Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir biraz araştırma yapıyorum, bu konuyuda nereye acacağıma karar veremedim en iyisi konu dışı (sanıyorum) diye buraya açtım. Eğer yanlış kategoriye açmışsam kusura bakmayın.. Şimdi konuyu açmamın sebebine geleyim. Ben sendit alışveriş sitesinden 2 veya 3 parçalık birşey satın alacagım. 3 parça aldıgımda bunların fiyat toplamı 93 euro yapmakta. Fakat bu ürünler teknoloji ürünleri biriside oyun. Açıkcası bir kaç yerde duydugum ve okudugum yazılara göre 100 euroluk bir alışveriş oldugunda gümrükte takılması söz konusuymuş. Şimdi sorularıma geçiyorum. 1. 3 adet ürün gümrük sorunu yaratırmı? 2. 100 euro'yu birazcık aşsam bile yinede gümrükte takılırmı? 3. Ptt gönderimi güvenli oluyormu? Ben Bursa'dayım, sizce kaç günde elime ulaşır? 4. Son olarakta oyunların region'u Pal mı, Ntsc mi? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ben iPod aldım. 9 günde geldi. Hiç sorun yaşamadım. Sendit çok güzel bir sitedir. Tabii PTT ne de bağlı, WoW alanlardan kapılarına bırakıp gittiklerini duymuştum. Benimkiler kagıt bırakıyo gidiyp alıyorum. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:16 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ürünleri 2şer 2şer yollatmanı tavsiye ederim. e-bay'den 3'lü ürünler aldığım oldu. ancak çok ürünlerin sorunsuz geleceği kesin değil. mesela bir baldur's gate 2 paketi almıştım, büyük diye bomba bahanesiyle ellerinde sakladılar, orasını burasını yırttılar, içinde bomba var diye beklettiler. gerçi ankara'da değildim ama babam zor almış oyunu. bunun dışında hiç bir sorun yaşamadım. e-bay, gameseek ve amazon kullanıyorum genelde. dediğim gibi 2'şer 2'şer ısmarlamak en rahat yol. 3'lü gönderdikleri de olur, ama dediğim gibi takılma ihtimali de var. hiç bir şey kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 100 euro olayı hakkında pek bi bilgim yok. Ama sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaşan ürün oldu. Üstelik o kadar alışveriş yaptım, tek bi sorun bile yaşamadım. DVD regionlar da Sendit İngiliz sitesi olduğu için Pal. Yani sorun yaşamazsın Türkiye'deysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bütün Pati ordan wow aldık.. Al ne istiyosan getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://forum.paticik.com/arama.php sendit yaz ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Fistan aradım ama benim sorularımı sorana rastlamadım malesef. Ben 2 ürün almaya karar verdim, birazdan siparişi vericem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 avrupa'da pal olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 wow cd mi paspasın üstüne bırakmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bizde de kapıcıya veriyorlardı evde dahi olsak, Hatta Everquest 2 şiparişimde baktım zil çalıyor,diafondan "Posta" dedi adam.Aha dedim EQ2 geldi sevinçli sevinçli kapıyı açtım,asansörün ışığı karanlık koridoru aydınlatsında oyunumu verecek olan postacı gelsin diye.Ulan 10 dakika oldu gelen yok,giden yok.Merak ettim indim aşağıya dedim merdivenlere takıldı da kafa üstü düştü mü falan,yok aşağıda da tam umutsuzca yukarı çıkarken kapıcı geldi "Ozan sana paket var,biraz önce bıraktılar." gelinde küfretmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ya fiyatlar TR ye oranla cok ucuzda problem yaşanır mı ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Onları yapan PTT işte. Bizim de kapıcıya bırakıyolar. Senditle alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ptt ye dikkat. benim wowu apartman girişine bırakmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Burning Crusade'i apartman girişine bıraktılar benim. Kapı fln da çalmadılar. Kontrol etmek lazım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sendit'ten alınan ürünler en geç 2 gün içerisinde Türkiye sınırlarına giriyor ondan sonrası bizim posta sisteminin yavaşlığı. 2 gün bir yerde 4 gün biryerde bekleyince posta eline çok geç gelebiliyor ya da 5. gün bile gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: Chris_Metcalf üye § 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ben iPod aldım. 9 günde geldi. Hiç sorun yaşamadım. Sendit çok güzel bir sitedir. Tabii PTT ne de bağlı, WoW alanlardan kapılarına bırakıp gittiklerini duymuştum. Benimkiler kagıt bırakıyo gidiyp alıyorum. Ben şunu merak ediyorum sendit'le ilgili. *Kapına mektup gibi atıyorlarmı aldığın ürünü ? *Atıyorlarsa çalınırsa ne oluyor ? [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 14:28 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ya sendit'le ilgili değil bu arada yukarıda yazdığım özür dilerim. PTT'nin boktanlığı. Normalde ev yoksan bu tür paketleri çantasına geri koyar postacı,kapına kağıt bırakır "gel al postahane'den" diye sende kimliğinde vs. gider alırsın. Yok ama bunlar postahaneye yürümeye mi üşeniyor,taşımaktan mı bıktılar ne bileyim kapıya atıp geri gidiyorlar. Eee hal böyle olunca çalınsa da bir şey yapamıyorsun. Siteye gelince gerçekten çok güvenli,paranız konusunda olsun satış sonrası verilen hizmet olsun.Ürün posta da vs. kaybolursa yenisini yolluyorlar vs. Hatta Silphatos'cuğum güzel bir anısı vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sendit güzel bir site, son zamanlar aldığım oyunların çoğunu oradan aldım, hiçbirinde sorun çıkmadı. Gerçi 2şer aldım satın aldığımda en fazla... 2'den fazla olunca gümrüğe takılma olayı olabilir bence de, 2şer 2şer yollatma olayı gayet mantıklı :) Sitenin çabukluğunda ise LOTROnline'ı örnek vereyim, oyunun full versiyonu 24'ünde salı günü açıldı, o gün elimde oldu direk. Güvenilir sitedir , çabuktur , sorun çıkarmaz için rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gw serisini senditten aldım hepsinide kapıma bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 aslinda sendit in boyle boktan bir ptt oldugunu anlamasi lazim. koysun bir secenek ups yada dhl gibi isteyen 3 kurus fazla verir hizli ve kaliteli servis alir. isterse 1000 avroluk urun al o gumrukteki keyfi uygulamalardan, ptt nin kafasina gore is yapan memurlarindan muaf oluyor aldigin sey. adamlar kendi ucaklari kendi araclari ile kapina kadar getiriyor ve elden teslim ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hazır böyle bir konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum, acaba alınan ürünlerin gümrükte takılı kalıp kalmayacakları neye göre belirleniyor? örneğin bir siteden apple dizüstü sipariş edilse veya iMac sipariş edilseydi gümrüğe takılırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mail atarsanız diğer posta seeneklerini size sunuyorlar yanlız bayağı bir pahalıydı, sendit'in tercih edilme sebebi cazip fiyatları olduğundan pek seçilebilir bir seçenek değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 orc_lord GUMRUK en son yil basinda revize olan kanuna gore 100 Avro`yu gecememesi gerekli size yollanan urunun. Eger 100 avronun uzerine cikaraniz gumruk masraflari yuzunden astari yuzunden pahaliya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 103 euro tutuyor mesela 94 euro kargo ücreti sanırım 9 euro problem cıkar mı? [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 18:21 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 3 hafta önce Senditten Wii play spariş ettim. 6 gün sonra faturası geldi ama kendi hala ortalarda yok. 3 mail attım adamlara hiç cevap fln da gelmedi. Ayrıca gümrükten kağıt fln da gelmedi. Hiç böle bişi başına gelen var mı? ne yapmam gerek şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar