cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 darbe açısından değil ama eminim anayasa mahkemesi ayarlanmıştır bile. hatta erken seçime gidildikten sonra birsürü gereksiz partinin geçici olarak kapatılabileceğini düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 aboov gece neler olmuş len.. ortam gerildikçe geriliyor ve ordu hakikaten çok sabırlı ve dikkatli hareket ediyor. geçen senelerde hilmi özkökün verdiği tavizlerden yüz buldu sanırsam akp hükümeti. o yüzden ayar veriyo şimdi ordu. ordu önce 14 nisanda halkı döktü sokaklara. şimdi de aleni ayar veriyor. zannedersem bir de anayasa mahkemesinin karar alma sürecinde etkin olabilir ordu (tabiki de gizli bi şekilde. çokmu komplo teorisi tarzı bişi oldu? hehe) buda yemez ve gül cumhurbaşkanı olursa postal kokusunu çekebiliriz burunlarımızdan ): ulan bir lider çıksa da Atatürk'ün zamanında yaptığı gibi iki kelimeyle bitiriverse olayı: "Bana çizmelerimi giydirtmesinler!" edik:typö [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 11:28 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tayyip konuşuyor cnn de... [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 11:29 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yine üstüne alınmamış gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dün geceden beri bütün görüşleri takip ettim.Ve edindiğim izlenimler neticesinde birkaç sorum var; 1- Gerek gazeteciler gerek siyasiler ağız birliği etmişçesine yok efendim demokrasimiz yara almıştır, yok efendim biz bu muhtıradan utanıyoruz, yok efendim TSK ayıp etmiştir bilmem ne... Ey goygoycular; Bu adamların mecliste diledikleri gibi at koşturarak diledikleri kanunları çıkarıp dilemediklerini çıkarmamaları, istedikleri atamayı yapıp istemediklerini yapmamaları, hatta Cumhurbaşkanını bile tayin etmeye çalışması çok mu demokratiktir??? 2- Yüce Türkiye Cumhuriyetinin yüce ordusunun memleket meseleleri üzerinde görüş bildirmeye hakkı yokmudur??? 3- TÜSIAD gibi tuzu kuru para babalarının ve satılmış medya devlerinin son zamanlarda yaşanan siyasi gelişmelere kayıtsız kalmaları ve sırf ekonomide -onlara göre- gidişat iyi diye, aman dolar çıkmasın, aman IMKB sallanmasın kaygılarıyla vatanı satmaya olan eğilimlerine kim dur diyecek??? 4- Avrupa Birliğ hangi cüretle Yüce TSK yayınladığı bir duyuru için "TSK demokrasiyi akışına bırakmalıdır" şeklinde bir yorumda buluabilir??? siz kimsiniz ulan!!! TSK 'nın yapmış olduğu bu duyuruyu son derece yerinde buluyorum ve Ulu önder Atatürk 'ün Gençliğe hitabesinde belirttiği gibi devleti yönetenlerin içerisinde bulunduğu gaflet, delalet ve hatta hıyanet uykusundan uyandıracağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 politikada "lvl" atlayınca deri kalınlaşıyor bişi geçmiyor doğal olarak ve alınmama yeteneği "grandmaster" oluyor ülke şu günlere geldi ya helal olsun, daha avunup dursunlar yok ekonomi iyiye gitti yok ab de ilerledik.. ülke tekstilde ilerledi herkes daha fazla giyinebiliyor artık parası yetmeyip vücudunun kapanmayan yeri kalanlara yönelik destek artışında tavan yaptık. pişkinlik "Bossy" olmak için biraz da olsa gereken bir unsur ama fazlası da şekil1-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 laf eden gazeteciler de biliyor çünkü kaçırmakta oldukları kuşu kimse masal anlatmasın nasıl genel kurula katılan o 2 dypliye yedirdilerse bu gazeticiler de bu hükümet üzerinden besleniyor. tıpkı ab ve abd nin bu hükümet üzerinden türkiyeyi sömürdüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tayyibin surat kaymış, üstüne almamış gibi sadece kızılaydan bahsediyor. hehe kafadan sadece muhtıra geçiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Açıklamayı memnuniyetle karşılıyorum.Umarım mesaj alması gerekenler almışlardır.Çünkü yapılanlar inanç özgürlüğü adı altında ,cumhuriyetin temel değerlerini sorgulamaya varacak kadar vahimdir.Şanslıyız ki böyle bir ordumuz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 genelkurmay başkanı özkök olsa idi bu açıklamaların hiç biri olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 demokrasi yara aldı geyikleri heryerde. ne olduda hepimiz kraldan çok kralcı olduk ?? Cumhuriyetin değişmez ve değiştirilmesi teklif edilemez nitelikleri zorlanacak hemde hiç olmadığı kadar ve ordu tepkisiz kalacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Abdullah Gül, Büyükanıt Karakuvvetlerinin başında konuştuğu zaman azarlardı "bu senin işin değil, bırak Hilmi Özkök konuşsun" diye. Genelkurmayın başına geçti, Gül halen azarlıyor "bu askerin işi değildir" diye. Anlamadığım şey, dilediği konuda dışişleri bakanı içişlerimiz konusunda ahkam kesebiliyor. Ama halk tepki gösterince "bindirilmiş kıta" oluyor. ordu tepki gösterince "bu askerin işi değildir" deniyor. Televizyon kanallarına gazeteciler çıkartılıyor. Özellikle 24 kanalında gördüm, sanırım Star'ın bir uzantısı. Nazlı ılıcak'ı felan çıkartmışlar mesela. Hepsi bir ağızdan bağırıyor, "bunlar demokrasi karşıtı hareketlerdir, dış devletlere rezil olduk, ordu haddini bilsin" felan diye. Laiklik tehdit altında, Cumhuriyet tehdit altında, biz hala "demokratik mi değil mi" tartışması yapıyoruz. Oysa dikkat ederseniz, bunların hepsi eski Osmanlı torunları. Dedeleri o zaman Kurtuluş Savaşı'na karşı çıkmıştı. Şimdi de kendileri karşı çıkıyor. Hani tayyip zamanında "bizim için demokrasi amaç değil, araçtır" demişti ya, hah, bunlar da şeriatı ve mandacılığı getirmek için bu motto'yu benimsemiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hürriyet Gazetisinden bir haber ------------------------------------------------------------ Nush ile uslanmayana tekdir verilmiştir Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Genelkurmay Başkanlığı'nın dün gece yaptığı açıklamayı çok önemli bulduğunu belirterek, ''Nush ile uslanmayana tekdir verilmiştir'' dedi. Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB) Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Cğrafya Fakültesi bahçesinde düzenlediği 'Atatürk Gençliği Buluşması' eylemine katılan Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamayı değerlendirdi. DEVLET YÖNETİMİ AŞİRET YÖNETİMİNE BENZEMEZ Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahipsiz olmadığını belirten Tolon şunları söyledi: ''Pekala yanlı. Mesajı şöyle algılamalıyız. Bir defa Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir. Devlet yönetimi aşiret yönetimine, cemaat yönetimine, çiftlik yönetimine benzemez. Devleti devlet geleneklerine göre yönetmek lazım. Ben istedim oldu tarzindaki davranışa karşıdır.'' Genelkurmay Başkanlığı'nın mesajının açık ve net olduğunu da dile getiren Tolon, sözlerini şöyle sürdürdü: 3'üncü mesajda her geçen gün Türkiye'deki irticai gelişmelerdir. Her ne kadar birileri ''belgesini getirin, bize bildirin gereğini yaparız' deniliyorsa da hiçbir şeyin yapılmadığını göstermektedir. İşte en son Malatya olayı da bunun tipik bir örneğidir. Bununla toplumun hissiyatı gündeme getirilmişti. Özetle şöyle demek gerekir. Nush ile uslanmayana tekdir verilmişti. Nasıl yorumlanırsa yorumlasınlar. Kimi açıklama diyor, kimi yarı muhtıra diyor, kimi ılık, kimi soğuk diyor herkes bu açıklamada nasibini almıştır. Nasıl anlıyorlarsa öyle algılasınlar. Anlayanlar da anlamayanlara anlatırlar.'' [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:17 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 AKP Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Genelkurmaydan yapılan açıklamaya sert sözlerle tepki gösterdi. AKP&li Kutlu, ANKA'ya yaptığı açıklamada Bu açıklamayı bir muhtıra olarak yorumluyorum. Demokrasi bizim namusumuzdur. Namusumuza tecavüz edilmiştir. Genelkurmay Başkanını ya da bu açıklamayı yapanları görevden almayanların laikliğe özde bağlılığından şüphe dedi. Hüsrev Kutlu açıklamasını şöyle sürdürdü : Bu açıklama, Türk Ulusuna yönelik bir açıklamadır. Ulusal Egemenlik Bayramını ve 23 Nisanı gerekçe gösterip demokrasiye müdahale yapılmıştır. Bunlar çok çirkindir. Demokrasi varsa, bu açıklamayı yapanları derhal görevden almayanların laikliğe özde bağlılıklarından şüphe ederim. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet sezer, görevden almazsa laikliğe özde değil, sözde bağlıdır. Türkiye Cumhuriyeti sadece laiklikle değil, aynı zamanda demokrasi onun namusudur. Bizim namusumuza tecavüz edilmiştir. Devletin üç temel öğesi vardır.Yasama, Yürütme ve Yargı. Bu yapılan yasamaya müdahaledir. Birinci tur oylamasından sonra, bu açıklamayı yasamaya müdahale olarak görüyorum. Meclis çatısı altında bulunan bütün siyasi partiler buna tepki göstermeli. Yapılan açıklama yürütmeye müdahaledir. Yapılan açıklama yargıya müdahaledir. Cumhurbaşkanlığı seçimi mahkemeye gitmiştir. Ama asker bu sürede mahkemeyi etkilemeyi hedef edinmiştir. Bu yargıya bir müdahaledir. ANKA [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:32 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 dış basınının ve abd nin falan "darbe yapamaz" gibi açıklamaları var. size ne be? ne zamandır iç işlerimize bu kadar karışır oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Iste patinin en sevdigim yani. Herkes tehlikenin farkinda, TSK`nin arkasinda. Az once divxplanet forumundaydim mesela. Ataturk`un Genclige Hitabesi provokasyona sebep olur diye kapatilmis. Diyecek soz bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hazır laf namustan açılmışken Ne ararsın Tanrı ile aramda? Sen kimsin ki bana dinim sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda, Başı açığa, neye türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne? Yoksa sana zararım, içerim... İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem, sarhoşken de geçerim... Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et... Senin gibi dürzilerin yüzünden, Dininden soğuyacak bu millet... İşgaldeki hali sakın unutma.. Atatürk'e dil uzatma sebepsiz ; Sen anandan yine doğardın amma, Baban kimdi bilemezdin, şerefsiz... [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:38 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Muhtar seçimi gibi cumhurbaşkanı seçimi yaparsanız daha ne beklersiniz ki. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:45 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: dış basınının ve abd nin falan "darbe yapamaz" gibi açıklamaları var. size ne be? ne zamandır iç işlerimize bu kadar karışır oldular adamlar bulmuşlar kaymak gibi yiyiolar türkiyeyi bırakırlar mı? ülkeyi satanların başta kalmalarını kadrolaşmalarını istiyorlar doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tayyip fellik fellik yabancı abilerinden destek arıyor şimdi. Yarın öbür gün bakın ne alakasız ülkeler iç işlerimize karışacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 "Satılmış medya satılmış doğan" sloganı baya bir söylenecek herhalde de bakalım bu sefer ne kadarını yayınlayacaklar. doğan ensesinde süngüyü hissetmişse bir miktar daha arttırabilir bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 aha topikler karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Koskoca TBMM'yi mahalle kahvesine çevirdiler be! Cep telefonuyla, içeri biara giren CHPli miletvekillerini kaydedip tutanağa geçirmişler, yuh be, bu kadar basitleştirilir mi bu makamlar, Allah'ın belaları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Saat 15:00 'de Adalet Bakanı Cemil Çiçek açıklama yapacakmış sanırım RTE ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hodri meydan diyorlar orduya resmen AKP kendisi kasiniyor sanmasinki ordu avrupadan ABD den cekinip susucak yerine oturucak ordu yahu bu asker direk silahli guc dis guclerden korkucaksa niye kurduk biz bunu akil var mantik var zaten bildiri acik ve net "akilli ol tayyip aklini aliriz" diyor "hicbirseyden cekinmeyiz" diyor bu noktadan sonra genelkurmay baskani bile ozellikle genc subaylarda basliyan bu atesi sonduremez asker sadece komuta kademesi olarak degil bir butun olarak cok sinirli ve kizgin demokrasi cart curt diyenler dmokratik hakkini kullanan insanlara bindirilmis kita denirken muhtar secer gibi cumhur secerken ve dun ozellikle meclisteki demokratik olmasi tarafsiz olmasi gereken laiklik dusmani meclis baskani arinc in AKP nin bir numarali militani gibi davranmasi ne kadar demokratiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar