_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Çoğumuz izlediği üzere 30 Nisan 2007 akşamı Sayın Başbakanımız RTE bize seslenerek istatistik dersi vermiştir. 1921 den bugüne yapılanları,partisinin icraatları olarak anlattı. Bizde 1921 den bugüne 85 yıllık iktadar dönemlerinde yapılanlara katkıda bulunalım.Bir sonraki ulusa seslenişte bunlar kullanılabilir mesela; "1921 de 0 cep telefonu varken ,2007 de 19.876.444 cep telefonu vardır" "1921 de 0 bilgisayar varken, 2007 de 22.333.111 bilgisayar vardır" "1923 de dış borcumuz yok iken, 2007 de sadece IMF'e 10 milyar dolar taktık" "1923 de devlet içi terör yokken, 2007 de yan gelip yatan binlerce şehidimiz var" "1921 de Amerika yokken, 2007 de ABDullah var" "1931 de vehbi'nin manifatura dükkanı varken, 2007 de 30 milyar dolarlık holdingleri var" "2002 de benim oğlanın bisikleti varken, 2007 de holdingi var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Ulusa Sesleniş'i izlememiş olanlar varsa,orjinal metinden 1-2 cümle herşeyi açıklamaya yetiyor,akp çalışıyor; 1929'da 4000 otomobil vardı, bugün 6 milyon var. 1923'de 15.000 telefon abonesi vardı bugün 19 milyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 He ya adam 1923 in bilgilerini dokmus ona gore karsilastirma yapiyo.Yillarca savasilmis , butun genc nufus sehit olmus,halkin elinde ekmegi yok.Tutmus bu da o zaman x doktor vardi simdi 1000x doktor var diyo.Ulan var da o zaman nufus 2-3 m simdi 75 m. 35 k okul var die ovunuo , onlarin 30 k sinda egitim yok geri kalanin 4 k si da imam hatiptir heralde.Okul dedigin bina onemli olan egitimdir... Insallah bu anlatilanlari izlerken,Vay be adam calisiyor diyecek kadar cahiller yoktur diyicem ama , muhakkak vardir,kanip oy vericekler yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Yarın seçim olsa yine AKP alır. Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 kanma meselesin dışında ben çıkarları olduğunu düşünmeye başladım iyiden iyiye bu kadar kadrolar boşuna mı geldi hergün yığma hergün yığma bu ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Oraya çıkıp bişiler demesi gerekiyordu ama diyemedi yapamadı Tayyip Bey bu sefer yüzüne gözüne bulaştırdı. İçerisinde bulunduğumuz durum yerine hububat fiyatını anlattı bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben açacaktım konuyu açmadım neyse. olayı popülizm e dökmek istemiyorum ama bir zamanlar siyaset meydanında yaşlı bir teyzenin de dediği gibi 4.5 yıldır ulusa seslenirken Atatürk ün resmi kaldırıldı sadece kendisi var ağzına ne Atatürk ne ilkelerini alıyor. bugün bide utanmadan 1928 de şu kadar doktor vardı biz şu kadar yaptık felan dedi. benim bildiğim diğer hükümetlerle yarışma içinde olunur icraat ta mesela geçen hükümet döneminde felan demesi gerekirdi düz mantıkla ama kendisi Atatürk dönemiyle karşılaştırmayı seçti burdan kutluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 "1923'ten beri olan iyi her şeyi üstümüze alıyoruz, kötü şeylerin bir kısmını yamultarak iyileştiriyoruz, bir kısmını önceki hükümetlere bok olarak atıyoruz. Mesela İstanbul'daki suç oranındaki artışı New York'un suç oranı daha yüksek diyerek kıvırıyoruz. Çünkü siz enayisiniz kardeşim, saçma sapan şeyler söylüyoruz, ama ne söylediğimizi anlamıyorsunuz ve inatla bize oy veriyorsunuz. Müstahak size." -Recep Tayyeap Erdoğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 1923 te mecliste 1 tane bile şerefsiz yokken bu gün silme dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 neden 1923 yaptıklarını Atatürklemi kıyaslıyor bu angut rte ? yani tutupta tarihi 1950-60 70den alıp kendine rakip olabilecek siyasi partilerin iktidar oldugu dönemlerle kıyaslasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Olaya başka boyut katıyor yani yarın öbür gün belliolur bu kıyaslamanın sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Tayyib çok saçmaladı. 1923'ten bugüne sanki o idare etti Türkiyeyi. Türkiye süper durumda demeye getirdi ama eline yüzüne bulaştırdı. Ahhh ahh bu açıklamaları Orgenerallerimiz dinlerken onların aralarındaki konuşmaları çok merak ediyorum, acaba birbirlerine tayyib hakkında ne diyorlardır, gülüyorlar mıdır sinirleniyorlar mıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuşmadan önce herşeyi açıklıycak falan dendi ama resmen propaganda yaptı. Hala bunlara inananlar ve destekleyenler var ne diyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 eksisozluk te biri Ataturk`un 1 mart 1922 tarihinde meclisin ikinci yasama yili sonunda yaptigi konusmayi vermis. vakit ayirin bir okuyun. ulusa seslenis nasil olurmus, vatandas nasil bilgilendirilirmis, hesap nasil verilirmis bir gorun. http://www.tbmm.gov.tr/tarihce/ataturk_konusma/1d3yy.htm [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 01:24 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 "23 Aralık 1930 kubilay olayı'nda bir askerimizin kafası kesildi.yıl 2007 kafa kesilmeden,isyan olmadan rejim deği$tiriyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: eksisozluk te biri Ataturk`un 1 mart 1922 tarihinde meclisin ikinci yasama yili sonunda yaptigi konusmayi vermis. vakit ayirin bir okuyun. ulusa seslenis nasil olurmus, vatandas nasil bilgilendirilirmis, hesap nasil verilirmis bir gorun. http://www.tbmm.gov.tr/tarihce/ataturk_konusma/1d3yy.htm yok boyle bı adam ya. her paragrafına bı paragraf yorum yazmak ıcın gırdım ama ne gerek var. gercekten gecen yuzyılın adamı turklerden cıkmıs. bır de bugune bak. 80 sene sonra bu mılletı yonetmeye aday olanların kıfayetsızlıgıne bak. hak edıyoruz demekkı. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 02:20 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 BEN POPILIZM YAPMAYI SEVMEM dediginde dinlemeyi biraktim insanin gozunun icine baka baka yalan soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 popılızm dediyse hem yalan sölemiş hem de yanlış sölemiş asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kes, demek lazimdi. keske aziz baskanin adamlari bu yayinin kablolarini kesseydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: "1923'ten beri olan iyi her şeyi üstümüze alıyoruz, kötü şeylerin bir kısmını yamultarak iyileştiriyoruz, bir kısmını önceki hükümetlere bok olarak atıyoruz. Mesela İstanbul'daki suç oranındaki artışı New York'un suç oranı daha yüksek diyerek kıvırıyoruz. Çünkü siz enayisiniz kardeşim, saçma sapan şeyler söylüyoruz, ama ne söylediğimizi anlamıyorsunuz ve inatla bize oy veriyorsunuz. Müstahak size." -Recep Tayyeap Erdoğan hahahaha terazine tıkladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ben "imdat" demesini bekliyordum, demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1921 de insan yoktu biz cogalttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1923 te mecliste 1 tane bile şerefsiz yokken bu gün silme dolu. en cok bu kopardi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1923 te köylüyü yüceltirdik, artık ananı da al git diyoruz... [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 13:33 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 İzlemedemi,izlemem de,ekşi sözlük'ten okuduğum kadarıyla M.Kemal Atatürk ismini ağzına 1 defa mı almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar