Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bana sorarsan o baltayı shamana veririm.ayrıca tempest keep yazıyo zaten baltada sadece içerde kullanılıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 tbc dinamiklerinden anlamam fekat %50 speed increase nedir yahu. Demekki instance içinde , kael de warriorun koşması gerekicek ayrıca ben olsam huntera verırım shamana degıl hatta druıde verırım kullanmasın dursun cantada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben almam hatta dursun lootta ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 çantada dursun ki yenemeyesin bossu di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bana sorarsan o baltayı Kael gayinin beynine beynine veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 o baltayı alır destroy ederdim ben. kimsenin eline gecmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu da ptr den :) [spo][/spo] [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:00 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 abi şu oyunu oynayamıyorum ya delircem. ühü. grom'un baltasını kullanıp illidan'ı öldürmek vardı... ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Walla bu ek paket bitirdi lore'u... Tamam esnekti boşluklar fln vardı ama... İlk önce undead ler, sonra Elfler... Gelecek ek pakette kimler var sırada? Dark Iron Dwarfları mı? Hatta kafalarına Dranei taşı düşüp akıllanmış olan Murlocklar da Alliance'a geçer? Sonuçta; Blizzard leave the Horde alone! http://www.youtube.com/watch?v=nCem2c_apoM&mode=related&search= [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 20:53 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 omg. buna bakınız. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=137.0 [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:29 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya balta addlerinden düşüyor kael'thas ın blood elf olayına gelince şu an horde un başındaki blood elfler kael'thas a düşman.Olayların tamamını öğrenmek için level 23 e kdar felan bi blood elf oynamak en iyisi., bide o balta bende olsa direk katliyam yaratırım bglerde mage hunter felan dinlemem yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hero kesmece yok diyordu blizzard. Gerçi instance'ın sonunu görmeden bişe demeyelim, süprizle karşılaşabiliriz. Yani onlar karşılaşır bizim haberimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Shield rekormuş absorb ettiği 1 in yanındaki 0 ları okumakta zorluk çektim açıkçası =) Demekki kael sağlam enrage oluyor =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 O.o Gief Shield! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Valla Warcraft tarihi ölen herolarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu turunçgiller sadece PvEdemi yoksa oyunda görecez mi BGlerde milletin elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 valla lady vashj kesiliyorsa ki kesildi kael de kesilir demektir. artik illidan a naparlar bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Kessinler bana ne ya beraber mi bot bağladık elalemin ecücleriyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 abso o turunc giller sadece instance ın içinde kalıyor dışarı çıkınca pff ayrıca addlerin resimlerinden gördüğüm kadarıyla hangi add i kesersen o silah düşüyor sanırım ona göre combo kurup stratejiyi ona göre belirliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tek seferlik mi o silahlar? Amaaaan bende bişi sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sadece o combat için.yoksa ordaki itemların hepsi overpowered olayını sonuna kadar sömürmüş şeyler shield 100k absorb ediyo düşünsenize flag taşıyosun bunla obaa boss gibi dps kasıyor millet fc a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 veya batlatı alıyosun millet aman abi aggrolamasın over dps yapmasın diyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o baltayı alınca daha çok "kael thas kaçma lan kaçma ah kafası yarıldı" diyaloğu geçer bence daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Haha spark doğru söylemiş :) Bu arada o düşen droplara göre combo yapıp bossfight'ın ayarlanma mantığı çok doğru geliyor kulağa, belli classların belli adamları alır bu itemları, onlar gerekenleri yaparlar bossfightta... ama itemların kalitesine göre , bu bossfight'ın içimden bir his felaket kazık olduğunu söylüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 abi balta temspest keepte kullanılıyo sadece bende olsa katliam yaparım bg de diyon.bak üstünde tepmpest keep yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar