yollara başvuracağımı kamuoyuna saygıyla duyururum."http://www.sabah.com.tr/haber,BFC7BAF725F34F6CA185B615A618F7DC.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ahah olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sağ üstteki karikatürde enfestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çevir kazı yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ye beni,yala beni,yut beni (uyut beni) hani bi laf vardır; adamın söylediği 10 laftan 9'u yalan arkadaş diye. bu laf akp geneline vurgulandığında adamların söylediği her laf yalan oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 "Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi... Kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz" dediğine dair kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 *ban yememe sebep olabilecek laflar söylüyorum* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ahaha adam bide hukuki yollara başvuracam diyor. Daha hala akıllanmadı bunlar yahu. Ne insanlarmış be kardeşim kene gibi bir yapıştılar çıkmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kıçımı yesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Evet ben yaptım Nıhahahahahörrrr diyicek hali yoktu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hahaha olaya bak pişkinlik hatsafa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu aptullah gülün haberini ararken şunu gördüm http://www.guardian.co.uk/international/story/0,,323564,00.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu işler böyledir zaman baykala bok atar ona bok atar kaynaksız. diğeride gelir güle bok atar sıvazlar kaynaksız. bizimkilerde içinde bulunan kin duygusuyla gerçeklik payına bakmadan o boku yer yere sıvazlamaya çalışır. gerçeklik payı varsa saydıgım bok sayısı kadar bu lafı söyleyen kişi yesin. yoksa sıvazlayan kişiler bi gitsin ellerini yıkasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aa çok şaşırdım lan inkar etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İnkar etmesi çok normal, cumhurbaşkanı adayı sonuçta adam. Dedim evet dese olmaz. Hem şükredin, üstüne alınmayabilirdi bile =) Ne güzel işte, hukuki yollara da başvursun. Hukuk gereğini yapsın falan. Yapmazsa küfür etme hakkımızı kullanalım, mis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Abi kaynaksız bok atar diyorsunuz da Cumhuriyet bok atmıyorr ki. Posta gazetesinin eski bir manşetini yayınlıyor. Ki o sözleri "The Guardian"dan almışlar ki haberin ufak bir resmi de var gazetenin o resminde. Yani Cumhuriyet yalancı, Posta yalancı da Guardian da mı yalancı?? Bi gidin yaa, adam bal gibi söylemiş işte. Ve bu adam şimdi Cumhurbaşkanı adayı, yıkmak istediği cumhuriyetimizin başına gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dunki ayaktakiminin geliserek degistigine inanir iktidar yaparsan boyle olur utanmiyor bide gozumuzun icine baka baka yalan soylerken yakinda cikicak yok efnm refah patisiyle benim bi alakam yoktu silah zoruyla genel baskan yardimcisi yapti diyicek ondan korkarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yargıya taşındıysa, çok basit bir yolu var guardian'dan açıklama yapıldığı günkü baskısını/kopyasını ister, okunur, ne dediği anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 abi gülüyorum ya, abi kasıldım kaldım burda ya, ahahahahha karnım ağrıyor bu adamın yüzünden şerefsizim. HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa dur biraz daha gülüyüm hehehehehehhehehehhehe hoohohohohoohohohohohoh. HJAHAHAHAHHHAHAHAHA Abdullah Gül'ün açıklamaları The Guardian'da haber edilmiş. The Guardian'ın haberini Posta alıntılamış. Posta'nın manşetini ise Cumhuriyet alıntılamış. Cumhuriyet böyle bir haber girdi diye Abdullah Gül gitmiş mahkemeye vermiş. Ehhuhu. Bu ne ya. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:05 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Adalet ve Kalkinma partisinin adalet anlayisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Oha Cumhuriyet'i mahkemeye verirse vereceği harca yazık yahu o zaman =) Bu arada ben fazla kapalı yazmışım sanırım, bu haberi öğrenmem sonrası kafamda iyice belirginleşmiş bir Abdullah Gül imajı var ki kendisini çok sanatsal ve basit bir şekilde Absolut özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya bu beyfendinin üzerinde şu an zaten dokunulmazlık var. neden bıdı bıdı yapıyorki kaldırsın dokunulmazlığını cumhurbaşkanı seçilmek istiyorsa.madem pür-i pak bir insan? açılsın davalar aklansın her suçundan göt olalım bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Delikanlıysa partisinden istifa etsin. Nasılsa bağımsız bir cumhurbaşkanı olcak bundan güzel hareketmi olur bağımsızlığını tarafsızlığını göstermek için. Ama YEMEZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Versin mahkemeye, öyle "Ben söylemedim öyle şey" demekle olmaz. Madem o kadar güveniyor kendine, versin mahkemeye, getirsin koysun kanıtlarını bakalım. Böyle bir söylenti dolaşırken ortada utanmadan Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmayı planlıyor bir de şerefsiz. Önce kanıtlasın öyle bir şey demediğini, ondan sonra etsin devam edecekse Cumhurbaşkanlığı seçimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar