Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gül: O İfade Benim Değil

Slat

Öne çıkan mesajlar

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Cumhuriyet gazetesinin bugünkü nüshasında sürmanşetten kendisine atfen yayımlanan "Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi... Kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz" ifadesinin kesinlikle kendisine ait olmadığını bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhuriyet gazetesinin bugünkü nüshasında sürmanşetten şahsıma atfen yayınlanan 'Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi... Kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz' ifadesi kesinlikle bana ait değildir" ifadelerini kullandı.
Gül, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kamuoyu tarafından yakından izlenen siyasi kariyerim boyunca böyle bir fikre sahip olmadığım herkes tarafından bilinmektedir. Esasen hayatım boyunca üstlenmiş bulunduğum tüm görevler sırasındaki beyan ve faaliyetlerim bu hususu şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya koymaktadır.

Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde kasıtlı olarak yayınlandığına inandığım bu iftiraya karşı cezai takip de dahil tüm hukuki yollara başvuracağımı kamuoyuna saygıyla duyururum."

http://www.sabah.com.tr/haber,BFC7BAF725F34F6CA185B615A618F7DC.html

Sosyal ağlarda paylaş

bu işler böyledir
zaman baykala bok atar ona bok atar kaynaksız.
diğeride gelir güle bok atar sıvazlar kaynaksız.

bizimkilerde içinde bulunan kin duygusuyla gerçeklik payına bakmadan o boku yer yere sıvazlamaya çalışır.

gerçeklik payı varsa saydıgım bok sayısı kadar bu lafı söyleyen kişi yesin.
yoksa sıvazlayan kişiler bi gitsin ellerini yıkasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaynaksız bok atar diyorsunuz da Cumhuriyet bok atmıyorr ki. Posta gazetesinin eski bir manşetini yayınlıyor. Ki o sözleri "The Guardian"dan almışlar ki haberin ufak bir resmi de var gazetenin o resminde. Yani Cumhuriyet yalancı, Posta yalancı da Guardian da mı yalancı??

Bi gidin yaa, adam bal gibi söylemiş işte. Ve bu adam şimdi Cumhurbaşkanı adayı, yıkmak istediği cumhuriyetimizin başına gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gülüyorum ya, abi kasıldım kaldım burda ya, ahahahahha karnım ağrıyor bu adamın yüzünden şerefsizim.
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa
dur biraz daha gülüyüm hehehehehehhehehehhehe hoohohohohoohohohohohoh.
HJAHAHAHAHHHAHAHAHA

Abdullah Gül'ün açıklamaları The Guardian'da haber edilmiş. The Guardian'ın haberini Posta alıntılamış. Posta'nın manşetini ise Cumhuriyet alıntılamış.
Cumhuriyet böyle bir haber girdi diye Abdullah Gül gitmiş mahkemeye vermiş.
Ehhuhu. Bu ne ya.

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:05 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Versin mahkemeye, öyle "Ben söylemedim öyle şey" demekle olmaz. Madem o kadar güveniyor kendine, versin mahkemeye, getirsin koysun kanıtlarını bakalım.

Böyle bir söylenti dolaşırken ortada utanmadan Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmayı planlıyor bir de şerefsiz. Önce kanıtlasın öyle bir şey demediğini, ondan sonra etsin devam edecekse Cumhurbaşkanlığı seçimine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...