Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif RTE Ulusa Sesleniş İstatistikleri

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

Çoğumuz izlediği üzere 30 Nisan 2007 akşamı Sayın Başbakanımız RTE bize seslenerek istatistik dersi vermiştir. 1921 den bugüne yapılanları,partisinin icraatları olarak anlattı. Bizde 1921 den bugüne 85 yıllık iktadar dönemlerinde yapılanlara katkıda bulunalım.Bir sonraki ulusa seslenişte bunlar kullanılabilir mesela;

"1921 de 0 cep telefonu varken ,2007 de 19.876.444 cep telefonu vardır"
"1921 de 0 bilgisayar varken, 2007 de 22.333.111 bilgisayar vardır"
"1923 de dış borcumuz yok iken, 2007 de sadece IMF'e 10 milyar dolar taktık"
"1923 de devlet içi terör yokken, 2007 de yan gelip yatan binlerce şehidimiz var"
"1921 de Amerika yokken, 2007 de ABDullah var"
"1931 de vehbi'nin manifatura dükkanı varken, 2007 de 30 milyar dolarlık holdingleri var"
"2002 de benim oğlanın bisikleti varken, 2007 de holdingi var"
Sosyal ağlarda paylaş

He ya adam 1923 in bilgilerini dokmus ona gore karsilastirma yapiyo.Yillarca savasilmis , butun genc nufus sehit olmus,halkin elinde ekmegi yok.Tutmus bu da o zaman x doktor vardi simdi 1000x doktor var diyo.Ulan var da o zaman nufus 2-3 m simdi 75 m. 35 k okul var die ovunuo , onlarin 30 k sinda egitim yok geri kalanin 4 k si da imam hatiptir heralde.Okul dedigin bina onemli olan egitimdir...

Insallah bu anlatilanlari izlerken,Vay be adam calisiyor diyecek kadar cahiller yoktur diyicem ama , muhakkak vardir,kanip oy vericekler yazik
Sosyal ağlarda paylaş

ben açacaktım konuyu açmadım neyse.
olayı popülizm e dökmek istemiyorum ama bir zamanlar siyaset meydanında yaşlı bir teyzenin de dediği gibi

4.5 yıldır ulusa seslenirken Atatürk ün resmi kaldırıldı sadece kendisi var ağzına ne Atatürk ne ilkelerini alıyor.
bugün bide utanmadan 1928 de şu kadar doktor vardı biz şu kadar yaptık felan dedi.

benim bildiğim diğer hükümetlerle yarışma içinde olunur icraat ta mesela geçen hükümet döneminde felan demesi gerekirdi düz mantıkla
ama kendisi Atatürk dönemiyle karşılaştırmayı seçti burdan kutluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

"1923'ten beri olan iyi her şeyi üstümüze alıyoruz, kötü şeylerin bir kısmını yamultarak iyileştiriyoruz, bir kısmını önceki hükümetlere bok olarak atıyoruz. Mesela İstanbul'daki suç oranındaki artışı New York'un suç oranı daha yüksek diyerek kıvırıyoruz. Çünkü siz enayisiniz kardeşim, saçma sapan şeyler söylüyoruz, ama ne söylediğimizi anlamıyorsunuz ve inatla bize oy veriyorsunuz. Müstahak size."

-Recep Tayyeap Erdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyib çok saçmaladı. 1923'ten bugüne sanki o idare etti Türkiyeyi. Türkiye süper durumda demeye getirdi ama eline yüzüne bulaştırdı. Ahhh ahh bu açıklamaları Orgenerallerimiz dinlerken onların aralarındaki konuşmaları çok merak ediyorum, acaba birbirlerine tayyib hakkında ne diyorlardır, gülüyorlar mıdır sinirleniyorlar mıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

eksisozluk te biri Ataturk`un 1 mart 1922 tarihinde meclisin ikinci yasama yili sonunda yaptigi konusmayi vermis. vakit ayirin bir okuyun. ulusa seslenis nasil olurmus, vatandas nasil bilgilendirilirmis, hesap nasil verilirmis bir gorun.

http://www.tbmm.gov.tr/tarihce/ataturk_konusma/1d3yy.htm

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 01:24 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eksisozluk te biri Ataturk`un 1 mart 1922 tarihinde meclisin ikinci yasama yili sonunda yaptigi konusmayi vermis. vakit ayirin bir okuyun. ulusa seslenis nasil olurmus, vatandas nasil bilgilendirilirmis, hesap nasil verilirmis bir gorun.

http://www.tbmm.gov.tr/tarihce/ataturk_konusma/1d3yy.htm

yok boyle bı adam ya. her paragrafına bı paragraf yorum yazmak ıcın gırdım ama ne gerek var. gercekten gecen yuzyılın adamı turklerden cıkmıs.

bır de bugune bak. 80 sene sonra bu mılletı yonetmeye aday olanların kıfayetsızlıgıne bak. hak edıyoruz demekkı.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 02:20 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"1923'ten beri olan iyi her şeyi üstümüze alıyoruz, kötü şeylerin bir kısmını yamultarak iyileştiriyoruz, bir kısmını önceki hükümetlere bok olarak atıyoruz. Mesela İstanbul'daki suç oranındaki artışı New York'un suç oranı daha yüksek diyerek kıvırıyoruz. Çünkü siz enayisiniz kardeşim, saçma sapan şeyler söylüyoruz, ama ne söylediğimizi anlamıyorsunuz ve inatla bize oy veriyorsunuz. Müstahak size."

-Recep Tayyeap Erdoğan

hahahaha
terazine tıkladım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...